Bitti mi konuların canım ? Ben konu + soru bakıyorum . Bir de etütlere gidiyorum .
ben genel olarak sorular üzerinden gidiyorum canım ...artık konulara bakmak için zamanımız kalmadı sürekli soru çözüyorum ben ....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitti mi konuların canım ? Ben konu + soru bakıyorum . Bir de etütlere gidiyorum .
kızlar istanbulda dehanın kursuna giden var mı ücreti hakkında beni bilgilendirirnisiniz
huu iyi paraymış
papatyammm öncelikel cok sağol paylaşımın için gercekten umut oldu bana. ben muratın kıtabını aldım ama bı ıse yaramadı cok detay vardı ve hepsını ezberleyemezdım.sımdı dehanın soru bankasını cozuyorum. cok yanlsım oluyo ama acıklamalarından bakıp konu tekrarıda yapmıs oluyorum.gecen gun dehayı aradım bana 1600 dedıler şok oldum 3 ay ıcın cok para . zaten meslegebır suru paramız akacak. off sınavada az kaldı canım sıkıınnnn![]()
kızlar sınav nasıl gectı?
60 doğru 13 gatırlamadığım soru var ya kaldım ya sınırdayım o şekıl. ben oncekı yılların sorularını cozuyodum her denemede 66 doğru yapıyodum. buda oyle olcak galıba.
Benim ilk girişimdi ve çok çalışmama rağmen zorlandım ve umudum yok . Sınırda kalacağım gibi geliyor . Kendimi iki türlü sonuça da hazırladım . Senin nasıl geçti ?
açıkçası bende zorlandım sınavda, çok enteresan sorular vardı...hayırlısı diyorum artık
Hayırlısı olsun cnm beklemekten ve dua etmekten başka yapacak bir şey yok . Ben dershaneye çok sinir oldum . Bizi hep çıkmış sorulara endekslediler. Birde çıkmış
84 birebir soru yakaladık diyorlar . Yalan dolan . Hatta bize hocaların burdan gelmeyecek dediği yerden bile sınavda soru geldi . Muhasebe kolaydı . Birebirdi soruların hepsi .
Ama maliyet ve ondan sonraki derslerin soruları farklıydı . Saçmalamışlar resmen .
kızlar ben gene kaldım yaaaaa 46 almısım. sizde durumlar ne dersaneye gıden arkadaşlar geçtiniz mi?