arkadaşlar bende 2 senedir çocuk için uğraşıyordum. eşimde de ben de de problemler vardı. öncelkle eşime varikosel teşhisi kondu ve 4 temmuz 2009 da ameliyat oldu. bende de kist vardı ve adetlerim düzensizdi. Doktor polikistik bir görüntü var demişti. önümüzdeki aydan itibaren klomen kullanmaya başlayacaktık. ama ilaçtan önce bu kürleri uygulamak istedim. kasım ayında soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam içtim. ultrason çektirdim ve kistim kaybolmuştu. her zaman geciken adetim ise tam zamanında yani 25 kasımda geldi. ben ara vermeden incir kürüne başladım. 21 gün incir küründen sonra adet günüme kadar 8-10 gün ddaha soğan kürü yapayım dedim ve bugün yani adetime 5 gün kala merakıma yenilerek kan testi yaptırdım.çünkü kistimin kaybolduğunu duyunca bu kürlere çok inanmıştım.ve yanılmadım. beta hcg 72.17 çıktı.yani hamileyim. henüz çok erken biliyorum ama soğan kürü ya da incir kürü işe yarıyor mu? diyenlere bir cevap olsun istedim. inşallah ben ve bütün arkadaşlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. son olarakta bu ay ovulasyon testi almıştım. 14. gün 2 koyu çizgiyi yakaladım. o gün ve ertesi günleri değerlendirdik.:lepi::lepi:
canım tebrik ederim seni..bende sadece incir kürünü denedim ama 2ay hiç bir faydasını görmedim...soğan kürünü yapamadım tadından dolayı birdefa içmek istedim...gerisini anlatamam...tekrar kutluyorum seni
arkadaşlar bende 2 senedir çocuk için uğraşıyordum. eşimde de ben de de problemler vardı. öncelkle eşime varikosel teşhisi kondu ve 4 temmuz 2009 da ameliyat oldu. bende de kist vardı ve adetlerim düzensizdi. Doktor polikistik bir görüntü var demişti. önümüzdeki aydan itibaren klomen kullanmaya başlayacaktık. ama ilaçtan önce bu kürleri uygulamak istedim. kasım ayında soğan kürüne başladım 15 gün sabah akşam içtim. ultrason çektirdim ve kistim kaybolmuştu. her zaman geciken adetim ise tam zamanında yani 25 kasımda geldi. ben ara vermeden incir kürüne başladım. 21 gün incir küründen sonra adet günüme kadar 8-10 gün ddaha soğan kürü yapayım dedim ve bugün yani adetime 5 gün kala merakıma yenilerek kan testi yaptırdım.çünkü kistimin kaybolduğunu duyunca bu kürlere çok inanmıştım.ve yanılmadım. beta hcg 72.17 çıktı.yani hamileyim. henüz çok erken biliyorum ama soğan kürü ya da incir kürü işe yarıyor mu? diyenlere bir cevap olsun istedim. inşallah ben ve bütün arkadaşlar sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız. son olarakta bu ay ovulasyon testi almıştım. 14. gün 2 koyu çizgiyi yakaladım. o gün ve ertesi günleri değerlendirdik.:lepi::lepi:
çok sevindim sizin adınıza.bende de polikistik var soğan kürüne başladım incir kürüne nezaman başlanacak onu tambilmiyorum banada bilgi verirseniz çok sevinirim.
ya vallahi varya böyle okuyunca nekaday heyecenlanıyorum allah analı babalı büyütsün bend e3yıla gircem ama olmuyo hiç bişeyimiz yok.bu ay bende böğürtlen kökü bal tarçın çörekotu hepsini, kullanıyorum bidahaki ayda onlara başlıcam inşallah gerek kalmaz:)
canım varikosel -aynı bacakta olan varis gibi- erkek organındaki damarların genişlemesi sonucu burada kan birikiyor. bu kan o bölgenin ısısını arttırıyor buda spermlerin yapısını bozup kısırlığa yol açıyor. kaba tabiriyle bu. eşim çift taraflı varikoseldi. 4 temmuzda ameliyat oldu. ameliyat kasıklardan yapılıyor. galiba damarlar çekilip düzeltiliyor basit bir ameliyat denebilir. kürleri uygulamanı tavsiye ederim .eşinede 1.5 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyordum.ayrıca pekmezindende bir kaşık içiriyordum.umarım yardımcı olabilmişimdir.
soğan kürü ve ardından incir kürü yaptım hamile kaldım denemenizi öneririm çok faydası var
soğan kürü ve ardından incir kürü yaptım hamile kaldım denemenizi öneririm çok faydası var
kesinlikle katılıyorum bende soğan ve incir küründen sonra hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?