smnmrn askerine kavuşuyorrrr!!! Bir doğan güneşimiz daha varrr kızlarr!!!

esrammm canımm sağol tatlımm benim çok duygulandım lann ağlarımm valla biri dokunsaaaa bizim bitiyor çok şükür tatlım benim sizinde biticek sabırlı olucaksınn yine burdayımm sizleri bırakmakk yokk hep birlikte tekrar şafak yemenin bu sefer tadına varıcamm inşallah :))

evett canımm yaa tanıştığımızda bizim 3 ayımız vardı senindee bir okadar fazlaydı şafağın bak 3 ay geçti benim şafağım bitti seninse ne kalmış şurdaa yakındır senin depüğünü yapmamızzz azıcıkk daha sabırrrr kuzummm

ümmoşummmmmmmmm maşallahhhhhhhhhh yedin bitirdin askerliğide.. darısı başımıza inş

hadi aç yolumuzu derken valla bitiriverdin

Allah mutluluğunuzu daim etsin..Allah düğün şafakları saydırsın inş.

bi depükte benden sana gelsin..

Eki Görüntüle 346225

Ümranım canım benim ben burayı daha yeni görüyorum kuzum ya kavustun artık bitti bitti resmen 460 günü 15 ayı yedin helal olsun size ... Darısı bizlere inşallah..

Rabbim bir daha ayrılık yüzü göstermesin size, tez zamanda evlilik haberlerini alalım inşallah...

canım benim çok sağoll yarın karşılamaya gidicemm ve 8 saat beraber olucaz canımlaa çok güzel olucakk inşlallah darısı sizlere tatlımmm tez zamanda inşallahh

busemmm sağolasınn tatlımm ohhh depük yedikçe rahatlıyorum anacımmm hüseyinine sende tezzzz vakitte kavuşursun inşallahhh güzelimm bende sana özenle depük atıcamm :))

canım benim çok sağoll yarın karşılamaya gidicemm ve 8 saat beraber olucaz canımlaa çok güzel olucakk inşlallah darısı sizlere tatlımmm tez zamanda inşallahh

Ohhhhh süper bi haber kuzum a valla bizede tez zamanda inşallah.
Bu arada nickimi değiştim

busemmm sağolasınn tatlımm ohhh depük yedikçe rahatlıyorum anacımmm hüseyinine sende tezzzz vakitte kavuşursun inşallahhh güzelimm bende sana özenle depük atıcamm :))

amin cnmmmmmm..

ewt kesin depük geceme bekliorum Allahın izniyle bi o gün gelsin..

Oyy Oyy burda kutlamalar yapılmışş pek bi şenlenmiş ne güzellll
Ümoşum da kavuştu gitti, sanırım artık eceme geldi sıra.. başka var mıydı kızlar?
Bu arada ecemmm o danseden ninelere bayıldımmm

Bende bayıldım bütün depüklerde kullanasım var
Eneeeem bunlar süper yaa çok güzel çok beğendim bende istiyorum

Kızlar ben Yasemin he kim bu demeyin (ysmehmt)

Senin sepük gecende de oynatırız yaseminn

Bende bayıldım bütün depüklerde kullanasım var

Senin sepük gecende de oynatırız yaseminn

Ayyy inşallah fıstığım yaaa
Sırada sen varsın demeeeek
Yavaş yavaş sıra bize geliyooor

Kavuşma anını anlatmamış dahaa :26:

e hadi amaaa ümüşşş beklioruz meraklaa

kızlarrrrrr yaa süper bir gündüü süperrr mutluluktan uçuyorummmm ayaklarım yerden kesildii yok böytle birşey yaaa Işten çıktım gittim havaalanına bekledim bekledim geldii :)) aşkım bir sarıldık bir sarıldık anlatamammmm offff :))) valizi falan attı benimki Hep gözlerimin içine içine baktııı sonra taksiye bindik gittik aşkımlara duş aldı üzerini değişti yiğenini sevdik azcık oturdum çıktık gittik yemeğee gülle süslenmiş bir masada yemek yedikkk offf çok güzeldi ilgi alakaa yemekler neyse sonra geçtik bir cafeye patlamış mısır çay falan takıldık onun bna yazdıklarını okudum o okudu sonra sürprizim vardı benim en yakın arkadası geldi onu görünce çok mutlu oldu oturduk hep birlikte sonra beni eve bıraktılar tabi 2 saat sonra yağmurlu yolda dolaştık durdukk off offfffffffffffffff
hediyelerimede bayıldı birtanem sonra çok güzeldi yasladım kafamı omzunaaa tuttum elini yapıştım kolunaa bir saat yolda yağmurun altında turladıkkk işte böyleee

ayyy süpersiniz.. Mutluluğunuz daim olsun heyecanınız hiç bitmesin canım

Artık sayacağınız tek şafak evlilik şafağı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…