kimseler yokmu kızlar ben martta sınava girdim 58,359 küsurla kaldım hazıranda yeniden gircem ayyyy tırsıyorum yine
kimseler yokmu kızlar ben martta sınava girdim 58,359 küsurla kaldım hazıranda yeniden gircem ayyyy tırsıyorum yine
Bugün odaya gittim başvurumu yaptım. Çok heyecanlandım ama:26:Odaya giderken böyleysem sınava giderken nasıl olacağım merak konusu
ben ilk girişimde kazandım darısı sizlerin başına arkadaşlar. bugünde odada stajla ilgili eğitm verdiler. heyecan verici bir duygu. inşallah sonrası güzel geçer.
Hayırlısı olsun cnm bize biraz ders çalışma metodundan ders kaynaklarından neler yaptığından bahseder misin ?
islam çankayanın kitaplarını aldım. ondan çalıştım. sonrasında dehanın cep serisini aldım. kalın bir soru kitabı var. sorular üzerinden çalıştım daha çok. konu çalıştım sorularını çözdüm. sonra tekrar aynı soruları çözdüm. böyle gitti. birde dehanın son hamle kitabı var sınava giderken ona göz gezdirdim. bir kaç soru çıktı ordan. bütün konulardan hatırlanması gereken küçük notlardan oluşan ince bir kitap. eğer sipariş verirseniz dehadan o kitabı özellikle isteyin. hediye ediyorlar.
deren nasıl gidiyor canım
Allah hepimize kolaylık versin cnm . Ben de ilk defa gireceğim :26:
teşekkürler canım evet umarım bu sefer başarırız çok korkmaya başladım bide kazanamayınca bir bezginlik geldi bana ders çalışasım bile yok hiç
kızlar bide islam çankayamı dehanın kitaplarını mı alayım bilemedim ya
Cnm ben dehayı öneriyorum . Kitapları almadan biraz inceleme şansın varsa incelemeni öneririm . İslam Çankaya bana çok detaylı gelmişti . Zaten 15 tane ders var . Konular da çok fazla . Bir de detaylarda boğulursak yandık yaniBen sadece dehanın kaynaklarını kullanıyorum . Zaten kursuna da gidiyorum . Ama bezginlik yapmamaya özen göster cnm benim ilk girişim kursta yanımda oturan bir arkadaşın SON HAKKI o bile daha rahat :)
Konular birikince ben dağılıyorum cnmDershanede biten derslerin üzerinden geçiyorum cnm haftaiçi akşama etüt koyuyorlar bazen onlarda soru çözüyoruz iyi oluyor. Senin nasıl gidiyor ?
Benimde iyi sayılır canım ...bu hafta işi bırakıyorum inş bundan sonrasında çok daha iyi olacak ders çalışmaya yoğunlaşıcam ...bende biten derslerin üstünden geçicem birde deneme kitabındaki testlere yogunlaşıcam bakalım artık hayırlısı inş kazanırız bu dönem .(bizde haftasonları etüt yapıyoruz canım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?