Ne dedin nerde dedin kız anlamadım amaEline sağlık şekerim yani dedim ki geceleri meyve ile geçsin.. iyiki dedim
Millet hatır hutur yiyor
İç sesimdi oNe dedin nerde dedin kız anlamadım amaben severim meyve yemeyi çok teşekkür ederim canım
Rica ederim aretimAretimm çok teşekkür ederim
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar dilerimHerkese Hayırlı Sahurlar
Çok pratik bir o kadar da lezzetli bir börek ile karşınızdayım
Eki Görüntüle 2823975
Malzemeler;
2 adet yufka
2 tane yumurta
1 şişe maden suyu
1paket 180 Gr Pınar Labne
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
1orta boy kase beyaz peynir
Öncelikle peynir hariç bütün malzemelerimizi bir kapta güzelce karıştırıyoruz.En son beyaz peynirimizi de ekleyip yine karıştıralım.Daha sonra yağladigimiz borcamımıza bir yufkamızın yarısını seriyoruz.
Eki Görüntüle 2823976
Diğer yufkaları parçalara ayırıp hazırladığımız karışımın içine atıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.Daha sonda yufkalarımızı çıkartıp borcamımıza yerleştiriyoruz.Kalan karışımı da yufkaların üstüne döküp önceden ısıtılmış 200 derece fırınımızda üstü kızarana kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2823977
İşte bu kadar, mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu ramazanlar dilerim
Eki Görüntüle 2823978
Eki Görüntüle 2823979 Eki Görüntüle 2823979 Eki Görüntüle 2823981 Eki Görüntüle 2823982 Eki Görüntüle 2823982 Eki Görüntüle 2823983
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor başarılar dilerim
Sosyalim,çok teşekkür ederim canım benimKukriskom bu böreğin hazır yufka olduğuna inanamiyorum ben şok, el açması görünümündeyine yapmışsın yapacağına morların gadini ellerine sağlık harika gözüküyor başarılar dilerim kukrisim
kukrimuuu ellerine sağlıkk çıtır çıtır bir börek olmus başarılar canım arkadaşımHerkese Hayırlı Sahurlar
Çok pratik bir o kadar da lezzetli bir börek ile karşınızdayım
Eki Görüntüle 2823975
Malzemeler;
2 adet yufka
2 tane yumurta
1 şişe maden suyu
1paket 180 Gr Pınar Labne
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
1orta boy kase beyaz peynir
Öncelikle peynir hariç bütün malzemelerimizi bir kapta güzelce karıştırıyoruz.En son beyaz peynirimizi de ekleyip yine karıştıralım.Daha sonra yağladigimiz borcamımıza bir yufkamızın yarısını seriyoruz.
Eki Görüntüle 2823976
Diğer yufkaları parçalara ayırıp hazırladığımız karışımın içine atıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz.Daha sonda yufkalarımızı çıkartıp borcamımıza yerleştiriyoruz.Kalan karışımı da yufkaların üstüne döküp önceden ısıtılmış 200 derece fırınımızda üstü kızarana kadar pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 2823977
İşte bu kadar, mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Herkese hayırlı, sağlıklı, huzurlu ramazanlar dilerim
Eki Görüntüle 2823978
Eki Görüntüle 2823979 Eki Görüntüle 2823979 Eki Görüntüle 2823981 Eki Görüntüle 2823982 Eki Görüntüle 2823982 Eki Görüntüle 2823983
Çok Teşekkür ederim canım benimkukrimuuu ellerine sağlıkk çıtır çıtır bir börek olmus başarılar canım arkadaşım
Çok teşekkür ederim canımmEllerine emeğine sağlık.Çok güzel görünüyor. Yarışmada başarılar dilerim.