Smyrne'in Evi

evine bayıldım banyon ayrıca güzel yerdeki taşlar onlar ayrı güzel herşeyin çok güzel güle güle otur

mlkctk çok teşekkür ederim, beğenmene mutlu oldum..
Allah hepinizin gönlüne göre, daha iyilerini versin!
İyi pazarlar,

çok sıcak ve hoş bir ev olmuş.güle güle otur. çok güzel ve farklı dekore etmişsin insan sıkılıyor klasik yeni gelin evi tarzından böyle farlılık istiyor arada.

çok sıcak ve hoş bir ev olmuş.güle güle otur. çok güzel ve farklı dekore etmişsin insan sıkılıyor klasik yeni gelin evi tarzından böyle farlılık istiyor arada.

eva selam,

çok teşekkür ederim!
değişik olduğunu biliyorum ama bu da benim tarzım, farklı şeyler denemekte fayda var..
çok sevindim beğenmene!

Blogunuzun oldugunu öğrenince hemen kurcalamıştım zaten.. nasıl oldu da burdaki konuyu görmedim bilmiyorum.. gördüğüm en tarz ev..
ne yapmanız gerektiğini çok iyi biliyorsunuz o kadar belli ki :) birbirine uymayan hiç bir şey yok.. her parcanın nerdeyse bir karakteri var..
ellerinize gözlerinize sağlık..
Daha da önemlisi bizi de önemseyip fotoları buraya koydugunuz için de coook teşekkürler :)

Eviniz gerçekten çok hoş :) Çok hoşuma gitti :) Yalnız ben olsam masamın üstüne başka bi örtü örterdim. Yani sanki birazcık sönük kalmış gibi. Ama yanlış anlamanızı istemem, eleştri anlamında söylemedim. Siz neyi uygun görüyorsanız onu kullanırsınız. Sonuçta o evde siz yaşayacaksınz. Ben sadece kendi fikrimi belirtmek istedim.

yanıtın için teşekkür ederim canım bundan sonra blogundan seni takip edeceğim.

cillibom merhaba,

ilk zaman fotoğraf koyamadığım için üzgünüm, o zaman sizleri kırmak için değildi, umarım beni anlamışsındır
beğenmene çok sevindim, evdeki neredeyse hemen herşey 6-7 yıldır oluştu..tabii eşimin ve benim bekarlık zamanımızdan eşyalar da çokça mevcut hala da birikiyor işte, birden doldurunca bazen zorlama oluyor gibi geliyor bana..

güzel yorumların için çok teşekkür ederim!

sevgiler

muhteşem bir ev ancak iki ayrı banyo mu var, ikisi de birbirinden güzel orası ayrı, maşallah dıyorummm

Emeginize saglik belli ki baya ugrasmisiniz, bir yazliga benziyor eski bir yazlik evi sanki ???
Oranin desgini a benziyor.

Stil olarak pek benim trazim degil ama begenen icin gercekden güzel olmus.

Gülle güle oturun ...

mlk merhaba,

evet masamın üzerine ben de başka bir örtü istiyorum ama bir türlü ona sıra gelemedi:)) açık olmak gerekirse, denk gelip te baktığım örtüleri de ben pek beğenmedim.
bu örtüye de kıyamıyorum, çünkü kenarlarındaki dantelleri annem ördü, böyle benim için ördüğü perde kenarları falan da var, çok güzel hatıra olacaklar bana..
yan sehpadaki örtü ise neredeyse 80 yıllık, kuzenimin ananesinin annesinden kalma..ona da kıyamam..
şimdilik bu örtüyle idare ediyorum ama bakalım, güzel birşey bulursam tabii ki değiştiririm.
ayrıca yanlış ta anlamadım, aksine teşekkür ederim
eğer uygun birşey görürseniz de haber vermenizi ayrıca isterim:)

Emeginize saglik belli ki baya ugrasmisiniz, bir yazliga benziyor eski bir yazlik evi sanki ???
Oranin desgini a benziyor.

Stil olarak pek benim trazim degil ama begenen icin gercekden güzel olmus.

Gülle güle oturun ...

Jeyloo teşekkür ederim!
Yazlık bir yerde -Antalya- oturduğumuz için insan koyu renklerden kaçınıyor:)
Hoş ben Ankara ya da İstanbul'da yaşasam, yine evim bu tarzda olurdu sanırım:)

Jeyloo teşekkür ederim!
Yazlık bir yerde -Antalya- oturduğumuz için insan koyu renklerden kaçınıyor:)
Hoş ben Ankara ya da İstanbul'da yaşasam, yine evim bu tarzda olurdu sanırım:)

Acik renkden ziyade sectigin tas fayans lar tam bir yazlik stili, eski den olan stil ....

Mesela ben yerlerin desenli olmasini hic sevmem, zevk tabiiki....

Acik renkden ziyade sectigin tas fayans lar tam bir yazlik stili, eski den olan stil ....

Mesela ben yerlerin desenli olmasini hic sevmem, zevk tabiiki....

aslında pek yazlık sayılmaz, önceki sayfalarda da yazmıştım bu seramiklerin hikayesini; ben İzmir'de böyle seramikleri olan bir yerde büyüdüm, eşim de böyle karoları olan Galatasaray Lisesi'nde okudu..bizimki yazlıktan ziyade tamamen eskiyle olan bağlarımızı koparmak istemeyişimizden kaynaklanıyor..

ama sen de haklısın, tamamen zevk meselesi..

Anne eli değmişse kıyılmaz tabi. :)) Umarım yakın bi zamanda gönlünüze göre bi örtü bulursunuz :) Böylece anne yadigrı dantelde saklanmış olur.

yurtdısı ev fotolarına ayıla bayıla bakardım ahh ne zaman biz de bu tarz evler görebilicez acaba derdim kendimce nihayet yavas yavas bişeyler görüyorum ve saçma gelebilir ama çok mutlu oluyorum:))milletce bişeylere saplanıp kalan ev dekorasyonunda kuralların dışına çıkmaya çekinen insanlarız.maalesef hayal gücümüz ve yaratıcılığımızın sınırı üst komşunun evine kadar... neyse;

evinde güzel günlerde otur canım çok güzel gözküyor hepsi:)her şeyden önce allah evinde mutluluk ve huzurla oturmayı nasip etsin:)banyodaki aynana bayıldığımı da ayrıca belirtmek isterim

mercan2003 selam,

ben de senden farklı düşünmüyorum, saçma değil yani, ben de farklı bir ev görünce mutlu oluyorum
aslına bakarsan hayalimde çok farklı bir salon var ama oğlumun 1-2 yıl daha büyümesini bekliyorum ama şimdiden istediğim parçaların araştırmasını yapmaya başladım bile :)

bizde "elalem ne der, ya beğenmezlerse?" korkusu var, halbuki o evde biz yaşıyoruz! Ben uyum konusunda da çok fazla takıntılı değilim, sadece sevdiğim eşyaları birarada görmekten hoşlanıyorum..bugün blogta da bahsettim, şimdi antreye bir mobilya arıyorum ama uysun derdinde değilim, sadece sevdiğim birşey olsun, ebat olarak ta antreyi boğmasın, yeter..

beğenmene çok sevindim, tüm yorumların için ayrıca teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…