- 25 Şubat 2013
- 642
- 262
- 323
Teşekkür ederim canım . Allah sana da kısmet edecek inş bu sınavı vermeyi . Ben ilk sınavda çok stres yapmıştım . Hiç gerek yokmuş abartmaya . Ben nette sınavla ilgili araştırma yaparken forumstajer diye bir site var . Oraya denk geldim . Kayıt oldum . Ve online dersleri test çözme grupları vardı . Benim gibi sınava hazırlanan birçok arkadaş vardı . Oraya hergün girerdim . soru çözerdik . Çok faydalı olmuştu benim için . Dershaneye gitmeden iyi bir çalışma programıyla kazanan çok insan var . Söylenenlere kulak asma derim . Ayrıca ben kasım sınavından kazandım :) Bana da aynı şeyleri söylemişlerdi . Ben sistemli gittim . Önce konu çalıştım daha sonrasında bol bol soru çözümü yaptım . Bu sınavda önemli olan fazlaca soru örneği görmüş olmandır . Bazen konuya bile bakmadım . Sorularla pekiştirdim hep . Çok kalın bir kitabım vardı . Çıkmış soruların olduğu onu bi 10 kere falan çözdüm sanırım . Ben elimden geldiğince yardımcı olurum . Yeter ki kendinize güvenin . Bende yeterlilik çalışmalarına başlayacağım inşl . 2014 Aralık'ta stajım bitiyor . Martta sınava gireceğim
İnşallah inşallah ağzından bal damlıyor resmen:) Bende de var son 10 yılın soruları bahsettiğin siteyide duymuştum ne güzelmiş bende üye olayım madem dediklerini bir bir yapıcam valla:)inşallah sende stajın bitince hemen alırsın ruhsatını:) ekliyorum seni o zaman görüşürüz çok sağol canım.