Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sodalı Form Çayı ile Zayıflama Kürü
- Konu Sahibi hande58
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?50 günlük bebeğim var ve emziriyorum bende uygulasam içsem bi zararı olurmu arkadaşım çok fazla kilom var malesef 68 kiloyum boyumda 1.66 ...
doktoruna danışmanda fayda var, emzirme özel bir dönem.
su miktarı bana biraz fazla geldi yani neredeyse 2 lt su 2 kaşık yeşil çay az degilmi
bence su sürahinin 3 de 2 siyse sürahi 2 lt tutuyo bence yarım lt sudur keşke yazan suyu bardakla yazaymış
6 gün üstüste içtim bu çayı 3 kilo gitti yememede dikkat ettim biraz okadar 6 kilo daha verip 55 e inme çabalarındayım :) sonuç alanlar yazarlarsa sevinirim...
bakalım bende başlıyacağım senden cesaret aldım arkadaşım sonuç ne olacak siporda yaptınmı bunun yanında
bakalım bende başlıyacağım senden cesaret aldım arkadaşım sonuç ne olacak siporda yaptınmı bunun yanında
spor yapmadım ama o kilolar nasıl gitti bende anlamış değilim...ama bu çaya ara vermeden içtim 6 gün sonunda 61 kiloydum kızım 5 yaşında o doğduğundan beri 61 i görmemiştim dahada denicem devam edicem..şuda varki bence haftada 1 gün vücudu şaşırtmak lazım o gün biraz kaçamak yapabiliriz ki vücut hemen alışıpta kilo vermemiz durmasın..
bende yarın limon denicem
nane limonlu yeşil çayım var 2 paket 5i bi yerde var 1 paket kayısılı form çayım var
varda var yani içip duruyoruz :)
60 kiloyum elma diyeti yapıyodum 5 gündür 1.600 verdim. reglimde oldugum için az verdim herhalde..
bugün mola :)
yarın tekrar devam..
bu arada hedef ne kadar inebilirsem o kadar ama şmdilik 55
nane limonlu yeşil çayım var 2 paket 5i bi yerde var 1 paket kayısılı form çayım var
varda var yani içip duruyoruz :)
60 kiloyum elma diyeti yapıyodum 5 gündür 1.600 verdim. reglimde oldugum için az verdim herhalde..
bugün mola :)
yarın tekrar devam..
bu arada hedef ne kadar inebilirsem o kadar ama şmdilik 55
- 28 Eylül 2011
- 301
- 184
- 303
- 10 Mart 2011
- 59
- 0
- 86