Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

evt denemekte fayda var önümüzdeki ayın 1 inde düğün var o zaman kadar hiç olmazsa 59-60 olmak istiyorum..

bende şimdi soda aldım hemen yapıcam.yarım lıtrelık bardağıma yarım lımon ıkı poset yesıl cay 1 de soda eklıycem.4 kılo versem yerer bana.tabı yanında bısıklet ve mekık aletıylede calısıyorum.ıcenler paylassınlar sonucları lutfen..

6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar 6 kilo daha verip 55 e inme çabalarındayım :) sonuç alanlar yazarlarsa sevinirim...

bende bugün başladım hem bal+tarçını yapıyorum hem bunu evden çıkarken hazırladım pet şişeye koydum durmadan içiyorum şimdi :KK64: gitsin artık şu kilolar her sabah yarım saat yürüyüşte yapıyorum oda çok iyi geliyo bence :KK8:

su miktarı bana biraz fazla geldi yani neredeyse 2 lt su 2 kaşık yeşil çay az degilmi

merhaba, bu cayı öğlen okudugum an da yaptım tadı hoş en azından sade yesil çaydan daha güzel, 6 kg fazlalıgım var. inş basarılı olur bu cay yardımcı olur.

slm arkadaşlar denemedigim bişe kalmadı bide bunu denicem bakalım faydası olucakmı olursa yazarım

miğdem arap aşı oldu ne duysak yapıyoruz bugün alayım soda yarın yapayım bakalım yazayım 1 hafta sonra sizlere ne olacak kesin deniyeceğim ve yazacağım bekleyin sıonucu bende merak ediyorum

bugün alayım yarım başlıyayım bakalımne olacak yazacağım buraya bekleyin kesin yapacağım sonucu çok merak ediyorum denemediğim şey kamadı bakalım snuç ne çıkacak

6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar 6 kilo daha verip 55 e inme çabalarındayım :) sonuç alanlar yazarlarsa sevinirim...

bakalım bende başlıyacağım senden cesaret aldım arkadaşım sonuç ne olacak siporda yaptınmı bunun yanında

bakalım bende başlıyacağım senden cesaret aldım arkadaşım sonuç ne olacak siporda yaptınmı bunun yanında

spor yapmadım ama o kilolar nasıl gitti bende anlamış değilim...ama bu çaya ara vermeden içtim 6 gün sonunda 61 kiloydum kızım 5 yaşında o doğduğundan beri 61 i görmemiştim dahada denicem devam edicem..şuda varki bence haftada 1 gün vücudu şaşırtmak lazım o gün biraz kaçamak yapabiliriz ki vücut hemen alışıpta kilo vermemiz durmasın..

bende yarın limon denicem
nane limonlu yeşil çayım var 2 paket 5i bi yerde var 1 paket kayısılı form çayım var
varda var yani içip duruyoruz :)
60 kiloyum elma diyeti yapıyodum 5 gündür 1.600 verdim. reglimde oldugum için az verdim herhalde..
bugün mola :)
yarın tekrar devam..
bu arada hedef ne kadar inebilirsem o kadar ama şmdilik 55

yaseminli yeşil çayla çok güzel oldu tadı..

soda almayı unutmuşum dün havada bugün yağmurlu kızımla çıkamadım aldığım an başlıcam bakalım alacağım diye yazmıştım o yüzden yazıyorum

Bende bugün aldım sodayı fln yarın başlıcam inş bendede işe yarar kızlar yararsa burdan sizde yazarım:KK8:

X