- 29 Eylül 2022
- 48
- 16
- 18
- Konu Sahibi ozguvenszbr
-
Tetanoz aşınız yokmuArkadaşlar merhaba az önce soda açarken farklı şeylerle açmaya çalıştım kaşık gibive elimi kestim derimi soydu ve kanıyo bende tam bir anksiyetik kişiliğim olduğu için İnternete yazdım ve birde ne göreyim tetonoz yani ağlasam mı napsam tetonoz suan olabilcek durumda da değilim resmen şuan psikolojimi bozdum napcam yaa tetonoz mu olurum soda kapağı paslı falan da değildi normal soda kapağı ama gelde bana anlat işte
Biz.de hobi olarak arada gidip tetanoz aşısı yaptırmiyoruz zatenYani en son ortaokulda yaptirdim suan üniversiteye gidiyorum
3 sene demişti doktor bana, en son elime makas girdiğinde.10 sene içinde tetanoz aşısı olduysanız sıkıntı yok. Hatta yanlış bilgi vermiş olmayayım, görenler kontrol edebilir ama dünya çapında tetanoz olup ölen insanlar hayatında 1 doz bile aşı olmamış insanlardı hep. Siz aşı olmuşsunuz, sıkıntı yok
Eyvahlar olsun3 sene demişti doktor bana, en son elime makas girdiğinde.
Şimdi gidip hemen aşı olsun bence.Eyvahlar olsun
Yaaa boyle yaparsanız ağlarım jsgdndbd gerçekteenn soda kapağı bi benim elimi kesmemistir yani dimi içimi rahatlatmam lazım ondannn yazdımm zatennnEyvahlar olsun
Bence kolonya bassa yeterdi ama hayati risk varsa bilemem tabiiŞimdi gidip hemen aşı olsun bence.
Bence daha yaşarsın gibime geliyo ama Katıp reyiz daha iyi bilirYaaa boyle yaparsanız ağlarım jsgdndbd gerçekteenn soda kapağı bi benim elimi kesmemistir yani dimi içimi rahatlatmam lazım ondannn yazdımm zatennn
Kesik derin değil sanırım, yüzeysel ama biraz kanamış, anksiyeteniz olduğundan doğrudan bir şey demek de sağlıklı olur mu bilmiyorum, çok tedirgin olursanız yarın ASM’ye gidin ama bu tip ufak tefek sıyrıklarda bir şey olmaz, hemen hemen her gün ya bıçak kesiği oluyor ya da elimi rendeye kaptırıyorum henüz sağ ve sağlıklıyım çok şükürYaa valla hayır tetanozdan daha kötü bisey varsa o da anksiyetik kişiliktirsimdi kendimi yer bitiririm yani kapak paslı değildi normal sade soda içmek istemiştim sadece marketten aldığımız soda yani o kadar
Aşı bişiy yapmaz, ama anksiyetesi durmaz böyle oturursa.Bence kolonya bassa yeterdi ama hayati risk varsa bilemem tabii
Yaa benimde derin değil zaten şey gibi oldu kedi bi yerini görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş ya benimkide o hesap sadece parmağımın üstünü soydu ve kanadı internetee yazmasaydım suan gayeet iyidimmmHer gün bi yerlerimi keserim, soda vb bilumum içeceğin kapağı 500 kere elimi kesmiştir çünkü ellerim rahat durmaz hep oynarım masada falan kalırsa, bükmeye falan çalışırım. Henüz yaşıyorum, başıma iş gelirse çok şaşırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?