SmuwiLa' nın Çeyizi

Herşeyin çok güzel, tabaklarına bayıldım.
Mutlu, huzurlu günlerde kullan bir ömür inşallah :KK16:

özellikle pasta tabaklarına ve mavi nevresim takımına bittimmm :KK53::KK53::KK53:

Nevresimi markafoni' den 60 liraya aldım canım beğenmene çok sevindim, umarım görünüşünün güzelliği gibi, kullanım açısından da iyi çıkar.
Bende pasta tabağı hastalığı var galiba, her gördüğümü almak istiyorum.. :KK1:
Kahvaltı setiyle aynı model oluşu kalabalık misafir açısından da işe yarar 6 kişilik takım 12 kişilik olmuş olur. :KK34:

Herşeyin çok güzel olmuş canım.Rabbim huzurla kullanmayı nasip etsin.Ağzının tadı hiç bozulmasın.Ömrün boyunca mutlu ol inşallah. :KK16:

Smu'cum tupperlerin hayırlı olsun canım benim aşkla kulan:KK16:

Mudodan aldığım kek kalıpları, bir de kalplisi var ama resim eklenmiyor nedense bir de 2 ' li tutacağım..
$634962576982501972.jpg $2li-silikon-tutacak.jpeg

$90545815.jpg $61968581.jpg

Sevdiceğimle tam bir kahvekoliğiz, ikili fincanlarımız.. :KK69::KK69::KK69:
$36LNTCTISTKFC.jpg

Kaşıklıklı baharatlığım..
$MomsKitchenKasiklikliBaharat_2196_2.jpg

Rooc bıçaklarım..

$6174_orj.jpg

Son düzenleme:
Mudodan aldığım kek kalıpları, bir de kalplisi var ama resim eklenmiyor nedense bir de 2 ' li tutacağım..
Eki Görüntüle 675290 Eki Görüntüle 675312

Eki Görüntüle 675293 Eki Görüntüle 675294

Eki Görüntüle 675295

Eki Görüntüle 675308

Rooc bıçaklarım..

Eki Görüntüle 675310
Hepsine ayı ayrı bayıldım amaaa baharatlık çok güzell :nazar:

Herşeyin çok güzel görünüyor canım Maşallah :nazar:
Güzel günlerde mutlulukla kullanmak nasip olsun :KK16:

canımmm herşeyin çok güzel,aşkla,mutlulukla,huzurla kullanmak nasip olsun inşallah..kahvaltı takımımız aynı:) pasta takımını almamıştım bilerek içinde çay fincanları ve pasta tabakları var diye..ha bi de şu senin bernardoda beğendiğin 2.yemek takımı var ya onu da bievden aldım 550 tlya..tek tek satılıyordu takım yaptım bernardodakinin yarısından daha ucuza gelmiş oldu...aslında senin aldığın yemek takımını çoook beğenmiştim ama pahalı diye alamamıştım,gerçekten seçimlerin güzel güle güle kullan herşeyini canımm.

canımmm herşeyin çok güzel,aşkla,mutlulukla,huzurla kullanmak nasip olsun inşallah..kahvaltı takımımız aynı:) pasta takımını almamıştım bilerek içinde çay fincanları ve pasta tabakları var diye..ha bi de şu senin bernardoda beğendiğin 2.yemek takımı var ya onu da bievden aldım 550 tlya..tek tek satılıyordu takım yaptım bernardodakinin yarısından daha ucuza gelmiş oldu...aslında senin aldığın yemek takımını çoook beğenmiştim ama pahalı diye alamamıştım,gerçekten seçimlerin güzel güle güle kullan herşeyini canımm.

Çok teşekkür ederim canım, amin.
Bende pasta takımını ve fincanları birden aldım öyle, ama aslında iyi birşey yaptım kalabalık misafir açısından takım yapabilirim..
Aynen bende onu tek tek biev' de gördüm geçen gün, bernardodan onu alıyordum ki, ilk beğendiğim takımı almış oldum, ama oda çok zarif güzel bir takım canım sende güle güle kullan inşallah.. :KK16:

Eki Görüntüle 675290 Eki Görüntüle 675312

Eki Görüntüle 675293 Eki Görüntüle 675294

Eki Görüntüle 675295

Eki Görüntüle 675308

Rooc bıçaklarım..

Eki Görüntüle 675310

cupcake delisi ben :KK1: hepsine bayıldım tatlım. güle güle kullan :KK16:

X