- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
hoşbulduk canım bu arada teşekkür ederim beraber ilerlemek iyi olacak benim için de.
benim boyum 1.68
şu anki kilom 92.5
ideal kilom 60
olmak istediğim kilo yani hedefim 70
ben çok sıkı diyet yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum.sadece normal porsiyonumu yarıya düşürmeye çalışıyorum ekmeği de kesmedim her öğünde 2 dilim tam tahıllı tüketiyorum.zaten diyet listesi falan da vermedi gittiğim yer dediğim gibi ilgilenmediler doğru düzgün.sen çok iyi vermişsin maşallah ya ama menülerin çok güzel canım.ben bu hafta da oraya gidicem ama başka bi yer duydum belki sonra oraya geçerim.ilk 3 ayda hedefim 10 kilo vermek sonrası daha yavaş olsa da olur.peki bişey sorcam akupunkturun başlı başına kilo verdirme gibi bi özelliği yok değil mi yani diyet yaparken acıkmayı azaltarak yardımcı oluyo sadece?
19.05.2012 menüm:
sabah: kepekli sandviç ekmeğine kaşarlı tost, 1 kaynamış yumurta,domates
ara: 1 top dondurma
ara: 1 light cola
akşam 5 gibi: 1 tabak kabak yemeği yoğurt,2 dilim kepekli ekmek
20.05.2012 menüm:
8.40 : 1 muz
10.30:1 yumurta,4 zeytin,1 dilim salam,domates,bolca peynir,2 sosis,patates kızartması, 1 dilim ekmek (yazmasam daha iyiymiş yadışarda kahvaltı yaptım bugün kaçırdım baya)
17.10: 1 tabak mantar sote,1 dilim ekmek,tavuk büftek
18.40: 2 dilim ananas
günaydın hoşgeldin çok tuhaf bi yermiş anlattıgıngünaydın kızlar ben de bugün taktırdım iğneleri.ben de takipçinizim bundan böyle.
yalnız bişey sormak istiyorum; ben devlet hastanesine gittim 10 kişi girdik içeriye alna başın üstüne ve ellerde işaretle başparmak arasına iğne taktılar 10-15 dk bekledik sonra kulaklara takıldı çıktık ne kilomuzu ölçtüler ne de bi diyet listesi verdiler kkdan akupunktur uygulayanların tuz kullanmaması gerektiğini öğrendim.size neler demişlerdi biraz bilgi verir misiniz özel bi diyet var mı?
bir de sizin 10 günden fazla olmuş galiba nasıl gidiyo son kilonuz nedir acaba
gunaydınn nerdesınn gıttınmı akupunktura
kızlar süpersiniz ya,çok iyi gidiyorsunuz.bu bana çok büyük moral oluyo ben yemekten çok kısamadığım için süreci uzun tutuyorum.ama bilirsiniz işte o da psikolojik olarak zorluyo; kilo veremiyorum niye uğraşıyorum gibi düşünceler..ama inşallah sizi takip ederek o olumsuzlukları yaşamıcam.henüz tartıda bi fark göremedim ben daha, ama size de oluyo mu bilmiyorum kulaklarımdaki iğneler çok kaşınıyo ovalıyorum bütün kulağım kıpkırmızı oluyo ve ısınıyo.işe yaradığının göstergesi olabilir mi acaba :44:
kilonun hamile kalamamakta büyük etken oldugunu söyleyen uzmanlara kulak verip bir an önce hamiş kalabilmek için en hızlı yöntem akapunkturu tercih ettik
asıl hedefimiz gebe kalmak öncesindeki zayıflama sürecimizi deneyimlerimizi ve akapunturun etkisini sizlerle paylaşmak.istedik hem gülelim hem eglenelım hem zayıflayalım hemde anne olalim istiyoruz
sizde form tutmak gebe kalmak zayıflamak istiyorsanız bize katılın hep beraber ılerleyelım...
nick yaş boy başlangıc suanki kilo ideal kilo
snowflaken 24 1.68 83.4 79 65
orlic 26 1.71 92 - 70
arwen 10_19 - 1.68 92.5 92.5 60
kızlar süpersiniz ya,çok iyi gidiyorsunuz.bu bana çok büyük moral oluyo ben yemekten çok kısamadığım için süreci uzun tutuyorum.ama bilirsiniz işte o da psikolojik olarak zorluyo; kilo veremiyorum niye uğraşıyorum gibi düşünceler..ama inşallah sizi takip ederek o olumsuzlukları yaşamıcam.henüz tartıda bi fark göremedim ben daha, ama size de oluyo mu bilmiyorum kulaklarımdaki iğneler çok kaşınıyo ovalıyorum bütün kulağım kıpkırmızı oluyo ve ısınıyo.işe yaradığının göstergesi olabilir mi acaba :44:
21.05.2012 menüm
sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 tbk fırın makarna,1 tbk etli türlü,1 tane çilek
akşam: yarım tbk mantar sote,1 dilim ekmek,yarım tabak tavuklu pilav, yoğurt
ya yerken değil de buraya yazarken farkediyorum.ben bildiğin normal yiyorum diyet falan yaptığım yok benim ya.
evet dedıgın gıbı
su aksamkı tavuklu pılavı yada oglenkı makarnayı yemesen ıkısınden bırını yeesen super olucakmıs
sende şoyle yap oglen cok yıyorsan aksam az ye
ben gecelerı cok acıktıgımıcın oglenı meyveyle gecıstırıyorum o hakkımı aksama saklıyorum sende 1 ogune agırlık ver farkı gorceksın ben zorlanmadan bukılomu verdım
5 kilo! çok iyi ya maşallah diyeyim nazarım değmesin.ben de istiyoruuum istiyosun ama paso yiyosun arwen.yok yok ben de bugün itibarıyla gerçek bi diyete giriyorum.çok özendim yaa ne güzel vermişsin 5 kilo ne demek süper ötesi.tekrar tebrik ederim arkadaşım aynen devam sakın bırakma bu temponu.bide sen spor yapıyomusun?
gördüysen yediklerini sorun yok21.05.2012 menüm
sabah: 1 meyveli activia
öğlen: 1 tbk fırın makarna,1 tbk etli türlü,1 tane çilek
akşam: yarım tbk mantar sote,1 dilim ekmek,yarım tabak tavuklu pilav, yoğurt
ya yerken değil de buraya yazarken farkediyorum.ben bildiğin normal yiyorum diyet falan yaptığım yok benim ya.
sabah,
1buyuk bardak ılıksu lımonlu
1 sıyah kuru kayısı
1 bardak yesıl cay
2 elma
oglen;
yarım kase cılak
ara;
1 kase muz cılek kıvı salatası:)
aksam;1 tabak salata
dun detoks gunumdu pek te zorlanmadım
veeeeee bugun ıtıbarıyleeeeee 5 kılo vermıs bulunmaktayımkılom oldu 78.4 allahım saka gıbı gelıyoo ben nasıl verdım bu kılolarıı
birsel ben bu oruc ısını dokora sorucam kafama taktım ben bu taraftan dusunmemeıstım hıc....
gördüysen yediklerini sorun yok
detoks yap hemen
maşallah kuzuma 5 kıılo olmus amanda aman
dr ne bılsın müftulluge soralım
annem derki prof.nuran gülen"o amaclamı taktıdın yok sen daha önceden taktırmıstın " eee anne ama tok tutuyo nihayetı "sacmalamaaaaa"
sabah : haşlanmış tavuklu salata
ara :1 elma
ögle : offfffırınagzı orta büyüklukte bı tabakta (fırında kuzu eti )
2 dilim ekmek
aksam : et sote
yatmadan : şeker sucugu cevızli
ama pazartesıydı taaaam mı
protein desteklıydım dün öglen biraz kacırdım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?