- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 34
Yaa teşekkür ederim bitanemNe demek birincim sensin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa teşekkür ederim bitanemNe demek birincim sensin :)
Hem kabarması hem kıvamı güzel oluyor evet tadını da etkiliyor, teşekkür ederimSodalı böreğin tadı bir başka güzel oluyor gerçekten Ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım o emojiyi nasıl yaptın bayıldım
Evet pancar dalı :)böreğin yanındaki dal tursusu mudur acabaaa:)
Hemşeriyiz galiba bildiiğine göreböreğin yanındaki dal tursusu mudur acabaaa:)
Sen harikasın ya bayılırım dal turşusuna böreğinde çok güzel olmuş Memleket nere hayatım ellerine sağlık başarılarEvet pancar dalı :)
Teşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık memleket 60Sen harikasın ya bayılırım dal turşusuna böreğinde çok güzel olmuş Memleket nere hayatım ellerine sağlık başarılar
Ya canım ben de Tokatlıyım ve dal turşu Fazla gururTeşekkür ederim canım seninde ellerine sağlık memleket 60
Anladım zaten pancarı tanıyınca hemşeri oldugumuzuYa canım ben de Tokatlıyım ve dal turşu Fazla gurur
Tokat'ta mı oturuyorsun canımAnladım zaten pancarı tanıyınca hemşeri oldugumuzu
Memnun oldum canım teşekkür ederim burada yarışmalara katıldıkça yöresel lezzetlerimizden paylaşıcam ayvaz suyu, sisma gazoz,tokat yaprağı,şeker pancarı,olca
Evet canım senTokat'ta mı oturuyorsun canım
Yok canım ben İstanbul'dayım ama bu sene 3 defa geldim Tokat'a Annem orada sürekli geliyorum evimiz falan oradaEvet canım sen
Oy gurbet kuşuYok canım ben İstanbul'dayım ama bu sene 3 defa geldim Tokat'a Annem orada sürekli geliyorum evimiz falan orada
2 cikkkkcikkkOy gurbet kuşu
Bende çok memnun oldum hemşom teşekkürler sanada başarılar dilerim2 cikkkkcikkk
Cok memnun oldum.canm hemsehrim basarilar tekrardan
Bu emojiler nerden yapılıyor