• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smnmrn askerine kavuşuyorrrr!!! Bir doğan güneşimiz daha varrr kızlarr!!!

DeryaW

hürgeneral
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
11.242
707
248
Ümoşum da bekledii beklediiii ve işte sonunda muradına eriyor...
Darısı tüm asker bekleyenlerin başına...
Allah'ım başka ayrılık yaşatmasın size de...
$þafak.jpg

aahahhahaaa :1::1: elim ayağım birbirine girdi ne yazıcağımı bilemedimm yaa :17::17:
ayy kıyamam yaaaa :69: :16:
Hadi duygu düşüncelerini yaz bakalım..
Heyecanlı mısın? (bu da sorumu desene :60: )
15 ay nasıl geçti?
Yeni asker yarenlerine ne demek istersin fln... :1:

Ümrancım artık sende şafak başını sıradaki arkadaşlarımıza devrediyorsun :52:

Bu son ayrılığınız olsun inşallah.. Başka ayrılık yaşamayın.. Birbirinizi son nefesinize kadar hiçç yalnız bırakmayın..

Artık sayacağınız tek şafak Evlilik şafağı olsun :1:

:38:Mutluluklar Ümrancımm... :38:

Al bakalım bu da depüğüün :1:

Eki Görüntüle 345698

ayy kıyamam yaaaa :69: :16:
Hadi duygu düşüncelerini yaz bakalım..
Heyecanlı mısın? (bu da sorumu desene :60: )
15 ay nasıl geçti?
Yeni asker yarenlerine ne demek istersin fln... :1:

kızlarrr şimdii şöyleee başlıyım nasıl başlasam ki anacım yaa :1: heyecanlıyım çok mutluyum hiç gelmeyebilir hep doğan günşeide yaşayabilrim yanii :9: Allah kourusunn tabii

aldıklarımı ona vermek için sabırsızlanıyorum gerçekmi diye ona bir cimcik atmayıda çok istiyorumm yaa :1: yeni yarenciklerimede sabır diliyorum bolcanaa sabrın sonu selametmişş ayfer gördü bende görcem inşallahh :9:

Ümrancım artık sende şafak başını sıradaki arkadaşlarımıza devrediyorsun :52:

Bu son ayrılığınız olsun inşallah.. Başka ayrılık yaşamayın.. Birbirinizi son nefesinize kadar hiçç yalnız bırakmayın..

Artık sayacağınız tek şafak Evlilik şafağı olsun :1:

:38:Mutluluklar Ümrancımm... :38:

Al bakalım bu da depüğüün :1:

Eki Görüntüle 345698

tazeee teskereciii dualarınaa aynı samimiyetle karşılık veriyorum cnaım benimm katkat katlanarak sana dönsün duaların amin :16::16:
inşşallahh bundan sonra ayrılık yok bizeee kızlarr askerlk nedirki 460 güncük ahada bittiii

yarın güneş bizim için doğacakkkk işte bu kadarrr:16:

kızlarrr şimdii şöyleee başlıyım nasıl başlasam ki anacım yaa :1: heyecanlıyım çok mutluyum hiç gelmeyebilir hep doğan günşeide yaşayabilrim yanii :9: Allah kourusunn tabii

aldıklarımı ona vermek için sabırsızlanıyorum gerçekmi diye ona bir cimcik atmayıda çok istiyorumm yaa :1: yeni yarenciklerimede sabır diliyorum bolcanaa sabrın sonu selametmişş ayfer gördü bende görcem inşallahh :9:
Evet insan görmeden inanamıyor ama cidden sabrın sonu selametmiş... ben sizi gördükçe günler daha çabuk geçiyor.. Biz de kavuşacağız işte böyle diyorum..
Ahh ahhh..
97 gün sonra benim de topiğim olacak böyle.. benim de sevdiğim gelecek bana inşallah :69:

Evet insan görmeden inanamıyor ama cidden sabrın sonu selametmiş... ben sizi gördükçe günler daha çabuk geçiyor.. Biz de kavuşacağız işte böyle diyorum..
Ahh ahhh..
97 gün sonra benim de topiğim olacak böyle.. benim de sevdiğim gelecek bana inşallah :69:

gelcekk tabii kuzumm 97 gün inann çabucak geçicekk kaç gün yedik biz ne zorluklarla seninn depüğünüde görcez inşallahh okkalısından yiycen benden ona göreee :16::16:

Güneşi Gördüm :1:

$imagesCAFA9L5K.jpg

ayyyy yaaa gelen geeçenn hayırdır diyorr habire sırıtoyurmmmm yaa canlarım benimmm:9::9:

Sen ne diosun canım yaa ben elimle ağzımı kapatıp bıyık altından gülmek zorunda kalıorum :1:

Son düzenleme:
ayy o günü sabırsızlıkla bekliyorummm datlummmm :16::16:

hem de nasıl burçkankam :9::9:

kızlarr birşey sorucam şimdi benimki yarın gelcek eve gidip üzerini falan değiştrip öyle gelicek ynıama saat 6 gibi buluşcaz ben diyorumki 2 gibi işten çıkıp onlara gitsem eve geldiğinde beni görse nasıl olur sizceeee :31:

Back