Soğan+incir kürü+ovulasyon testi=hamileyim

sadiye77

oğluşuma kavuştum
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
240
50
318
Samsun
arkadaşlar bende 2 senedir çocuk için uğraşıyordum. eşimde de ben de de problemler vardı. öncelkle eşime varikosel teşhisi kondu ve 4 temmuz 2009 da ameliyat oldu. bende de kist vardı ve adetlerim düzensizdi. Doktor polikistik bir görüntü var demişti. önümüzdeki aydan itibaren klomen kullanmaya başlayacaktık. ama ilaçtan önce bu kürleri uygulamak istedim. kasım ayında soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam içtim. ultrason çektirdim ve kistim kaybolmuştu. her zaman geciken adetim ise tam zamanında yani 25 kasımda geldi. ben ara vermeden incir kürüne başladım. 21 gün incir küründen sonra adet günüme kadar 8-10 gün ddaha soğan kürü yapayım dedim ve bugün yani adetime 5 gün kala merakıma yenilerek kan testi yaptırdım.çünkü kistimin kaybolduğunu duyunca bu kürlere çok inanmıştım.ve yanılmadım. beta hcg 72.17 çıktı.yani hamileyim. henüz çok erken biliyorum ama soğan kürü ya da incir kürü işe yarıyor mu? diyenlere bir cevap olsun istedim. inşallah ben ve bütün arkadaşlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. son olarakta bu ay ovulasyon testi almıştım. 14. gün 2 koyu çizgiyi yakaladım. o gün ve ertesi günleri değerlendirdik.:lepi::lepi:

Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah...

canım tebrik ederim seni..bende sadece incir kürünü denedim ama 2ay hiç bir faydasını görmedim...soğan kürünü yapamadım tadından dolayı birdefa içmek istedim...gerisini anlatamam...tekrar kutluyorum seni

aynen bende miğde ağısından duramadım soğan kürü içince şimdi inciri deniyeceğim klomen içtim ama iğne olmadım gidemedim doktora bu ayda çatlama için kür deniyeceğim çok zor rabbim kimseyi bu şekilde denemesin...Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın...

çok sevindim sizin adınıza.bende de polikistik var soğan kürüne başladım incir kürüne nezaman başlanacak onu tambilmiyorum banada bilgi verirseniz çok sevinirim.

Gözünüz aydın canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ben de bu ay bismillah diyerek düzenli bir şekilde bu kürlere başladım..soğan kürü ile..15 gün sabah akşam soğan kürü sonra ara vermeden incir kürüne başlıcam..eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum..
Soğan suyunun tadı güzel değil diyenlere bu sözüm...Yapmayın kızlar insanlar dünyanın bilmem nerelerinde böceklerle solucanlarla beslenip şifa buluyorlar..bizim bildiğimiz soğan yani...hani sofralarımızda kuru fasülyenin yanında yumruğumuzla kırıp tuza banıp tadına doyamadığımız soğanın suyu bu..Hem tadını almadan bir solukta bile içilebiliniyor...
Darısı isteyen herkese..Sadiyecim sen de bizler için dua et..Tekrar tebrik ediyorum opuyorumnanaktan

çok sevindim sizin adınıza.bende de polikistik var soğan kürüne başladım incir kürüne nezaman başlanacak onu tambilmiyorum banada bilgi verirseniz çok sevinirim.

öncelikle iyi dileklerinize çok teşekkür ederim. ben incir kürüne adetimle birlikte başlamıştım. onun bitiminde de diğer adetime kadar 8- 10 gün daha soğan kürü yapmayı planlamıştım 5. günde hamile olduğumu öğrendim

ya vallahi varya böyle okuyunca nekaday heyecenlanıyorum allah analı babalı büyütsün bend e3yıla gircem ama olmuyo hiç bişeyimiz yok.bu ay bende böğürtlen kökü bal tarçın çörekotu hepsini, kullanıyorum bidahaki ayda onlara başlıcam inşallah gerek kalmaz:)

ben çok inanmıştım. zaten kullanmaya başladıktan sonra işe yaradığını anlamıştım. çünkü sol yumurtalığımda kist vardı. soğan kürü uygularken hep sol tarafımda bir ağrı hissettim. neden sağ tarafımda değilde sol tarafımda ağrı oldu. demek ki bu kür tedavi ediyordu orayı .ağrı bundan dı. nitekim kasım başında ultrasonda görünen kist 20 gün sonraki ultrasonda yoktu.

sadiye 77 çok sevindim senin adına biz de kürleri uyguluyoruz. Ama ben de sorun olmadığı için uygulamıyorum. Uygulasam mı Ki acaba Eşimde sperm sayısının azlığı ve hareketsizlik sorunu var. Eşinde de böyle bir problem var mıydı? Varikosel ne tam olarak bilmiyrm.

canım varikosel -aynı bacakta olan varis gibi- erkek organındaki damarların genişlemesi sonucu burada kan birikiyor. bu kan o bölgenin ısısını arttırıyor buda spermlerin yapısını bozup kısırlığa yol açıyor. kaba tabiriyle bu. eşim çift taraflı varikoseldi. 4 temmuzda ameliyat oldu. ameliyat kasıklardan yapılıyor. galiba damarlar çekilip düzeltiliyor basit bir ameliyat denebilir. kürleri uygulamanı tavsiye ederim .eşinede 1.5 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyordum.ayrıca pekmezindende bir kaşık içiriyordum.umarım yardımcı olabilmişimdir.

hayırlı olsun canım,tebrik ederim allah(cc) analı babalı büyütsün inş.
darısı bana ve benim gibi anne olmak isteyen herkese.
şeker ilacı kullandığım için soğan suyunu yapmadım.adetin bitmesine yakın 10 gün kadar incir kürünü yaptım.umarım bende bu ay hamile kalırım...

ne güzel böyle haberleri almak...
güzel haberler üst üste geliyor...
darısı isteyenlere alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…