Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

arkadaşlar ben de geçen hafta çarşamba günü sodalı suya başladım.başladığımda 71 kiloydum.dün tartıldım 68.7 olmuşum.yediklerime çok dikkat edemiyorum.ama sonuç çok güzel.
ara ara verdiğim kiloyu buraya yazıcam

bende başlıcam ya dün şok oldum daha bi kaç ay önce 60 kg olan bn dün 71 i gördüm umarım mide ağrısı yapmaz

sabah itibariyle 67.8 kiloyum..ne güzel şeymiş bu yaaaaa

gülnihal ablaa ,sen tam nasıl yapıyosun bu karısımı tarıfını yazarmısın lutfen,haftasonu bende denıcem evdeyken yapim ,denemiş olurum hem,kaç lt suya yapıyosun
detaylı yazarsan sevınırım

Soğuyunca tadı ne kadar iğrenç oluyor bunun ya

ben 1,5 litrelik sürahide 1 litre su ilave ederek yapiyorum.. sodayida ekleyince 1 litreden biraz fazla oluyor.. ortalama 6 bardak falan cikiyor..

tarif başta yazılan gibi sinemcim.1.5 litre kaynamış suya 2 tane yeşilçay sallandırıyorum.10 dakika sonra yarım limon sıkıyorum ve kabuğunu da içine atıyorum.yeşilçayları alıyorum.soğuyunca 1 şişe sade soda ekliyorum.içiyorum

merhaba
bu kur ilgimi cekti paylasan arkadasa tesekkur ederim bende uygulamak istiyorum suan rahatsizim ama iyileseyim deniycem insallah ben bir zarari oldugunu dusunmuyorum bazi arkadslar yesil cay iki fincandan fazla zararli diyor ancak cayi demlediginiz suyu hesaplayinca bana normal geldi insallah bende veririm su askinti kilolarimi
birde kizlar su cizelgelerinizi nasil yapiyorsunuz forumdaki yerleri okuyup uyguluyorum profilime yuklemeye calisinca format uygun degil gibi birsey diyor

ben 1,5 litrelik sürahide 1 litre su ilave ederek yapiyorum.. sodayida ekleyince 1 litreden biraz fazla oluyor.. ortalama 6 bardak falan cikiyor..

Teşekkür ederim. Yaptım ama tadı nedense inanılmaz kötü geldi, bayat balık kokusu var gibi sanırım bu kür de bana uymayacak.

1 hafta aralıksız denedim.önceleri güzel gitti. ama diyet desteği olmadan olmuyor arkadaşlar.kilo vermem durdu..ben de bıraktım içmeyi.şimdi diyete asılcam inşallah

ben de başladım bu sodalı çaya.bugün 2.günüm.59.6'ydım.bugün tartıldım 58.4 çıktım.tabi büyük ihtimal vücudumdaki su gitti :) 55'e düşsem yeter bana.boyum 1.69.Ama kemikliyim :)

slmlarrr
bende bir kaç gündür içiyorum bu karışımdan ama şimdilik bi değişiklik yok ben sabahları azıcık çörek otu ezip yutuyorum iyi bağırsak calıştırıyo biraz durup ballı sirkeli suyu içiyorum 15 dk sonrada kahvaltı yapıyorum bi arada 4 bardak suyu kaynatım içine 2 sallama yeşil çay limon atıyorum içine biraz demlendikten sonrada içinden onları alıp 1soda döküyorum ve gün içinde aç tok farkermez içiyorum akşam yemekten öncede yine çörek otu ve sirkeli su içiyorum bu arada mide doldu zaten onu iç bunu iç
neyse bid eyatarken sirkeli suyumu içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama 1 hafta oldu 1 kilo ancak verebildim inş faydası olur ya yoksa burakacam hepsini 9 lu caya başlıcam daha önce kullanmıştım çok güzel zayıflatmıştı :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…