Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

10 dakika demlendikten sonra maden suyu dökülecek ya dökmeden limonun kabuğunu alıyormuyuz ve yeşil çayı süzüyormuyuz? teşekkürler denicem bende

güzel bi formülmüş ancak ben sıcak suda limonun c vitamini tamamen gidio die biliorum çay demlendikten sora limon ve sodayı eklesek aynı olur sanırım neticede gün boyu tüketileceğine göre soğuk içilio hatta taze nane yaprağıda atsak 10 numara olur :)

ben iki gün arayla yaptım bir gün sodalı karışımı birgünde suyun içine 1 tatlı kaşığı toz zencefil ve limon sıkıp içtim bayağı işe yaradı 4 kilo falan verdim durmak yok yola devammmmmEn Büyük KK

peki karışımı buzdolabında saklayabilirmiyiz?
karışım demlendikten sonra çayı süzcekmiiyiz?yoksa limon ve yeşiil çay içinde mi kalcak? arkadaşlar yardımcı olun lütfeennnn

Son düzenleme:
peki karışımı buzdolabında saklayabilirmiyiz?
karışım demlendikten sonra çayı süzcekmiiyiz?yoksa limon ve yeşiil çay içinde mi kalcak? arkadaşlar yardımcı olun lütfeennnn

ben buzdolabına koymadım boğazım rahatsız olduğu için ılık içtim :KK14:
evet canım sıcak suyun içine yeşil çayları attıktan sonra 3,5 dakika beklettim daha fazla bekletmek zararlı diye biliyorum :KK28: ondan sonra limonu sıktım maden suyunu ekledim vegittim geldim içtim:KK68:

ben buzdolabına koymadım boğazım rahatsız olduğu için ılık içtim :KK14:
evet canım sıcak suyun içine yeşil çayları attıktan sonra 3,5 dakika beklettim daha fazla bekletmek zararlı diye biliyorum :KK28: ondan sonra limonu sıktım maden suyunu ekledim vegittim geldim içtim:KK68:

anladım canım çok saol cevapların için bende başlicam inşallah işe yarar:KK3:

81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm

ben denemedim
ihtiyacım yok zaten 55 kıloyum
benim öğrendiğimde sodayla birlikte leblebi yiyormuşsunuz ; yağları yakıyomuş
ya da 2 tane ceviz tanesini 1 bardak suda 2 gün bekletip içinee limon suyu sıkıyomuşsunuz bu da zayıflamal için öneri
zayıflayan kişiyi gördüm işe yarıyo gibi

ben denemedim
ihtiyacım yok zaten 55 kıloyum
benim öğrendiğimde sodayla birlikte leblebi yiyormuşsunuz ; yağları yakıyomuş
ya da 2 tane ceviz tanesini 1 bardak suda 2 gün bekletip içinee limon suyu sıkıyomuşsunuz bu da zayıflamal için öneri
zayıflayan kişiyi gördüm işe yarıyo gibi

bu yöntemle tanıdığın birisi gerçekten kilo veren varmı? yoksa duyum aldığını mı paylaştın.

sodanın yeşilçayın ve limonun zayıflamaya etkisi var ve vucut içinde birçok yararları var ama herseyde oldugu gibi yeşilçayın fazlası zararlı fazla tüketildiğinde böbrek ve diger organlarda tahribata yol açabiliyo ama uzmanlar günde iki bardagı normal tuketım olarak degerlendiriyolar ıcındekı kafein etkıısı uykusuzluga neden olabılrı ve kafeınden dolayıda hamilelerın tuketmesı sakıncalı cunku folik asiti öldürüyo..bebek emziren bayanlardada kafein etkısı bebege geçebileceginden dolayı bebektede uykusuzluga neden olabılıyo ...ama yeşilçay normal tuketildıgınde yararları saymakla bitmez bence en uygun olanı ıkı bardak suya ıkı yeşilcay demleme poşeti atıp ustunu soda kullanmak sürahi biraz fazla olabılır diye düşünyorum :))

Kızlar bende bugün başlamaya karar verdim bu karışıma.. iş yerindeyim biraz sonra inip demlicem bakalım nasıl güzel olucakmı tadı.. normalde yeşilçay içiyorum ama bakalım.. :KK9:

bunu denemek istiorm haftaya sonucu paylascammm :)

bende başladım şimdi içicem yarım litre alan bardağım var kocaman içine bir tane ekşi elmalı yeşilçay demledim yarım limon sıktım bir şişede maden suyu.. bakalım tadı nasıl olucak

peki bunun yanında yediklerimize de dikkat etmemiz gerekiyor değilmi :KK17:

bende kazandibini götürdüm az önceeee :KK37: tühh :KK9:

kızlar tadını beğenmedim ya :KK43: meyveli soda eklesek olmazmı :))

tadı cok kötü ya bide soguk olunca daa kötü :/ deneyenlerden bi yorum duymak ıstıorm ya :44:

kızlar bende şimdi yaptım bakalım nasıl olacak tadı daha içmedim ama umarım bi faydası olur

bende başladım içilmeyecek kadar kötü değil tadı hatta şu anda içiyorum,inş faydası olur..

bende şuanda içiyorum canım tadı pek güzel değil ama madem yağları yakıyosa içmeye değer. bi deneyelim bakalım

X