- 22 Ocak 2012
- 74
- 2
- 96
- Konu Sahibi snowflakeN
-
HOŞGELDİN
boyuna gore kılon ıyı aslında ben 1,71 im 72 kg oldugumda cıtır olmasamda fzigim cok hoştu gebelıkte kılo alırım dıyemı öncesınde vermek istiyorsun?
mrb orlic hoşblduk fiziğim fena sayılmaz bana göre hatta herkes senin neren kilolu desede bacaklar aldı başını gidiyor ben alttan kilo alıyorum aslında verdiğimde de üstten veriyorum en mantıklısı spor yapmak ama o da benim işime gelmiyor
hosgeldın canım tesekkur ederım ..evet hatırladım
bende dıslerımı yaptırmaya baslamstımkı son seansa gıdemedım kaldı oyle gıtsemıyı olacak aslında
bu kılomuz hem hamılelık oncesı hem hamılelık sonrası ıcın fena
hem belkıde kılomuzdan dolayı hamıle kalamıyoruz oda olabılır...bugun akupunktur dakı 4.gunumuz orlıcle beraber ben kendı adıma tavsıye ederım tok tutuyor ve saglıklı beslenıyoruz...once ıdeal kıloya gelıp sonra bebiş için kaldıgımız yerden devam inşallah...
istanbul da nerde oturuyorsun canım ?benım gıttıgım yer cok maalıyetlı degıl arastırırız uygun bıyer buluruz olmazsa
mrb nilaycım ben de son seansta kaçtım çekilecek bir 20lik dişim daha vardı ama çok zormuş bu 20lik diş olayıbu arada dişlerimi memlekette yaptırdığım için uzun zamandır yazamadım istanblda ramide oturuyorum yeri farketmez aslında benim için abim şifa hastanesinde doktor ona sorayım bakalım orda var mı
HOŞGELDİN
boyuna gore kılon ıyı aslında ben 1,71 im 72 kg oldugumda cıtır olmasamda fzigim cok hoştu gebelıkte kılo alırım dıyemı öncesınde vermek istiyorsun?
mrb orlic hoşblduk fiziğim fena sayılmaz bana göre hatta herkes senin neren kilolu desede bacaklar aldı başını gidiyor ben alttan kilo alıyorum aslında verdiğimde de üstten veriyorum en mantıklısı spor yapmak ama o da benim işime gelmiyor
mrb nilaycım ben de son seansta kaçtım çekilecek bir 20lik dişim daha vardı ama çok zormuş bu 20lik diş olayıbu arada dişlerimi memlekette yaptırdığım için uzun zamandır yazamadım istanblda ramide oturuyorum yeri farketmez aslında benim için abim şifa hastanesinde doktor ona sorayım bakalım orda var mı
diş kadar kotusuvarmı yaagecmıs olsun
devlet hastanelerı yapıyormus bı arastır bakalımhaber ver bızede
22.05.2012 menüm
sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 kase çorba, 1 tbk fırında mantarlı tavuk, 1 ekler
akşam: 1 tbk tavuklu pilav, 2 kaşık yoğurt
ara: 1 muz,1 avuç kiraz
valla yedim yuttum niliohhhhhh göturrr bakalım ben dun meyve ve salata yerken bogazından nasıl gectı
sekerım detoksu sende yap ıstersen tavukla baslayıp etle bıtırmıssın bugn daha hafıf seyler yeee olarmıııı ksuummm
kilo çizelgeside yaptımki dahada dönemem diyetten
yapmasanda dönmek yok
wallahıbu yola beraber cıktık
bende yaptımm cıgelgemı tekrardan yardımın cıın saolkuzum
ben ıııııııı şey ıııııııı mmmm ya aslında şakadan demiştim:18::18::18:dövme benı
utana sıkıla yazıyorum senin ne işin var burda diyceksiniz diye. orlic i görünce topik başında iyi şanslar dilemek istedim. inşallah başarıcaksınız hanımlar.bence zafer şimdiden sizindir.
utana sıkıla yazıyorum senin ne işin var burda diyceksiniz diye. orlic i görünce topik başında iyi şanslar dilemek istedim. inşallah başarıcaksınız hanımlar.bence zafer şimdiden sizindir.
dün oruçtum
görümcemdede yemeklıydık çok uyamadım dıyete ama inş. bugun de orucum ve bugun hakkından gelcem
aksam : bol su
2 dilim su böregi
2 çatal türlü
2 çatal şehriye kavurması
2 dilim tavuk gögsü (tatlı)
gece (saat 02,30 da sahur için ) :2 dilim börek
dün oruçtum
görümcemdede yemeklıydık çok uyamadım dıyete ama inş. bugun de orucum ve bugun hakkından gelcem
aksam : bol su
2 dilim su böregi
2 çatal türlü
2 çatal şehriye kavurması
2 dilim tavuk gögsü (tatlı)
gece (saat 02,30 da sahur için ) :2 dilim börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?