Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümoşum da bekledii beklediiii ve işte sonunda muradına eriyor...
Darısı tüm asker bekleyenlerin başına...
Allah'ım başka ayrılık yaşatmasın size de...
Eki Görüntüle 345685
ayy kıyamam yaaaaaahahhahaaaelim ayağım birbirine girdi ne yazıcağımı bilemedimm yaa
![]()
ayy kıyamam yaaaa![]()
Hadi duygu düşüncelerini yaz bakalım..
Heyecanlı mısın? (bu da sorumu desene)
15 ay nasıl geçti?
Yeni asker yarenlerine ne demek istersin fln...![]()
Ümrancım artık sende şafak başını sıradaki arkadaşlarımıza devrediyorsun
Bu son ayrılığınız olsun inşallah.. Başka ayrılık yaşamayın.. Birbirinizi son nefesinize kadar hiçç yalnız bırakmayın..
Artık sayacağınız tek şafak Evlilik şafağı olsun
Mutluluklar Ümrancımm...
Al bakalım bu da depüğüün![]()
Eki Görüntüle 345698
Evet insan görmeden inanamıyor ama cidden sabrın sonu selametmiş... ben sizi gördükçe günler daha çabuk geçiyor.. Biz de kavuşacağız işte böyle diyorum..kızlarrr şimdii şöyleee başlıyım nasıl başlasam ki anacım yaaheyecanlıyım çok mutluyum hiç gelmeyebilir hep doğan günşeide yaşayabilrim yanii
Allah kourusunn tabii
aldıklarımı ona vermek için sabırsızlanıyorum gerçekmi diye ona bir cimcik atmayıda çok istiyorumm yaayeni yarenciklerimede sabır diliyorum bolcanaa sabrın sonu selametmişş ayfer gördü bende görcem inşallahh
![]()
ahahahahahaaahha
Evet insan görmeden inanamıyor ama cidden sabrın sonu selametmiş... ben sizi gördükçe günler daha çabuk geçiyor.. Biz de kavuşacağız işte böyle diyorum..
Ahh ahhh..
97 gün sonra benim de topiğim olacak böyle.. benim de sevdiğim gelecek bana inşallah![]()
kızlarrr şimdii şöyleee başlıyım nasıl başlasam ki anacım yaaheyecanlıyım çok mutluyum hiç gelmeyebilir hep doğan günşeide yaşayabilrim yanii
Allah kourusunn tabii
aldıklarımı ona vermek için sabırsızlanıyorum gerçekmi diye ona bir cimcik atmayıda çok istiyorumm yaayeni yarenciklerimede sabır diliyorum bolcanaa sabrın sonu selametmişş ayfer gördü bende görcem inşallahh
![]()
ayyyy yaaa gelen geeçenn hayırdır diyorr habire sırıtoyurmmmm yaa canlarım benimmm![]()
Sen ne diosun canım yaa ben elimle ağzımı kapatıp bııyk altından gülmek zorunda kalıorum![]()
ayy o günü sabırsızlıkla bekliyorummm datlummmmgelcekk tabii kuzumm 97 gün inann çabucak geçicekk kaç gün yedik biz ne zorluklarla seninn depüğünüde görcez inşallahh okkalısından yiycen benden ona göreee![]()
hem de nasıl burçkankamGüzel, yakıştı dimi
![]()
ayy o günü sabırsızlıkla bekliyorummm datlummmm
hem de nasıl burçkankam![]()
ahahaha delii kızz bizim ilk izlediğimiz filmmm güneşi gördümmmmm![]()