• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smmm staj balatma snavna girecekler

geçmiş dönem sorularına göz atmayı ihmal etmeyin :34:
bu sınavda soru pratiği çok önemli ,en az ders calısmak kadar .
120 soru çözeceksiniz, ne kadar hızlı ve pratik olacağınızı öğrenmeniz gerek.
zaman arttırıp kontrol etmek acısından.
soruları nerden yakalayacagınız felan fıstık.
zira cok kandırmacalı sorular oluyor :34:
muratın vardı sanırımm ya da tesmer veya ismmmonun vardır geçmiş dönem sınav soruları diye.
bendekiler çöpte :52:

Cnm nasıl gidiyor derslerin ? Memnunmusun ?

canım şimdilik iyi elimden geldigince tekrar yapıyorum eğer baştan sıkı tutmazsak sonrası bizim için daha zor olur...arkadaşımda 2010 haziran sınavını yine dehaya giderek kazandı onun bütün notlarını aldım onlarada bakıcam inş .neyse en azından bu şekilde birbirimizi motive ederiz bu işte motivasyon gerçekten çok önemli ...:66::66::66:

evet biraz yanlış anladın. bu cuma sonuçlar açıklanıyor aynı heyecanı paylaşan arkadaşların olup olmadığını merak ettim sadece.herkes temmuzdaki sınavdan bahsediyor. bende sanırım o sınava gireceğim. şimdiden çalışmaya başladınız mı?

şekercim zaman kaybetmeden başlaman senin açından en iyisi ...

sebo cnm sen ek soru bankası alacakmısın ? :16: Şuanda sadece konu çalışıyorsun anladığım kadarıyla ? Bir program belirledin mi ? Yoksa karışık mı gidiyorsun ?

Son düzenleme:
sebo cnm sen ek soru bankası alacakmısın ? :16: Şuanda sadece konu çalışıyorsun anladığım kadarıyla ? Bir program belirledin mi ? Yoksa karışık mı gidiyorsun ?

canım dışardan ekstra birşey alacağımı zannetmiyorum şimdilik çünkü arkadaşımın bütün kitap ve çalışmış olduğu sorular var bende bir de dershanenin verecegi kitaplara çalışırım...şimdilik derste ne görürsek konu veya soru onlara çalışıyorum ...haftasonuda sadece sorulara bakmayı planlıyorum,1 hafta boyunca hangi dersleri gördüysek o şekilde gidicem tabi zamanım oldukça diger derslere bakmayı planlıyorum ama benim çalışma yöntemim soru ağırlıklı olacak ...

birde ben karar verebilsem şu mali müşavirlik stajına gerçi daha mezun olmadım mali müşavirlik bankacılık kpss arasında gidiyordum bankacılıgı eledim gibi kpss a çok zor mali müşavir olmak dauzun bi süreç gerektiriyo bi karar verebilsem süper olcak

kızlar temmuz sınavında bende varım. ee ne yapıyoruz hangi konulardasınız naısl gidiyor çalışmalar ?

kızlar temmuz sınavında bende varım. ee ne yapıyoruz hangi konulardasınız naısl gidiyor çalışmalar ?

Çalışıyoruz cnm :16: Ben şuanda ekonomi, muhasebe , vergi ve ticaret hukukuna ha birde türkçe var . Bu derslere çalışıyorum . Konu + soru bakıyorum . Soru bankası olarak bir kitap aldım inanılmaz kalın tuğla bile daha incedir :) AMA yine de çalışırken keyif alıyorum . Konuları bütünleyen iyi sorular var .

Son düzenleme:
marttaki sınavdan 74 netle kaldım temmuz için kitap önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, deha konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım ama epey bi eksikler var kitapta...

marttaki sınavdan 74 netle kaldım temmuz için kitap önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, deha konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım ama epey bi eksikler var kitapta...

Benim ilk girişim olacak dehanın kursuna gidiyorum onların vermiş olduğu cepte serisinden çalışıyorum . Ama sen memnun kalmadıysan murat ın kıtabını öneren de fazla yani .

kurs olarak deha için gerçekten çok iyi diyorlar izmirde olduğum içi dehanın kursuna gitme şansm yok, kurs fiyatları gerçekten uçmuş durumda burada, kitabı güzel ama eksikleri var bu sınav için de muratın konu anlatımlısından çalışmayı düşünyorum. deneme testi, yaprak test tarzı sorulara ihtiyacım var elinde olan burdan yardımcı olabilir mi????

Öncelikle msjın ve ilgin için teşekkür ederim özelden msj atamıyorum siteye yeni üye oldum çünkü, ücret beklentin nedir notlar, yaprak testler vs için?

kızlar benim olduğum şehirde smmm nin özel kursunu bırkaın odanın bile kursu yok. kendim calıstım ama yeterli olmadı murat yayınlarını kullandım. ben muratın konu anlatımını beğenmıyorum şahsen.

neler yaptınız hangi konuşardasınız?

kızlar benim olduğum şehirde smmm nin özel kursunu bırkaın odanın bile kursu yok. kendim calıstım ama yeterli olmadı murat yayınlarını kullandım. ben muratın konu anlatımını beğenmıyorum şahsen.

neler yaptınız hangi konuşardasınız?

Valla bende geçen mart sınavnda 74 netle kaldım deha konu anlatmlı ktabı ile hazrlanmıştm ama konu eksiklerr var kitpta, mesela muhasebe standrları dersinde knu anltımı tms-38 maddi olmayan duran varlıklarda bitirmşler. tms-39 tms-40 ve tms 41 konularına yer verilmemiş ve geçen mart sınavnda da tms-40 cvplı bi soru vardı.

Kızlar konulardan ziyade bu sınav için soru çözmek daha yerinde bir karar olur ....derencim sınava son iki hafta kala full etüt olacakmış onları kaçırma olurmu çok önemli geçen mart sınavında kazanmış olan arkadaşlarla konuştum tabi deha m.köy öğrencileri sırf etütlerden 90 tane soruyu gözüm kapalı yaptım dedi arkadaş...bakalım biz neler yapıcaz...inş kazanırız .

Kızlar konulardan ziyade bu sınav için soru çözmek daha yerinde bir karar olur ....derencim sınava son iki hafta kala full etüt olacakmış onları kaçırma olurmu çok önemli geçen mart sınavında kazanmış olan arkadaşlarla konuştum tabi deha m.köy öğrencileri sırf etütlerden 90 tane soruyu gözüm kapalı yaptım dedi arkadaş...bakalım biz neler yapıcaz...inş kazanırız .

Orası öyle canım da etütler haftaiçi olacakmış çalışıyoruz nasıl gideceğiz ki :26: Acaba bu etütlerin hepsi mi haftaiçi çalışan insanları neden düşünmezler ki ? Bir de etütler hep soru çözümü üzerine sanırım . İnşallah kazanırız cnm o kadar çok istiyorum ki .

Evet canım etütler soru çözümü şeklindeymiş ... belki iznini kulanabilirsin o dönemde senin açından daha iyi olur ...

Back