Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü

Denedim uzun süre etkisi var mı diye değişkenleri sabit tuttum bunu değiştirdim ama kilo verme konusunda bir faydası olduğunu düşünmüyorum.

Kızlar uzmanlar yeşil çayı günde 4 bardaktan fazla içmeyin diyolar üstelik sodaylada takviye yapılmış burda yapacak olanlar dikkat etsin zayıflıcam derken zarar görmeyin.

Kızlar uzmanlar yeşil çayı günde 4 bardaktan fazla içmeyin diyolar üstelik sodaylada takviye yapılmış burda yapacak olanlar dikkat etsin zayıflıcam derken zarar görmeyin.

iyide 2 kaşık yeşil çay deniyor tarifte yani buna göre sadece 2 fincan içmiş gibi olacaksınız suyun fazla olması onu çok içtiğin anlamına gelmez.maden suyuna gelince uzmanlar su yerine içebiliyorsanız için diyorlar.özellikle kahvenin yanında tavsiye ediyorlar kafein içeren şeylerle tüketilmeliymiş maden suyu.yani yeşil çaydada kafein olduğuna göre doğru bir tercihtir bence.bizim ülkemizde maden suyu soda ile karıştırılıyor bu nedenden dolayı çok faydalı birşey zararlıymış gibi gösteriliyor.tekrar etmek istiyorum maden suyu çok faydalıdır içirebiliyorsanız çocuklarınıza bile içirin ve asla sodayla kıyaslamayın.
ha bu tarif zayıflatırmı onu bilemem ama bence zarardan çok yararı vardır insan sağlığına

iyide 2 kaşık yeşil çay deniyor tarifte yani buna göre sadece 2 fincan içmiş gibi olacaksınız suyun fazla olması onu çok içtiğin anlamına gelmez.maden suyuna gelince uzmanlar su yerine içebiliyorsanız için diyorlar.özellikle kahvenin yanında tavsiye ediyorlar kafein içeren şeylerle tüketilmeliymiş maden suyu.yani yeşil çaydada kafein olduğuna göre doğru bir tercihtir bence.bizim ülkemizde maden suyu soda ile karıştırılıyor bu nedenden dolayı çok faydalı birşey zararlıymış gibi gösteriliyor.tekrar etmek istiyorum maden suyu çok faydalıdır içirebiliyorsanız çocuklarınıza bile içirin ve asla sodayla kıyaslamayın.
ha bu tarif zayıflatırmı onu bilemem ama bence zarardan çok yararı vardır insan sağlığına

Valla arkadaş bir maden suyu bir soda demiş bende sodaya göre konuştum. Maden suyu tabiki faydalı normal su yerine bile içilebilir. Normalde bende yeşil çay içiyorum ama bu tarif bir garip geldi belkide denemek lazım :40:

bu kürü 1 ay boyunca uyguladım
daha sonra bıraktım
beni gören herkes zayıflamışsın diyordu
herhangi bir zararınıda görmedim
bol bol tuvalete gidiyorsunuz o ayrı :1:
göbek bölgem mide bölgesi dümdüz olmuştu basenlerimde inceldi
giyemediğim kıyafetleri giymiştim
şimdi bir kaç kilo fazlam var gerkli malzemelri alıp tekrar başlayacağım yaza kadar bu fazlalıkları vermem gerekiyor:ssz:

6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar 6 kilo daha verip 55 e inme çabalarındayım :) sonuç alanlar yazarlarsa sevinirim...

merhabalar senadilek ben yeni katuldım aranıza

6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar 6 kilo daha verip 55 e inme çabalarındayım :) sonuç alanlar yazarlarsa sevinirim...

bunu nasıl başardınız 6 gün de 3 kilo ben de 70 kiloyum boyum da kısa :( eeylül 16 da nişanım var ne yapcam ben lütfen yardım edin bana... cevabınızı bekliyorum şimdiden teşekürederim görüşmek üzere...

bu kürü 1 ay boyunca uyguladım
daha sonra bıraktım
beni gören herkes zayıflamışsın diyordu
herhangi bir zararınıda görmedim
bol bol tuvalete gidiyorsunuz o ayrı :1:
göbek bölgem mide bölgesi dümdüz olmuştu basenlerimde inceldi
giyemediğim kıyafetleri giymiştim
şimdi bir kaç kilo fazlam var gerkli malzemelri alıp tekrar başlayacağım yaza kadar bu fazlalıkları vermem gerekiyor:ssz:

10 kilo fazlam var zayıflamam lazım
gerçekten işinize yaradımı benim de 2.günüm

emin olun yararı oluyor kesinlikle deneyin derim ben hem kaybedicek hiçbirşeyiniz yok emin olabilirsinizki zayıflamanıza çok büyük destegi olucaktır ama tabi sizinde yiyip içtiklerinize biraz dikkat etmeniz gerek
gerçekten işe yarıyor mu bu bugün 2. günüm bende içiyorum 10 kilo fazlam var eylülde nişanım var yardım edin lütfennn :((

konuyu ben açtım fakat pek takip edemedim kış boyunca kürü yapmadım , kilo vermem durdu haziran 10dan beri başladım , 5 kilo gitti , sorucaklarınız varsa sorabilirsiniz

canım bende sade soda ıcıyordum sabah ac karnına öğlen ve akşam aç karnına

bende kılo verdım 1 haftda 2 kılo verdım
ama araya ramazan gırınce ..tıknadım
sahurda bırsey yemıyorum soda ıcıp yatıyorum
iftardada bır kase corba tuketıyorum yogurt ve salata
sonra hemen ardına soda yada yemeklerle bırlıktede içtiğim oldu

ben cok faydasını gordum ..görüyorumdaa

69.5 kıloyla başladım bugun sabah kaltıgımda ac karnına tartıldım ve 65.4 cıktım :)
cok sevınıyorum ama araya ramazan gırmeysedı daha cok verırdım ..cunku spor yapıyordum
sşimdi halsız dusuyorum yapamıyorum ..kilo vermem durdu

bu verdıgım kıloda ramazan başlamadan bır hafta önce başlamıstım tahmını 2 hafta kadar oluyorr..
........
şimdi bu tarıfını denıcem ama yeşil çayım yok :(
o olmasa olmazmı :(

keşke açık olsaydın sımdı denıcektım senın cvbına göre kürü :(
............
açık oldugunda bu yazımı begene tıklarsan cvp yazdıgını anlarım canım olurmu...teşekkurler sımdidenn

canım bende sade soda ıcıyordum sabah ac karnına öğlen ve akşam aç karnına

bende kılo verdım 1 haftda 2 kılo verdım
ama araya ramazan gırınce ..tıknadım
sahurda bırsey yemıyorum soda ıcıp yatıyorum
iftardada bır kase corba tuketıyorum yogurt ve salata
sonra hemen ardına soda yada yemeklerle bırlıktede içtiğim oldu

ben cok faydasını gordum ..görüyorumdaa

69.5 kıloyla başladım bugun sabah kaltıgımda ac karnına tartıldım ve 65.4 cıktım :)
cok sevınıyorum ama araya ramazan gırmeysedı daha cok verırdım ..cunku spor yapıyordum
sşimdi halsız dusuyorum yapamıyorum ..kilo vermem durdu

bu verdıgım kıloda ramazan başlamadan bır hafta önce başlamıstım tahmını 2 hafta kadar oluyorr..
........
şimdi bu tarıfını denıcem ama yeşil çayım yok :(
o olmasa olmazmı :(

keşke açık olsaydın sımdı denıcektım senın cvbına göre kürü :(
............
açık oldugunda bu yazımı begene tıklarsan cvp yazdıgını anlarım canım olurmu...teşekkurler sımdidenn

yani aslında yeşil çay gerekli ama şimdilik evdeki başka bir bitki çayıylada yapabilirsin

Back
Yukarı