Soan krnn tad

Hanımlar bende pko için soğan kürünü uyguladım ama söylediğiniz gibi tadı bana hiçte iğrenç gelmedi hatta tereddüt ettim acaba ben yanlış mı yapıyorum bu kürü diye burdan arkadaşlara sordum doğruymuş neyse ki. Soğan suyu kesinlikle ılık olarak içilecek asla soğuk içmeyin dedi Saraçoğlu ve içine hiç bir şey ilave etmeden içilmesi gerekiyor yoksa etkisi olmuyormuş. 1.5 2 bardak klorsuz kaynar suyun içine 1 orta boy soğanı dörde veya 6 ya bölüp atın 5 dk kaynatıp ılımasını bekleyip içilecek.Bu kürü 15 gün uygulayıp 10 gün ara verdikten sonra tekrar uygulanması gerektiğini belirtti 4-5 defa uygulanmalıymış bu kür.

Ben de vajinal akıntı yüzünden başlamıştım1 bardağı zor bitirdim ve başladığım gün tövbe ettim Burnumu kapatıp :sinifsinif:.. içmiştim ama dediğin gibi ağıza bütün gün soğan kokusu veriyordu :sinifsinif:.. Berbat birşey şimdilik dermanımı doktor da arıycam olmadı ,ğrenç te olsa dayanmya çalışcam burda okuyunca bazı alışanlar olmuş bende alışırmıyım acaba fisfisfis

Ben de vajinal akıntı yüzünden başlamıştım1 bardağı zor bitirdim ve başladığım gün tövbe ettim Burnumu kapatıp :sinifsinif:.. içmiştim ama dediğin gibi ağıza bütün gün soğan kokusu veriyordu :sinifsinif:.. Berbat birşey şimdilik dermanımı doktor da arıycam olmadı ,ğrenç te olsa dayanmya çalışcam burda okuyunca bazı alışanlar olmuş bende alışırmıyım acaba fisfisfis

Alışılıyo canım merak etme..Soğuk içme ılık iç..O zaman tadı daha iyi oluyo..Arkasından da bi naneli sakız çiğne ağzında kalan kokuyu alıyo..

ben 8 gün sonra bıraktım sanki evimin her yeri soğan kokuyo midem acayip oldu ellerim hele iğrenç defalarca yıkadım kolanyalar sürüyorum evi gece bile havalandırıyorum.....

Ben de vajinal akıntım yüzünden başlayıp içemeyenlerdenim... Geçirdiğine inanıyorum ama o tat ve kokusu yok mu bitiryor beni :sinifsinif:

11 gündür içiyorum,her geçen gün psikopatça daha çok sevmeye başladım:dance::dance::dance: yeterki bebişim olsun:lepi:

Bende içemiyorum ya daha dün başladım akşam o kadar zor gelmedi ama sabah migem cok fena kalktı, soğan aklıma geldikce cıkaracak gibi oluyorum offf

Alışılıyo canım merak etme..Soğuk içme ılık iç..O zaman tadı daha iyi oluyo..Arkasından da bi naneli sakız çiğne ağzında kalan kokuyu alıyo..

Evet soğuk daha kötü, ama bunun yerine başka önerebileceğiniz bişey varmı ben hakkatne içemiycem

Ben soğun suyu içiyordum ama igrenc içemiyecem, en sonunda bugün doktora gittim hormon testi istedi, yarın test yaptırcam bakalım hayırlısı olsun

X