Cnm nasıl gidiyor derslerin ? Memnunmusun ?
evet biraz yanlış anladın. bu cuma sonuçlar açıklanıyor aynı heyecanı paylaşan arkadaşların olup olmadığını merak ettim sadece.herkes temmuzdaki sınavdan bahsediyor. bende sanırım o sınava gireceğim. şimdiden çalışmaya başladınız mı?
sebo cnm sen ek soru bankası alacakmısın ?Şuanda sadece konu çalışıyorsun anladığım kadarıyla ? Bir program belirledin mi ? Yoksa karışık mı gidiyorsun ?
kızlar temmuz sınavında bende varım. ee ne yapıyoruz hangi konulardasınız naısl gidiyor çalışmalar ?
hangi kaynağı kullanıyorusn canım. ben borçlar hukukuna çalışıyorum
marttaki sınavdan 74 netle kaldım temmuz için kitap önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar, deha konu anlatımlı kitapla hazırlanmıştım ama epey bi eksikler var kitapta...
kızlar benim olduğum şehirde smmm nin özel kursunu bırkaın odanın bile kursu yok. kendim calıstım ama yeterli olmadı murat yayınlarını kullandım. ben muratın konu anlatımını beğenmıyorum şahsen.
neler yaptınız hangi konuşardasınız?
Kızlar konulardan ziyade bu sınav için soru çözmek daha yerinde bir karar olur ....derencim sınava son iki hafta kala full etüt olacakmış onları kaçırma olurmu çok önemli geçen mart sınavında kazanmış olan arkadaşlarla konuştum tabi deha m.köy öğrencileri sırf etütlerden 90 tane soruyu gözüm kapalı yaptım dedi arkadaş...bakalım biz neler yapıcaz...inş kazanırız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?