- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 933
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım benimde ksitlerimle başım belada canım çikolata kistim vardı geçen yıol amliyat oldum ve amiliyattan sonra tekrarladı suanda sol tarafımda iki cm kistim var dün 3 gündür soğan suyuna başladım canım akşam yatarken ve sabah aç karnına içiyorum
ibrahim saraçoğlu nasıl kullanılıcağını söyledmimi canım
bana bu konuda tardımcı olurmusun benim kullanma şeklim doğrumu acaba
canım msjını yeni gördüm.hergün sabah akşam aç karnına içeceksin.bir orta boy beyaz soğanı soyup 4e bölüp üzerine 2 su bardağı kadar su koy 5 dk kaynat.ama mor veya kırmızı soğan değil.yani şu kabukları turuncu içi beyaz olan.ılıyınca su bardağına doldur iç. sadece 15 gün devam et canım bugün yine duydum tvde bu tarifi.yüzlerce insan bu şekilde derdine deva buldu diyordu.kolay gelsin ALLAH ŞİFA VERSİN.
Kabukları turuncu içi beyaz olan canım
Valla kızlar ben yaklaşık birbuçuk iki aydır. İçiyorum soğan suyunu. Hersabah aç karnına. Isıtıyorum bardağa koyuyorum. Yarım limon sıkıyorum. Hepsi okadar koku falan yok. Bir dikişte. 2 kilo fazlam vardı benim. 4 kilo verdim. Ama kıyafetler falan bayağı kendini belli etti. yağlar azaldı,
Benim sormak istediğim ara vermek gerekirmi? Yani yukarda 15 gün için falan yazmışlar. Bilen varsa yazssın lütfen.