hepsini okudun mu mesajlarınnnbende şimdi bitirdim ,tümünü okudum deneyeceğim 10 gün falan. nasılsa günde 3 bardak içiyorum yeşilçay onuda böyle içerim
ben de başladım bu küre bismillah deyip
tadında sorun yok hem sade yeşil çaydan hoşlanmayan hem de maden suyunu meyvesiz içemeyen biri olarak rahatsız edici bulmadım tadını
3 gün yaptım 800 gr vermişim taçsız prenses :)İnşallah bende başlasam ne güzel olur. Tembel teneke
6 gün kullandım arada 2 gün boşluk oldu malzemem bitti 1.5 kilo gitti
yok kısmadım zaten ölçülü az yiyorum her zaman ki gibi yedimPeki yediklerinden kistin mı canim ??
sen kilo veremezsin bacımmm böyle devam edersenBenim zayıf olmak için 30 kilo vermem lazımAylardır kilo vermek için uğraşıyorum olmuyo ama suç bende pes ediyorum 2 gün diyet 2 gün aşşırı kaçırma şeklinde gidiyo Kilo veremiyorum bunu denicem denemediğim şey kalmadı ki inşallah bu işe yarar yarın yapmaya başlicam işe yararsa buraya yazıcam 1 hafta sonra yazarım
Çok teşekkür ederim bunu aklımda tutucamsen kilo veremezsin bacımmm böyle devam edersen
ilk kural diyetmiş rejimmiş hayatından çıkar adını bile anma
bu sayede 2 gün sıkıntı çekip 3. gün yemeklere abur cubura saldırmazsın
ikinci kural acıkmadan yeme canın çikolata mı çekti acıkmayı bekle o zaman yiycem de ve biraz ye zamanla canın bile istemeyecek
üçüncü kural asla tıka basa yeme ne pişirdiysen ondan ama doyup doymadığını kontrol ederek ye olmadı sofradan kalk 2 dk oyalan o arada doymuşsan zaten anlarsın yemeğe tekrar oturmazsın