Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afedersiniz uzun zamandir llaptopum bozuktu simdide tamir olmadi ama bi arkadasimin bilgisayarindan giriyorum , 81 ile baslamistim simdi 73um hala devam ediyorum su miktari ; 1,5 lt
kaç gün oldu peki siz başlayalı
kaç gün oldu peki siz başlayalı
18 günde 9 kilo yani süperr
hande diyet spor yaptınızmı ben günde 30 dakika yürüyüş yapıyorum diyetisyen listesine uyuyorum ama kilom gramlarla gidiyo
aç karnınamı tok karnınamı içtin onuda söyle başka bişe sormucam
ben 90 artılarda yarıştayım bide 9.gruptayım sen hangi gruptasınGun icinde ac tok farketmez ama mideyi genislememek icin yemegin hemen ustune icmedim baska soruda sorabilirsiniz sorun degl
ben 90 artılarda yarıştayım bide 9.gruptayım sen hangi gruptasın
81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm
ben de bu tarifi kendimce şöyle geliştirdim
2 litre suyu kaynatıyorum
hani çay demleme süzgeçleri var çaydanlığa içine çay koyup atıyoruz
onun içine 3 tatlı kaşığı bergamutlu yeşilçay 4,5 tane karanfil
bi tane de tarçın kabuğu atıyorum
kaynayan suyu üzerine döküyorum
1 limonu sıkıp kabuğunu atıyorum
5 dk sonra limon kabuğunu alıyorum çünkü acımsı tat veriyo uzun süre kalınca
5 dk sonra da çay süzgecini çıkarıyorum
bu arada ılımış oluyo zaten
1 şişe de sodayı boşaltıyorum
tadı böyle daha lezzetli oluyo tarçın ve karanfilden sebep