- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
İkisi ayrı zamanlarda olan olaylar. Okula gideceksiniz dedikleri zaman roketatar saldırısı olduğu ve öğretmenlerin okula giderseniz okulu yakarız diye tehdit edildikleri zaman.. Otogar olayı dün yaşandı.hem milli eğitim zorla okula gideceksiniz diyor hem de teröristler otogarda gitmelerini engelliyor.
neden?
geçmiş olsun.İkisi ayrı zamanlarda olan olaylar. Okula gideceksiniz dedikleri zaman roketatar saldırısı olduğu ve öğretmenlerin okula giderseniz okulu yakarız diye tehdit edildikleri zaman.. Otogar olayı dün yaşandı.
Bir de 2 yaşındaki bebeğini bırakıp da gitti oralara.. Allah herkesin yardımcısı olsun.geçmiş olsun.
İnşallah ablanız mesleğini kazasız belasız icra eder.
Sizi anlayabiliyorum bir yarınız yok gibidir.
ooooo .Fena.Bir de 2 yaşındaki bebeğini bırakıp da gitti oralara.. Allah herkesin yardımcısı olsun.
en çok eğitime öğretime ihtiyacı olan bölgenin durumuna bak
bu insanlara gerekli eğitim verilmediği müddettçe barış filan umut etmek çok yersiz.
istikrar için oy verin.
al sana istikrar.
Öğretmenler gununde çiçek alacak parası olmadığı için
Öğretmenıne tandır ekmeği götüren Cizreli çocukları
Bugun Öğretmenleri de terk ettı bunuda yazın ''Müfredeta''
Bu yazıdan bunu mu çıkardınız?? pes Vatan Millet Sakarya deniyorsa oralarda vatan toprağı..O ateş buralara sıçradığında o zaman Ülkeyi mi terk edecek insanlar nerde vatan,toprak sevgısi ?Nerde etrafına ışık saçan öğretmenim,çağdaş öğretmenim ,aydın öğretmenim Cehalete kaçarak mı ışık saçacaklar ya orda ki onlara güvenen çocuklar ne olacak.Gerçi bunları Devletimiz düşünecekti Öğretmenini düşündüğü kadar oradaki masun halkıda düşünecekti..Fakiri fukarayı da düşünecekti yazık değil mi o insanlara neden terörü tüm bölge halkına genelliyorsunuz?Şunu yazarak suçladığın öğretmenler milli eğitimin mesajıyla ordan ayrılmaya başladı değil mi ? Eğer dediğin gibi öğrencileri terketmek isteselerdi şimdiye kadar terkederlerdi.Hizmet içi eğitim demek bi okula gidip seminer almak demek ve bu memleketlerinde alınacak dediklerine göre öğretmene başka yol mu kaldı? Seminer bi bahane evet bunu herkes biliyor.Ama ogretmenleri hedef haline getirmeniz sacma.Evinde otursa öğrencilerine ne faydası var ? Mebin istediği bi okula gidip imza atmalari.Onlar da devlet memuru.Siz kizacaksaniz oraya hendekler kazıp,mayinlar doseyen,devleti yok sayan,ortalığı karistiran,polisi askeri sehid eden,kendi ırkını bile düşünmeden tehlikeye atan pkk ya kızın.
Bu yazıdan bunu mu çıkardınız?? pes Vatan Millet Sakarya deniyorsa oralarda vatan toprağı..O ateş buralara sıçradığında o zaman Ülkeyi mi terk edecek insanlar nerde vatan,toprak sevgısi ?Nerde etrafına ışık saçan öğretmenim,çağdaş öğretmenim ,aydın öğretmenim Cehalete kaçarak mı ışık saçacaklar ya orda ki onlara güvenen çocuklar ne olacak.Gerçi bunları Devletimiz düşünecekti Öğretmenini düşündüğü kadar oradaki masun halkıda düşünecekti..Fakiri fukarayı da düşünecekti yazık değil mi o insanlara neden terörü tüm bölge halkına genelliyorsunuz?
Burda bir saldırı yok empati empati empati yapılsın istiyorum bu kadar sabit fikirli olmayın!!Senin çalıştığın kurum sana git dese.Göstermelik de olsa bi görev verse gitmez misin ?Devlet haksız bulunabilir evet ama öğretmene saldirmanizi eleştirdim ben.GÖREV verilmiş git deniliyor.Ki mili eğitimden msj gelene kadar hepsi oradaydı değil mi ?
Öğretmenler gununde çiçek alacak parası olmadığı için
Öğretmenıne tandır ekmeği götüren Cizreli çocukları
Bugun Öğretmenleri de terk ettı bunuda yazın ''Müfredeta''
Evet siz Demogoji yapmayın da fikrinizi söyleyin bakim..Bu ateş kapınıza geldiğinde de böyle kulakları,fikri,gözü kapalı ,bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda olacak mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?