• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smmm staj balatma snavna girecekler

kimseler yokmu kızlar ben martta sınava girdim 58,359 küsurla kaldım hazıranda yeniden gircem ayyyy tırsıyorum yine

canım ister istemez stres yaratıyor insanda ama sakın bırakma temmuz sınavına gir ...58,359 almışsın bu sefer sınavı kazanırsın...benimde 2. girişim olacak bakalım hayırlısı ile geçeriz inş .

Bugün odaya gittim başvurumu yaptım. Çok heyecanlandım ama:26:Odaya giderken böyleysem sınava giderken nasıl olacağım merak konusu :16:

ben ilk girişimde kazandım darısı sizlerin başına arkadaşlar. bugünde odada stajla ilgili eğitm verdiler. heyecan verici bir duygu. inşallah sonrası güzel geçer.

ben ilk girişimde kazandım darısı sizlerin başına arkadaşlar. bugünde odada stajla ilgili eğitm verdiler. heyecan verici bir duygu. inşallah sonrası güzel geçer.

Hayırlısı olsun cnm bize biraz ders çalışma metodundan ders kaynaklarından neler yaptığından bahseder misin ?:16:

Hayırlısı olsun cnm bize biraz ders çalışma metodundan ders kaynaklarından neler yaptığından bahseder misin ?:16:

islam çankayanın kitaplarını aldım. ondan çalıştım. sonrasında dehanın cep serisini aldım. kalın bir soru kitabı var. sorular üzerinden çalıştım daha çok. konu çalıştım sorularını çözdüm. sonra tekrar aynı soruları çözdüm. böyle gitti. birde dehanın son hamle kitabı var sınava giderken ona göz gezdirdim. bir kaç soru çıktı ordan. bütün konulardan hatırlanması gereken küçük notlardan oluşan ince bir kitap. eğer sipariş verirseniz dehadan o kitabı özellikle isteyin. hediye ediyorlar.

islam çankayanın kitaplarını aldım. ondan çalıştım. sonrasında dehanın cep serisini aldım. kalın bir soru kitabı var. sorular üzerinden çalıştım daha çok. konu çalıştım sorularını çözdüm. sonra tekrar aynı soruları çözdüm. böyle gitti. birde dehanın son hamle kitabı var sınava giderken ona göz gezdirdim. bir kaç soru çıktı ordan. bütün konulardan hatırlanması gereken küçük notlardan oluşan ince bir kitap. eğer sipariş verirseniz dehadan o kitabı özellikle isteyin. hediye ediyorlar.

Teşekkür ederim cnm önerilerini dikkate alacağım.:16:

Bir dilim pasta cnm son hamle kitabı için internet bakayım dedim ama yeterlilik için olanı çıkıyor :(

yok o değil. bu eşantiyon olarak sınav yerlerinde verilen bir kitap. ücretsiz. smmm staj sınavına hazırlık kitabı. eğer olurda dehadan sipariş vereceksen onu özellikle istiyorsun yoksa göndermiyorlar zaten.

Allah hepimize kolaylık versin cnm . Ben de ilk defa gireceğim :26:

teşekkürler canım evet umarım bu sefer başarırız çok korkmaya başladım bide kazanamayınca bir bezginlik geldi bana ders çalışasım bile yok hiç

kızlar bide islam çankayamı dehanın kitaplarını mı alayım bilemedim ya

teşekkürler canım evet umarım bu sefer başarırız çok korkmaya başladım bide kazanamayınca bir bezginlik geldi bana ders çalışasım bile yok hiç

kızlar bide islam çankayamı dehanın kitaplarını mı alayım bilemedim ya

Cnm ben dehayı öneriyorum . Kitapları almadan biraz inceleme şansın varsa incelemeni öneririm . İslam Çankaya bana çok detaylı gelmişti . Zaten 15 tane ders var . Konular da çok fazla . Bir de detaylarda boğulursak yandık yani :16: Ben sadece dehanın kaynaklarını kullanıyorum . Zaten kursuna da gidiyorum . Ama bezginlik yapmamaya özen göster cnm benim ilk girişim kursta yanımda oturan bir arkadaşın SON HAKKI o bile daha rahat :)

Son düzenleme:
Cnm ben dehayı öneriyorum . Kitapları almadan biraz inceleme şansın varsa incelemeni öneririm . İslam Çankaya bana çok detaylı gelmişti . Zaten 15 tane ders var . Konular da çok fazla . Bir de detaylarda boğulursak yandık yani :16: Ben sadece dehanın kaynaklarını kullanıyorum . Zaten kursuna da gidiyorum . Ama bezginlik yapmamaya özen göster cnm benim ilk girişim kursta yanımda oturan bir arkadaşın SON HAKKI o bile daha rahat :)

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
ben geçen dönem kursa gittim bu ikinci girişim
akşam iş çıkışı haftanın 6 günü saat 19 dan gece 10 a kadr nasıl çalışmıştım
başaramayınca hayal kırıklığı oldu haliyle

tekrar tam gaz ileri diyeceğiz artık

Konular birikince ben dağılıyorum cnm :16: Dershanede biten derslerin üzerinden geçiyorum cnm haftaiçi akşama etüt koyuyorlar bazen onlarda soru çözüyoruz iyi oluyor. Senin nasıl gidiyor ?

Benimde iyi sayılır canım ...bu hafta işi bırakıyorum inş bundan sonrasında çok daha iyi olacak ders çalışmaya yoğunlaşıcam ...bende biten derslerin üstünden geçicem birde deneme kitabındaki testlere yogunlaşıcam bakalım artık hayırlısı inş kazanırız bu dönem .(bizde haftasonları etüt yapıyoruz canım)

Benimde iyi sayılır canım ...bu hafta işi bırakıyorum inş bundan sonrasında çok daha iyi olacak ders çalışmaya yoğunlaşıcam ...bende biten derslerin üstünden geçicem birde deneme kitabındaki testlere yogunlaşıcam bakalım artık hayırlısı inş kazanırız bu dönem .(bizde haftasonları etüt yapıyoruz canım)

O zaman biz kesin birbirimizi görüyoruzdur cnm :) Belki de yan yana oturduk kantinde haberimiz yok :) Ben cumartesı pazar sabah 09.00 dan 15.00 e kadar ordayım :16:

Back