kızlarr birşey sorucam şimdi benimki yarın gelcek eve gidip üzerini falan değiştrip öyle gelicek ynıama saat 6 gibi buluşcaz ben diyorumki 2 gibi işten çıkıp onlara gitsem eve geldiğinde beni görse nasıl olur sizceeee
aman tanrııımmm nokta atışı yapıp duruyorum
Çok güzel olur benceAilesinin yanında romantik bir kavuşma anı yaşayabilirmisin bilmiyorum ama Nasıl rahat ederseniz öyle planla bence..
oyy süper olurrr , çok mutlu olurr ama ailesini yanında çok rahat olabilir misin bilemem.. eğer olmazsa da akşam üzeri başbaşa dışarı çıkarsınız .. önemli olan erken görebilmek bencekızlarr birşey sorucam şimdi benimki yarın gelcek eve gidip üzerini falan değiştrip öyle gelicek ynıama saat 6 gibi buluşcaz ben diyorumki 2 gibi işten çıkıp onlara gitsem eve geldiğinde beni görse nasıl olur sizceeee
oyy süper olurrr , çok mutlu olurr ama ailesini yanında çok rahat olabilir misin bilemem.. eğer olmazsa da akşam üzeri başbaşa dışarı çıkarsınız .. önemli olan erken görebilmek bence
ben mesela ailesinden bile önce görcem, teskere günü almaya gitcem onu.. kayınvalideme de söyledim, peşime takışıp gelmesinler die ayak yaptım
bikaç gün başbaşa tatil yapcaz biz, ondan sonra bursaya döncez inşallah
walla kuzum ben senin yerinde olsam dediğin gibi erken çıkıp evine giderdimya seninki mükemmel olur tatlımm ama biizim imkanlar yok tabii zaten yine yemeğe çıkıcaz onu alırım iştebirlikte geçeriz öyle olurr güzel olurr yaaaaaçok heyecanlandım bak şimdiii
walla kuzum ben senin yerinde olsam dediğin gibi erken çıkıp evine giderdimZaten dayanamazdım aynı şehirde olup da bikaç saat sonra görmeye..
Akşam da başbaşa biyerlere giderdik
inşallah kuzucumm, herşey çok güzel olsun bundan sonra sizin için...evet canımmm bende öyle yapıyım inşallah bir aksilikk çıkmazsaa çok güzel olucakkkkk çookkk :))))
inşallah kuzucumm, herşey çok güzel olsun bundan sonra sizin için...
bu arada büş nerelerde? sorunları halledebildi mi?
Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898
Eki Görüntüle 345892 Veeee şafakk doğann güneşşşEki Görüntüle 345892
Ayyy bu günleredee geldikk ümrannn gideceksin gitmedein had,i git ümrannn diye diyee sonunda geldikkkk
Bu son ayrılığınız olsun canım allah başkaa ayrılık vermesinnnnn hiö hasret kalmayın bundann sonraa birbirinizeee tekk ayrılığınızz osmanın çocuklarıı parkaa götürmesii olsunn
Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898 Eki Görüntüle 345898
zeynommm ya ne güzelll kız bunlarrr :)) amin canım benimm sizlerde inşallahh tez zamanda kavuşunn yolu açıyorum azcık daha depüklesenizz olcakk ha gayretttama dansözümü unutmadımm onuda oynattt hadiii
hayırlı olsun bu son ayrılık olsun sizin için inşallah darısı başımıza
Hepsiii seninnn içinn dans ederrrr kuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?