- 26 Haziran 2007
- 271
- 69
ben emziriyorum soğan suyunun bi zararı olurmu
slm canım.soğan suyunun zararı olacağını samıyoru daha çok sütü arttırır.:içelim::içelim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben emziriyorum soğan suyunun bi zararı olurmu
günde kaç defa ve yemeklerden öncemi sonramı içilecek .soğan suyu içen arkadaşlar yazarsanız sevinirim .ilk kez deniyecem de
Ben sabah kahvaltıddan önce içtim günde bir defa sadece kahvaltıdan önce iştahımı kesti ve bağırsak faliyetimi arttırdı tuvalete çıkamıyordum çok şükür kullandığıktan sonra düzene girdi artık içmiorum çünkü sorunum kalmadı ben 10 kilo verdim 60 kilo olmuştum şimdi 50 kg. düştüm
10 kiloyu ne kadar süre içinde verdin.:1rolleyes:
3 ayda yavaş yavaş verdim canım çok sıkı diyete girmedim
inşallah bende senin gibi bu 10 kiloyu verebilirim.:1rolleyes:
canım sabırlı olursan verirsin birde yemekyerken bol su iç mesela bir kaç yudum yemek yedin yarım bardak su iç faydasını görürsün karnın doyuyor hemen
evet kızlar bende bır ara sogan suyu ıctım ve bır haftada acayıp gobeyım gıttı aslında sımdıde yapmak ıstıyorum ama emzırıorum acep bı zararı olurmu aranızda ıcen varmı ben sabah ları ac karnına bır su bardagı ıcıyordum emzırme konusuna cevap ıstıyoooooom
canım ya bişey sorucam ben bebiş emziriyorum gerçi soğan süt yapıyomuş diye duydum fakat senin dediğin gibi yapıp içsem çocuğa dokunurmu yani sonuçta süt sıvı gıdalar içersen oluyo katı gıdalarda zannetmiyorum fikrinizi alabilirmiyim arkadaşlar
soğan suyunu başka deneyen yokmu? bende bunu daha önce sevda demirelden duymuştum kendiside bunu kullanıyomuş