Soan krnn tad

bebegem

BEBEĞİMİ VER RABBİM
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
900
6
BUGÜN üçüncü gün ama her içtiğimde kusacak gibi oluyorum çok zor dayanıyorum tüm gün ağzıma tadı geliyor

sizler nasıl içtiniz....

içine tadı değiştirecek bişey attınızmı...

faydasını gördünüzmüüü

selam bende içtim soğan suyunu ama 7 gün dayanabildim midem çok kötü oldu braktım midemi çok ağrıttı artık içmiyorum tadı çok kötüdü ama alışmıştım artık bir dikişte içiyordumeğer midende sorunun yoksa içebilirsin canım faydasını görenler çok

midemde gastirit var ama ben hemen arkasından mide ilacımı içiyorum....

ama sonra sanki tüm ev soğan kokuyormuş gibi geldiyor....elllerim mutfak her yer.....

ellerimi yıkıyorum kolanya sürüyorum......camları açıyorum ama çok zorlanıyorum.....

içine acaba

limon yada sirke felan sıksak olurmu

Canım ben de içiyorum soğan suyunu zamanla alışılıyo..İlk başlarda ben de senin gibi oluyodum..Şimdi gazoz gibi geliyokaydirigubbakcemile3

Canım ben de içiyorum soğan suyunu zamanla alışılıyo..İlk başlarda ben de senin gibi oluyodum..Şimdi gazoz gibi geliyokaydirigubbakcemile3

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ACABA İÇİNE BAL FELAN KATSAK OLMAZMI :uhm::uhm:

Bence hiç bi şey katma canım ya o zaman belki etkisi azalıyodur..Bi de ılıkken içmek iyi oluyo ben fazla soğutmuyorum..Soğukken daha bi garip tadı..

Bence hiç bi şey katma canım ya o zaman belki etkisi azalıyodur..Bi de ılıkken içmek iyi oluyo ben fazla soğutmuyorum..Soğukken daha bi garip tadı..

hersey bebeklere deger

ne kadar m'dem hop oturup hop kalksada ne yapalim dayanicaz mecburr

Sulandırıyosun canım içtiğin kürü hemen su içme bence tatlı bi şeyler at ağzınayerimseniben

hep öyle içmiştim, dediğinz gibi tatlı şeyler yense daha mantıklı. ben bekarım, beyaz akıntı ve adet düzenlemesi için içmiştim işe yaramıştı siz bebişleriniz için içiyorsunuz sanırım. şifalı gelir inşallah

İnşallah canımopuyorumnanaktanSana da şifa olsun:Saruboceq:

canım ben çikolatayla birlikte içiyordum..bir çikolata bir soğan öyle içebiliyordum ama sonraları alıştım boş içiyorum artık tadı da fena gelmiyo

canım ben çikolatayla birlikte içiyordum..bir çikolata bir soğan öyle içebiliyordum ama sonraları alıştım boş içiyorum artık tadı da fena gelmiyo

bende içine az miktarda limon suyu kattıyorum umarım işe yarar

işe yaradığına ben şahit oldum canım..iki tane kistim vardı..onları eritti..şuanda kistim falan yok ayrıca dr rahim duvarın kalınlaşmış dedi çok şaşırmıştım içmeye devamm..:içelim:

arkadaşlar nolu için.ben 4 sene gebe kalamadım sebebsız kısırlıktı.15 gun sabah 2 aksam 2 bardak cookkk duzenlı ıctım bırdahakı ay hamıle kaldım.sımdı 6 aylık hamıleyım.bır erkek bebek beklıyorum allah ızın verırse nolcak yaa tadından bosver iç gitsin.sonunda cok mutlu olcaksınız.

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına al inşallah..

Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..
Yanlız sabah 2 akşam 2 çok değil mi?
Ben 1 er bardak diye biliyorum

ben 1 ay içtim hiç miğdem bulanmadı kokuda hissetmedim fayda gördüğümü düşünmedim ve bıraktım yoksa devam ederdim

hangi dr nin soğan kürü ama marankinin mi ibrahim saraçoğlunun mu ben ibrahim saraçoğlununkini yapıyorum, soğan sadece 5 dk kaynıyor, içimi kolay hiç midemi ağrıtmıyor, hatta tadı güzel bile diyebilirim
içine bişey katma bence etkin maddelerini etkileyebilir zaten aç karna içmek ve içtikten sonra 20 dk bişi yememek gerekiyo
bende faydasını gördüm bu kürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…