Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar çıkmış soruları çözdüm az önce
iş yerinde olduğum için tamamını çözemedim
55 soruda 8 yanlışım çıktı
sizce nasıl bi sonuç
yanlışım çok mu
Bence gayet iyi :) Ama bana göre tabi sen kendin çalışıyordun dimi kursa gidiyormusun?
Kimse ugramıyor artık topiğe: Kızlarrrrr nerdesiniz ?
evet canım kimse uğramıyor gerçekten
benim de sormak istediklerim var ama girip bakıyorum kimse gelmemiş
kitap almam gerek smmm stajını kazanan bi arkadaşım dehadan çalışmış onu tavsiye etti
onun soru bankasını alcam
birde konu anlatımı için cep kitaplar var mı hangisini alayım sizce
gelenler cevap yazsın lütfen
evet canım kimse uğramıyor gerçekten
benim de sormak istediklerim var ama girip bakıyorum kimse gelmemiş
kitap almam gerek smmm stajını kazanan bi arkadaşım dehadan çalışmış onu tavsiye etti
onun soru bankasını alcam
birde konu anlatımı için cep kitaplar var mı hangisini alayım sizce
gelenler cevap yazsın lütfen
hımm ben de merak ettim bilen yok mu:26:Kızlar bi sorum olacak . Dosya açtırma parasını 1 kez mı verıyoruz . Yoksa her sınava giriştemi verılıyor?
Kimse ugramıyor artık topiğe: Kızlarrrrr nerdesiniz ?
Evet cnm bende birçok forumda denk geldim. Dehanın cepte serisi çok övülüyor . Bende onları alacagım. Birde dehanın soru çözümlü kitabını. Bende marttaki sınava girmeyi düşünüyordum .Ama vazgeçtim. Bir sonrakıne giricem . Kendımı tam anlamıyla hazır hissetmek istiyorum ve ilk girişimde kazanmak istiyorum. Kursa gidicem büyük ihtimalle . Ya odanın kursuna ya da deha 'ya....
canım dehayı sordum ben çok pahalı 2000 gibi bi ücret söylediler ben o kadar para veremem açıkçası o yüzden odanın kine gitmeyi düşünüyorum 600 liraymış geçen sene bu sene de aşağı yukarı öyle olur
Selam arkadaşlar bende dün 2011/1 dönemi için ilk kez odaya staja başlama sınavı için kaydoldum.
Bugünde yardımcı kitaplarımı alacağım Deha diye düşünüyorum ama bakalım almadan önce kitap murat'ın yayınlarıyla karşılaştıracağım:44: Aöf iktisat bölümünü Murat dersanesinin yardımcı kitaplarıyla hiç kalmadan bitirmiş biri olarak kafam karışık ne aldığımı yazarım alınca benim gibi sınavlara giricek arkadaşlara fikir olması açısından.Şimdiden benimle beraber aynı dönem sınavına giricek tüm arkadaşlarıma başarılar.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
burayı okuyunca bir aşka geliyorum ki sormayın:))
stajı başlatma gibi bir düşüncem olmadı aslında
ruhsatı alıp evde tutmak ve yıllık aidat ödemek çok işime gelmiyor
4 kardeşiz ve 2 si mali müşavir
yaşanılan zorlukları çok yakınen gördüğüm içindir belki bu çekincem ama
isminin önüne gelen ünvan bile güzel
ve emek verdiğim bu işi zirvede yapmak gibiside yoktur
bende 2011 kasım için ancak düşünebilirm diyorum
kızım 21 aylık ve çok düşkün
ancak iş dönüşü ona kanalize olabiliyorum
belki yaza doğru kendi kendini oyalayacak gibi gözlemlersem 2011 kasımda girebilirim diyorum
sürekli takipte olacağım
herkese bolca başarı ve şans dilerim