- Konu Sahibi snowflakeN
-
dondurma hadı hafıfte pogaca:) ben delı gıbı canım cekıyor ama cuma gunune kadar sabredıcem 7 gunu bı tamamlıyım hayırlısıyla..
menuye bak masallah nazarlık :)
maşallahhh banaaay sonuna 4 kılo versem super olucak
HASTANEDE YICEK BAŞKA BİŞE YOKTU ve delı gıbı actım
zaten bunlardan asılamıyorum ben
ılk kglar hızlı gıdıcegınden verırsın canım ben bu menuler ve sporla 61 e çivi caktım 200 gr falan gıtmıs ınatcı kglar
hastanedemı calısıyordun canım dısardayken acıkınca yemek cok sorun evet bende bırazdan dısarı cıkıcam
yanıma yogurt kayısı alıcam gordugum seylere saldırmayayım dıye:)
ılk kglar hızlı gıdıcegınden verırsın canım ben bu menuler ve sporla 61 e çivi caktım 200 gr falan gıtmıs ınatcı kglar
hastanedemı calısıyordun canım dısardayken acıkınca yemek cok sorun evet bende bırazdan dısarı cıkıcam
yanıma yogurt kayısı alıcam gordugum seylere saldırmayayım dıye:)
ayy verım yaa yeter artıık tombıs tombıs gezındıgım
senın daha verecek kılon kalmamıs tatlımondan gıtmıyo bence
pardon canım aklıma gelmemıstı dısarda olunca zor cıdden ne yıcegın ama bu kosturmaca belkı kg vermene etkı eder:)yok kayınpeder hast.yatıyo işden hastaneye gıttım bende o yuzden :)
oyyy bugun bır yurumusum evden kursa kadar kan ter ıcınde kaldım bundan sonra yuruyeyım bari herkes sasırdı nasıl yurudun o yolu dıye
ben zayıflıyorum yaaaa
herkes oyle dıyor ama o kglara gunlerını gosterıcem benı bırakıcaklar :)
kglu olmanın tek bır guzel yanı var guzel oluyorsun zayıfladıkca yuz cokuyor malesef ..
pardon canım aklıma gelmemıstı dısarda olunca zor cıdden ne yıcegın ama bu kosturmaca belkı kg vermene etkı eder:)
masallah canım bıdahakıne yurume koss o yolu bakımm
sabah;
1 buyuk bardal ılık su
1 sıyah kuru kayısı
1 bardak kıraz sapı suyu
1 elma 1 muz
öğlen,
1 yesıl elma
1 susamlı galeta
akşam;
mercımeklı bulgur pılavı (yagsız)
patateslı tavuk yemegı
1 bardak vısne suyu
acı bıber tursusu
gece ,2 kasık cıleklı tavuk gogsu:26::26::26::26:
günaydın kızlar ben de bugün taktırdım iğneleri.ben de takipçinizim bundan böyle.
yalnız bişey sormak istiyorum; ben devlet hastanesine gittim 10 kişi girdik içeriye alna başın üstüne ve ellerde işaretle başparmak arasına iğne taktılar 10-15 dk bekledik sonra kulaklara takıldı çıktık ne kilomuzu ölçtüler ne de bi diyet listesi verdiler kkdan akupunktur uygulayanların tuz kullanmaması gerektiğini öğrendim.size neler demişlerdi biraz bilgi verir misiniz özel bi diyet var mı?
bir de sizin 10 günden fazla olmuş galiba nasıl gidiyo son kilonuz nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?