Bende aldım bu ürünü ama deterjanla birlikte kullanılır diyor.
Benim aldığım nazar marka. Birde tül ve her türlü çamaşır için yazılmış.
Anlamadım nasıl kullanacağımı:26:
Herhalde yer silerken de kullanıyorsun, çok ilginçmiş. Evet ya gerçekten bu ürünler çok pahalı. Ben biraz da süpermarket ve hipermarket fakiri bir yerde yaşadığım için tasarrufa dikkat etmek zorundayım. Nasıl kullandığınızı anlatırsanız çok sevinirim. Çok teşekkürler bu öneri için harika bişey....
evet bende evde ankara sodamatik kullanıyorum içerisinde sadece soda yok fosfat (kireç önleyici), Aktif oksijen (leke çıkarıcı var)... diğer sodamatiklerde sadece sodyum karbonat var o işe yaramaz çamaşırları yıpratır.
ama ben migros,tansaş,carrefour,kipa ya gittim yoktu bu ürünAldığın nazar markanın arkasında ürün içeriği yazar oraya bak göreceksin sadece sodyum karbonat içeriyor ve sodyum karbonat kireç önleme ve leke çıkarma beyazlatma etkisi yoktur, eğer sodamatik alacaksın Ankara Sodamatik almanı tavsiye ederim Ankara sodamatik kireç önleyici fosfat ve leke çıkarıcı perkarbonat içerir uygun fiyata bir deterjan alıp mesela ariel pahalı alo al içine ankara sodamatik koy ayrıyeten calgon kosla oxi action kullanmana gerek yok. ben öle yapıyorum... Bunları nasıl biliyorsunuz derseniz; kimyagerim ben hammaddeleri tanıyorum.
çamasır sodası gıbı bırsey mı bu merak ettım
dıger kımyasal temızleyıcılerden uzak durmaya çalışıyorum da
soda deyınce hemen ılgımı cektı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?