BUGÜN üçüncü gün ama her içtiğimde kusacak gibi oluyorum çok zor dayanıyorum tüm gün ağzıma tadı geliyor
sizler nasıl içtiniz....
içine tadı değiştirecek bişey attınızmı...
faydasını gördünüzmüüü
BUGÜN üçüncü gün ama her içtiğimde kusacak gibi oluyorum çok zor dayanıyorum tüm gün ağzıma tadı geliyor
sizler nasıl içtiniz....
içine tadı değiştirecek bişey attınızmı...
faydasını gördünüzmüüü
Canım ben de içiyorum soğan suyunu zamanla alışılıyo..İlk başlarda ben de senin gibi oluyodum..Şimdi gazoz gibi geliyokaydirigubbakcemile3
Bence hiç bi şey katma canım ya o zaman belki etkisi azalıyodur..Bi de ılıkken içmek iyi oluyo ben fazla soğutmuyorum..Soğukken daha bi garip tadı..
hep öyle içmiştim, dediğinz gibi tatlı şeyler yense daha mantıklı. ben bekarım, beyaz akıntı ve adet düzenlemesi için içmiştim işe yaramıştı siz bebişleriniz için içiyorsunuz sanırım. şifalı gelir inşallah
canım ben çikolatayla birlikte içiyordum..bir çikolata bir soğan öyle içebiliyordum ama sonraları alıştım boş içiyorum artık tadı da fena gelmiyo
arkadaşlar nolu için.ben 4 sene gebe kalamadım sebebsız kısırlıktı.15 gun sabah 2 aksam 2 bardak cookkk duzenlı ıctım bırdahakı ay hamıle kaldım.sımdı 6 aylık hamıleyım.bır erkek bebek beklıyorum allah ızın verırse nolcak yaa tadından bosver iç gitsin.sonunda cok mutlu olcaksınız.
arkadaşlar nolu için.ben 4 sene gebe kalamadım sebebsız kısırlıktı.15 gun sabah 2 aksam 2 bardak cookkk duzenlı ıctım bırdahakı ay hamıle kaldım.sımdı 6 aylık hamıleyım.bır erkek bebek beklıyorum allah ızın verırse nolcak yaa tadından bosver iç gitsin.sonunda cok mutlu olcaksınız.