- 3 Ekim 2010
- 11.450
- 3.685
Çok hoş hepsi Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim, amin hepimize canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hoş hepsi Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin
canım topiğin hayırlı olsun çeyizlerinin hepsi birbirinden güzel iyi ki iade etmişsin diğer ürünleri şimdi ki yemek takımın daha güzel zaten bir dünyada tenceren varmış:) çok kullanışlı bir şeye benziyor.
bende şimdiden alıyorum her şeyimi maddiyat durumundan dolayı ( damat adayı bile yok:) ama aldığım çoğu şeyden pişman olmadım çok şükür
insan kendisini tanıdıktan sonra neyi sevip sevmeyeceğini bildikten sonra sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
güle güle aşkla kullan herşeyini
bende şuan temel ihtiyaçları alabiliyorum hiç bir şey belli olmadığından aksesuar almamaya çalışıyorum zaten benim çoğu bitti ıvır zıvır alıyorum şuan. annemden de azarı yiyorum sanki yarın evlenicen ne bu çeyiz aşkı yeter doldu ev deyip duruyor en azından sende damat adayı var
Damat adayı var ama yok gibi, ilk duyduğunda ne çeyizi? demiş, sorsanız askerlik engeli olmasa 6 ay da evlendirecek beni ama :)
Ailelerin tanışmasına rağmen, her şeyin ortaya çıkmasına rağmen hala gizlemek zorunda olan benden başka biri daha var mıdır yahu?
Bende şu borçtan kurtulmayı bekliyorum daha ilk taksidi ödemedim yalnız..
Ayşegül maşallah, aldıklarına daha önce bakmıştım ama hatırlama amacıyla tekrar bakayım dedim de, sen halletmişsin her şeyi, gerçekten bir damat eksik o kadar.. Ne çok şey var, ne kadar zamnını aldı merak ettim doğrusu?
İnşallah en kısa zaman da yarini de bulman dileğiyle..
kurtulursun en kısa zamanda merak etme çeyiz işine bir girdin mi bir daha yakanı kurtaramıyorsun valla
valla geçen ocaktan beri alıyorum 1 sene 3 ay olmuş maşallah bana bu arada parada biriktirmeye çalışıyorum sonradan çook lazım olacak her şeyi kendim yapacağım için
inş. hakkımızda hayırlısı olur canım çeyizlerimizi aşkla huzurla kullanalım inş
aldıkların cok güzel canım güle güle kullan. forumda bayadır yokum, ama cookie vardı buralarda aldıkların neredeyse aynı onunkilerle. bernardo aşkı bir başka
çok güzelll aldıkların özellikle kahvaltı takımını çok beğendim bende bernardo da ilk görüşte aşık oldum o takıma umarım benim de olur :)) iyi günlerde kullan ağız tadıyla inşallah canım :)
canım smuwilacım seni diğer konularından da takip etmiştim .şimdide çeyiz topiğinden takip edicem desene:) herşeyin çok güzel mutlulukla aşkla sevgiyle bir ömür kullan canım hayırlı uğurlu olsun çeyizciklerin
canımm güle güle kullan hepsi çok güzel birde yemek takımını ne kadara aldın ve onun içinde ckb takımıda dahilmi
Canımmmmmm öncelikle topiğin hayırlı uğurlu olsun
Aldıklarının hepsi çok güzel, umarım sağlıklı ve huzurlu günlerde kullanmak nasip olur arkadaşımm