Softec kaset test guvenilir mi?

Aaaa ins oyledir ins bu test yanilmaz sonra yaptim baska marka degisik cikti biraz

Diger testten bir saat sonra yaptim

Eklentiler

• 1000138474.webp
    1000138474.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 1000138473.webp
    1000138473.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 30
Bende yumurtlamayi bekliyorum kimyasal sonrası umarım sağlıklı gebe kalanlardan olurum
benim bugun 11 günüm var cok belirtim var diye erken test al dedim eşime yokmus normal almis cok olmasına ragmen belli belirsiz cizigi cikti sasirdim umutlandim

Eklentiler

• 1000142789.webp
    1000142789.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 15
Ynlis olani attim
Ya çok fark edilmiyor biraz bekle bence acele etme istersen iki gün sonra bidaha yap benim Yumurtlama üzerinden 13-14 gün sonra silik çıkmıştı iki gün daha bekledim daha da belirgin çıkmıştı sonrası da zaten regl günü düşüşe geçti

Ya çok fark edilmiyor biraz bekle bence acele etme istersen iki gün sonra bidaha yap benim Yumurtlama üzerinden 13-14 gün sonra silik çıkmıştı iki gün daha bekledim daha da belirgin çıkmıştı sonrası da zaten regl günü düşüşe geçti
Aslinda ben adete kadar bekleyecektim eczaneden ilac alirken aldik ben sadece bakalim be cikacak diye yaptim aslinda biraz cikinca acaaba mi dedim olmayinca hic cikmiyor ya 4 5 gun sonra alacagim aslinda test

Aslinda ben adete kadar bekleyecektim eczaneden ilac alirken aldik ben sadece bakalim be cikacak diye yaptim aslinda biraz cikinca acaaba mi dedim olmayinca hic cikmiyor ya 4 5 gun sonra alacagim aslinda test
Dayanabilir sen keşke öyle yapsan.. adetine kaç gün kaldı

11 gun😀dedim ya sirf meraktan yaptim bu zamanda cikmayacgini biliyorum belki hemen salgilandi ise be cikacak diye
Ayy yok artık ben yumurtlama üzerinden 11 gün geçti sandım kizz 🙈😅 çok erken şuan yumurtlama üzerinden ya da son ilişkin üzerinden 15 gün geçmesi gerekiyor

Back
X