Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki karışımı buzdolabında saklayabilirmiyiz?
karışım demlendikten sonra çayı süzcekmiiyiz?yoksa limon ve yeşiil çay içinde mi kalcak? arkadaşlar yardımcı olun lütfeennnn
ben buzdolabına koymadım boğazım rahatsız olduğu için ılık içtim
evet canım sıcak suyun içine yeşil çayları attıktan sonra 3,5 dakika beklettim daha fazla bekletmek zararlı diye biliyorum ondan sonra limonu sıktım maden suyunu ekledim vegittim geldim içtim
81 kilo ile başladım geçen hafta şuan 79 küsürüm kilo bildirimimi buradandayapacagım neyse çayın tarifini veriyorum ; 1 sürahiye 3te 2 si dolu olacak şekilde kaynar su döküyoruz içinede 2 tatlı kaşıgı yeşilçay yada 2 sallama poşet yeşilçay atıyoruz yarım limonu sıkıyoruz kabugunuda içine atıyoruz demlenmesi için 10 dk. bekliyoruz ardından 1 şişe maden suyu yani sodanın tamamını içine döküyoruz ,ve gün içinde onu tüketiyoruz hergün 1 sürahi onu içmek çok ama çok kalori yaktırıyor ve çok yag yakıyor arkdalar deneyin sizde faydasını göreceksinizdir eminim . sorularınızı cevaplayabilirm
ben denemedim
ihtiyacım yok zaten 55 kıloyum
benim öğrendiğimde sodayla birlikte leblebi yiyormuşsunuz ; yağları yakıyomuş
ya da 2 tane ceviz tanesini 1 bardak suda 2 gün bekletip içinee limon suyu sıkıyomuşsunuz bu da zayıflamal için öneri
zayıflayan kişiyi gördüm işe yarıyo gibi
bunu denemek istiorm haftaya sonucu paylascammm :)
tadı cok kötü ya bide soguk olunca daa kötü :/ deneyenlerden bi yorum duymak ıstıorm ya :44:
bende başladım içilmeyecek kadar kötü değil tadı hatta şu anda içiyorum,inş faydası olur..