Kızlar mrhaba smmm staj sınavına giricem fakat dersaneye gitmiycem bugün sınavkolik diye bir site keşfettim orda konular özet halinde anlatılıyormuş aradım 50 tl karşılığında bu derslerden yaralanabilecekmişim birde kamil özyanızın kitabını alırsam toplam 100 tl ödeniyormuş ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum çok vaktim kalmadı aciln çalışmaya başlamam lazım sizin önerileriniz nedir ne yapmalıyım
[ı][/ı]
kendiniz çalışırsanız disiplinli olmanız lazım ben klendim çalıştım ama 1 ay hemen hemen hiç sosyal olmadım hep çalıştım . Ders kitabı olarak kamil hocayı bilmiyorum ben dehadan çalıştım çok da memnun kaldım
merhaba,
ben kursa gitmedim
gidecekseniz odalarınkine gidin bence en azından 3 ay stajınız kısalır
anladım canım birde forumstaj diye bir site var onuda bugün farkettim ama acaba etkisi olurmu ki özetli konularmış içeriğini tam blmiyorum ...sosyalliği geçtim inan ki amacm sınavı kazanmak ve hala ders çalışmaya başlayamadım bazı sebeplerden dolayı bir an önce çalışlmaya başlamam lazım sen dehanın konu anlatımlısına mı çalışmıştın
Kızlar mrhaba smmm staj sınavına giricem fakat dersaneye gitmiycem bugün sınavkolik diye bir site keşfettim orda konular özet halinde anlatılıyormuş aradım 50 tl karşılığında bu derslerden yaralanabilecekmişim birde kamil özyanızın kitabını alırsam toplam 100 tl ödeniyormuş ama sizlerinde fikirlerini almak istiyorum çok vaktim kalmadı aciln çalışmaya başlamam lazım sizin önerileriniz nedir ne yapmalıyım
sınavkolik sitesine bende üye olmuştum. soruları çok kolay. sınav o kadar basit değil ama. hiç bir faydasını göremezsin. denedim biliyorum
keyfi bir durum iş yoğunluğuna bağlıdır bumerhaba bir sorum olcaktı kendi ofisinde çalışan smmmler hafta sonuda çalışıolar mı yoksa tatil mi?
yıllardır bu işin içindeyim yeterlilik sınavlarına hazırlanıyorum
bu süreçte çok badireler atlattığımdan çok şey öğrendim her türlü sorunuzu cevaplamaya çalışırım.
çekinmeden sorabilirisiniz
Benim gibi yeterliliğe hazırlananlarla paslaşabiliriz.
ben daha işin başındayım ama bir sorum var,
yeterlilik sınavı sonrasında ciddi maliyetler olduğunu duydum,
hemen kullanmayacaksanız da almanız gerekiyor mu ruhsatı, oda aidatı vb için de geçerli sorum
çok teşekkürler :)
hiç gerek yok bence tek kaynaktan çalışben de mart 2015 te gireceğim deha nın konu anlatım setinden çalışıp konu tarama testlerini çözüyorum. daha sonra murat ın soru bankası ve deneme sınavlarını çözeceğim
çok teşekkürlerÖncelikle merhaba ;
bende Allah nasip ederse 2015 haziranda smmm stajım bitiyor 2015 kasım gibi sınava gircem sanırım.
Sorunla ilgili yeterlilik sınavından başarılı olup ama ruhsatını almayan bi kaç tanıdığım vardı. dediğin gibi ciddi maliyetleri var. Yani yeterliliği geçtikten sonra hemen ruhsat almak gibi bir zorunluluğun yok. Genelde hemen büro açmak isteyenler ruhsatı alıyor.
merhaba,SMMM stajyeriyim ve doğum iznine ayrılacağım. Ancak bu aşamada odaya ne zaman gitmem ve hangi evrakları götürmem gerektiğini bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim canım :)merhaba,
doğum izni öncesi bilgi vermen gerekiyor canım onlar seni yönlendirecektir.