Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

bende hıc dıyet yapamam canım cunku yemek yemege asık bır ınsanım:)akupunkturun faydası tok tokuyor saglıklı beslenerek zayıflıyoruz:)
ekmegı 1 dılıme dusur canım mınık lokmalarla her ogunde hıc olmadı 1 dılım ye...bırde benım doktorum asla kızartma yok dedı herseyı ye ama kızartma asla dedı haberın olsun

sabah;
1 bardak ılık su
omlet 4/! i
yarım tost ekmegı tost kasarlı (ama yarısı:)
peynır yesıl zeytın domates salatalık

öğlen ;yok

akşam;1 yemek kasıgı prınc pılavı
yarım tabak bezelye yemegı
yogurt
salata

ben bugun yıne detoks yapıyorum ınsallah zorlanmam

günaydın hoşgeldin çok tuhaf bi yermiş anlattıgın
ben güveneezdım ne yalan sölim
ki benım dr herseyımı soyledı metabolizma hızımı
kilo yaşımı iç yaglanma oranımı yanı aklına ne gelırse
ha blkı bunları demezdıde tek tek alırdı içeri nilay haklı biraz araştır derim canım
gunaydınn nerdesınn gıttınmı akupunktura

gunaydın tatlım evet gıttım toplamda 4 kg vermişim ama benım inüsilin direncim çok yüksek old.için tartıya 2 kg su yansıyormus bu yüzdende gelecek hatfada bu şekilde olursan dedi göbekten ve bilaklerden birer iğne takıp direnci kırcam 20 dk dedi
yanı anlasılan oki diyette yapsam bi yerımıde yırtsaymışım akapuntur olmadan veremezmışım haftaya dahada guzel sonuclar alcam inş. :)
hafta sonu menum facıa pizaalar,kızartmalar yazmıcam ama detoksla kurtarcam inş.
her hafta 2 kg gidiyor bakalım

kızlar süpersiniz ya,çok iyi gidiyorsunuz.bu bana çok büyük moral oluyo ben yemekten çok kısamadığım için süreci uzun tutuyorum.ama bilirsiniz işte o da psikolojik olarak zorluyo; kilo veremiyorum niye uğraşıyorum gibi düşünceler..ama inşallah sizi takip ederek o olumsuzlukları yaşamıcam.henüz tartıda bi fark göremedim ben daha, ama size de oluyo mu bilmiyorum kulaklarımdaki iğneler çok kaşınıyo ovalıyorum bütün kulağım kıpkırmızı oluyo ve ısınıyo.işe yaradığının göstergesi olabilir mi acaba :44:

acı oluyor tabıkı ama kaşıntı sadede iğne etrafındakı band yererınde oluyor başka olmuyor !!

ya yarın 3 ayların başıymıs akapunutlar oruc kabul olurmukı

bilmiyorum ki canım bu konuda yorum yapmak zor. bu biraz niyet meselesi.eğer tutmak istiyorsan tut ve fazla düşünme, ama eğer "ben bu iğneleri taktırdıktan sonra gerçekten açlık hissim azaldı." dediysen ve için rahat olmayacaksa sen bilirsin.:44:

bu arada benim yaşım da 25

canım yemekten kısamasan bıle asla ıkıncı tabagı yeme doktorum bana kızartma harıc her yemekten 1 porsyon ye dedı...kasınma falan bende olmadı gıdıncee bırsor bakalım nıye oyle olmuskı acaba

21.05.2012 menüm

sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 tbk fırın makarna,1 tbk etli türlü,1 tane çilek
akşam: yarım tbk mantar sote,1 dilim ekmek,yarım tabak tavuklu pilav, yoğurt

ya yerken değil de buraya yazarken farkediyorum.ben bildiğin normal yiyorum diyet falan yaptığım yok benim ya.

sabah,
1buyuk bardak ılıksu lımonlu
1 sıyah kuru kayısı
1 bardak yesıl cay
2 elma

oglen;
yarım kase cılak

ara;
1 kase muz cılek kıvı salatası:)

aksam;1 tabak salata

dun detoks gunumdu pek te zorlanmadım

veeeeee bugun ıtıbarıyleeeeee 5 kılo vermıs bulunmaktayım kılom oldu 78.4 allahım saka gıbı gelıyoo ben nasıl verdım bu kılolarıı

evet dedıgın gıbı

su aksamkı tavuklu pılavı yada oglenkı makarnayı yemesen ıkısınden bırını yeesen super olucakmıs

sende şoyle yap oglen cok yıyorsan aksam az ye

ben gecelerı cok acıktıgımıcın oglenı meyveyle gecıstırıyorum o hakkımı aksama saklıyorum sende 1 ogune agırlık ver farkı gorceksın ben zorlanmadan bukılomu verdım

5 kilo! çok iyi ya maşallah diyeyim nazarım değmesin.ben de istiyoruuum istiyosun ama paso yiyosun arwen.yok yok ben de bugün itibarıyla gerçek bi diyete giriyorum.çok özendim yaa ne güzel vermişsin 5 kilo ne demek süper ötesi.tekrar tebrik ederim arkadaşım aynen devam sakın bırakma bu temponu.bide sen spor yapıyomusun?

canım ınsan ıstedımı herseyı yapıyor...yapamam dıye bısey yok...kendı kendını motıve et ıstersen basarırsın acıktıgında yesıl elma ye bır sure ıdare eder senı...

inşallah sende en yakın zmanda verırsın bu kıloları o zaman yarından ıtıbaren takıpteyım seni haberın olsun her kacamagında birgelıyor haberın olsun

yok canım spor yapmıyorum ama elımden geldıgınce yurumeye calısıyorum ne kadar yurusem kâr dıye dusunuyorum

birsel ben bu oruc ısını dokora sorucam kafama taktım ben bu taraftan dusunmemeıstım hıc....

gördüysen yediklerini sorun yok
detoks yap hemen

birsel ben bu oruc ısını dokora sorucam kafama taktım ben bu taraftan dusunmemeıstım hıc....

maşallah kuzuma 5 kıılo olmus amanda aman

dr ne bılsın müftulluge soralım
annem derki prof.nuran gülen "o amaclamı taktıdın yok sen daha önceden taktırmıstın " eee anne ama tok tutuyo nihayetı "sacmalamaaaaa"

sabah : haşlanmış tavuklu salata
ara :1 elma
ögle : offff fırınagzı orta büyüklukte bı tabakta (fırında kuzu eti )
2 dilim ekmek
aksam : et sote
yatmadan : şeker sucugu cevızli

ama pazartesıydı taaaam mı

protein desteklıydım dün öglen biraz kacırdım ama

ayyy evettt cok mutlu oldum yaaa

heheheheheeeeee ayy guldurdun benı yaa

ohhhhhh göturrr bakalım ben dun meyve ve salata yerken bogazından nasıl gectı

sekerım detoksu sende yap ıstersen tavukla baslayıp etle bıtırmıssın bugn daha hafıf seyler yeee olarmıııı ksuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…