smnmrn askerine kavuşuyorrrr!!! Bir doğan güneşimiz daha varrr kızlarr!!!

Çok güzel olur bence Ailesinin yanında romantik bir kavuşma anı yaşayabilirmisin bilmiyorum ama Nasıl rahat ederseniz öyle planla bence..

aman tanrııımmm nokta atışı yapıp duruyorum

o gün babama yakalanıyorduk biz birde 2. buluşma ilk sinema hiç unutmuyorum o günü birde ilk günden salya sümük ağlamıştım rezil olmama ramak kalmıştıki oda dayanamadı ağladııı

Çok güzel olur bence Ailesinin yanında romantik bir kavuşma anı yaşayabilirmisin bilmiyorum ama Nasıl rahat ederseniz öyle planla bence..

onu bence düşünyorumm yaa şaşırır mutlu olur ve gözü birşey görmez benceee aile falan dinlemez ama ben rahat edermiyim dimi o var ya

oyy süper olurrr , çok mutlu olurr ama ailesini yanında çok rahat olabilir misin bilemem.. eğer olmazsa da akşam üzeri başbaşa dışarı çıkarsınız .. önemli olan erken görebilmek bence
ben mesela ailesinden bile önce görcem, teskere günü almaya gitcem onu.. kayınvalideme de söyledim, peşime takışıp gelmesinler die ayak yaptım
bikaç gün başbaşa tatil yapcaz biz, ondan sonra bursaya döncez inşallah

ya seninki mükemmel olur tatlımm ama biizim imkanlar yok tabii zaten yine yemeğe çıkıcaz onu alırım iştebirlikte geçeriz öyle olurr güzel olurr yaaaaaçok heyecanlandım bak şimdiii

ya seninki mükemmel olur tatlımm ama biizim imkanlar yok tabii zaten yine yemeğe çıkıcaz onu alırım iştebirlikte geçeriz öyle olurr güzel olurr yaaaaaçok heyecanlandım bak şimdiii
walla kuzum ben senin yerinde olsam dediğin gibi erken çıkıp evine giderdim zaten dayanamazdım aynı şehirde olup da bikaç saat sonra görmeye..
akşam da başbaşa biyerlere giderdik

walla kuzum ben senin yerinde olsam dediğin gibi erken çıkıp evine giderdim Zaten dayanamazdım aynı şehirde olup da bikaç saat sonra görmeye..
Akşam da başbaşa biyerlere giderdik

evet canımmm bende öyle yapıyım inşallah bir aksilikk çıkmazsaa çok güzel olucakkkkk çookkk :))))

evet canımmm bende öyle yapıyım inşallah bir aksilikk çıkmazsaa çok güzel olucakkkkk çookkk :))))
inşallah kuzucumm, herşey çok güzel olsun bundan sonra sizin için...
bu arada büş nerelerde? sorunları halledebildi mi?

inşallah kuzucumm, herşey çok güzel olsun bundan sonra sizin için...
bu arada büş nerelerde? sorunları halledebildi mi?

amin canım benimm inşallah hepimiz için en güzeli olurr

büşü msnde görüyorum arada onun dışında haberim yokk unuttu bizii

Veeee şafakk doğann güneşşş

Ayyy bu günleredee geldikk ümrannn gideceksin gitmedein had,i git ümrannn diye diyee sonunda geldikkkk

Bu son ayrılığınız olsun canım allah başkaa ayrılık vermesinnnnn hiö hasret kalmayın bundann sonraa birbirinizeee tekk ayrılığınızz osmanın çocuklarıı parkaa götürmesii olsunn

zeynommm ya ne güzelll kız bunlarrr :)) amin canım benimm sizlerde inşallahh tez zamanda kavuşunn yolu açıyorum azcık daha depüklesenizz olcakk ha gayrettt ama dansözümü unutmadımm onuda oynattt hadiii

hayırlı olsun bu son ayrılık olsun sizin için inşallah darısı başımıza

zeynommm ya ne güzelll kız bunlarrr :)) amin canım benimm sizlerde inşallahh tez zamanda kavuşunn yolu açıyorum azcık daha depüklesenizz olcakk ha gayrettt ama dansözümü unutmadımm onuda oynattt hadiii

Hepsiii seninnn içinn dans ederrrr kuzummmm

Vay Be..

Hasretin Kucagına Yeni Düştüğüm Dönemlerde Buraya Geldiğimde İlk Tanıdığım İnsanlardan Birisin..

Çok Desteğin Oldu, Hakkını Helal Et..

Ne Diyeyim Tatlım Bilemedim İnanki..

Muhteşem Bişey Bu ..

Seni de Gönderiyoruz..

Canım Benim Rabbim Bir Daha Ayrılık Yaşatmasın İnşaAllah..

Darısıda Tez Vakitte Başımıza İnşaAllah...
:103::103::103:

.

Ümoşummmm inanamıyorum ya sonunda doğan güneşşş
İlk tanıştığımız günü hatırlıyorumda ohoooo zaman ne çabuk geçmiş.
İnşallah çok çok mutlu olursunuz,bir daha başka ayrılık yaşamazsınızz.
Sıra evlilik şafağında
Ayyyyyyyyyy sende gidiyorsun bekleyin beni hürgeneraller bende gelicem yanınızaaa
Doğan güneş sizin olsun sadeceeee

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…