• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smmm staj balatma snavna girecekler

goncak4 cnm nbr hiç ugramıyorsun artık ? Çalışmaların nasıl gidiyor ? Mart sınavına mı girecektın unuttum . Arada yaz buraya :) Sohpet edelim . :16:

Merhaba arkadaşlar.Hepinize bu zorlu yolda başarılar diliyorum.Gerçekten de zor bir sınav.Ünüversiteyi açık öğretimden tamamlamış biri olarak bu sınav gerçektende açıköğretimden katbe kat zor.Şu an evliyim ve bir çocuğum var ve çalışmıyorum ev hanmıyım.Evlenmeden önce malimüşavirlik bürosunda 6-7 yıl kadar çalıştım ve mesleğimi çok severek yapıyordum..Evlendikten sonra eşim istemediği için çalışmayı bıraktım.Fakat mesleğimi çok sevdiğim için,uzak kalmak istemedim ve staja başlama sınavına kayıt yaptırdım.Kızım küçük olduğu için çalışamadım ve son iki sınav hakkım kaldı.Bu arada kızım yuvaya başladı.2 aydır düzenli çalışmaya başladım ama 5-6 yıldır mesleğin dışında olduğum için baya zorlanıyorum doğrusu.Çok uzun oldu ama sizlerinde fikrini almak istedim.Bazen düşünüyorum acaba boşunamı uğraşıyorum nasıl olsa çalışmıyorum, ev hanımıyım ve eşim çalışmamıda hiç istemiyor.Bu sınavı kazansam bile yeterlilikde ne yapacağım.Benim için tek engel mesleğin içinde olmamam ve çalışmamam.Arkadaşlar sizler sanırım çalışıyorsunuz, Sizlerinde fikrini almak istedim Sizce,çalışmamam ve mesleğin dışında olmam bu belgeyi almama engelmidir? Cevaplarınızı bekliyorum hepinize kolay gelsin....

arkadaşlar bu yıl 2.dönem sınavı 2 temmuzdaymış benim açıkögretimden tek dersim kaldı mezun olmama diyorum acaba temmuzdaki sınavamı hazırlansam yoksa kasım sınavına mı girsem bi türlü karar veremedim neyapsam ki?

arkadaşlar bu yıl 2.dönem sınavı 2 temmuzdaymış benim açıkögretimden tek dersim kaldı mezun olmama diyorum acaba temmuzdaki sınavamı hazırlansam yoksa kasım sınavına mı girsem bi türlü karar veremedim neyapsam ki?

temmuz sınavına yetişememe ihtimalin var
evrakların yetişecek mi ?
kasımdakine hazırlan derim ben

süreçlerinizin hepsini geçtim :69:
staja başlama ayrı bi stres,staj öyle,bitirme tam kabus :69:
şükür ben artık ismmmo'ya 33327 numarasıyla kayıtlı smmm'yim.
darısı başınıza[/QUOT

Amin inş bu arada tebrikler bende kursa gitcem hazırlanmak için çok çaılmak gerekiyor umarım ilk girişimde kazanırım:64::66:

süreçlerinizin hepsini geçtim :69:
staja başlama ayrı bi stres,staj öyle,bitirme tam kabus :69:
şükür ben artık ismmmo'ya 33327 numarasıyla kayıtlı smmm'yim.
darısı başınıza[/QUOT

Amin inş bu arada tebrikler bende kursa gitcem hazırlanmak için çok çaılmak gerekiyor umarım ilk girişimde kazanırım:64::66:

kazanırsın tabi
niye kazanmayasın.
istanbuldasan kurs önerebilirim.
ben güzel bi puanla kazandım staja baslamayı
ve sadece kursa gittim evde ders mers calısmadım :60:
tabi bana özenmeyin ben staja baslam sınavına girdiğimde zten muhasebe müdürüydüm.
10 yıllık bi tecrübem vardı :1:

murat açıköğretim ama mecidiyeköy şubesi diğerleri değil

bakalım bende spk lisanslama sınavına giricem
tekrar bi kursa gitcem sanırım
sınav tarihi belli olsun :44:

bilmem ben murata gittim
aşırı memnunum
bitirme sınavlarında gene murata gittim
bütün derslere değil 3 derse
ondanda memnun kaldık
spk lisanslama için gene ona gidicem sanırım :1:
hocalar beni tanıyo ben onları
maliyetçinin yanına sokulup hocam beni hatırlıyomusunuz dedim
unutulurmusun sen diyo :60:
arıza bi öğrenciyimdirde :60:
fiyatları nasıl bilgenin ?

fazla değilmiş rakamı
ben 2007 de 1,400 lira ödedim.
alışkanlıklarımdan vaazgecmem gene murata gidicem :60:
spk da 3 ders var diye biliyorum
bi sınav tarihlerini yayınlasınlar
smmm olarak girince direkt denetçi ünvanını alıyosun diye hatırlıyorum:34:

benim kuzenimde murata gitti çok memnun kaldı aradaşımda bilgeye gitti memnun kaldı

hangisine gidersen git disiplinli calıs
çok kandırmaca soru oluyo
aa ne kadar basit diyosun ama ı ıh
her sınavda bi dersi zor tutuyolar
çan eğrisi zaten berbat bişi
en cok yapmanız gerekense
çok soru çözmek
test sınavlarında bu cok önemli
zorlu bi sınav ama halledilmicek bişi değil.
Allah kolaylıklar versin.

Ben de 2 temmuz da olacak olan sınava gireceğim inşallah . Mecidiyeköy deha'ya yazıldım . Evraklar için başlangıç zamanı 1 nisan .

minikdepresif sana sorum olacak . Staj olayını bazıları naylon yaptıklarını söylüyor . Var mı böyle birşey ? Ssk ödemelerini yapıyorlar ama . ?

deha bana göre en vasat dersane.
evet var. bi tanıdıklarının yanında ssk lı oluyorlar. zaten staj yerlerine kontrole gelinmiyor.
evrakları veriyorlar stajları resmen işliyo. ama bu tarz insanlar yeterlilik sınavında dökülüyor.
staja başlama ezbere dayanan bir sınav ama bitirme sınavı cidden tecrübede istiyor.

Back