E EU3 Ziyaretçi 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #1 lülülülülülüdelikafaduldenÇok eski zamanlarda bir smiley vardı Çok yaramazdı Yerinde duramaz hep oyun oynardı Bir gün babası ona kızdı senağlama :çok üzgünüm:Smiley ağladı ağladı ağladı a.s.Annesi oğluna kıyamadı yanına gidip ona çicek verdi... :uhm:CADIARZUSmiley o an düşüncelere daldı.. Bir arkadaşı olmasını çok istiyordu zaten arkadaşı yok diye evde kıpraşıp duruyordu .. Bir gün annesi evde bulaşık yıkarken Smiley yanına geldi Benim niye arkadaşım yok diye sordu :sinifsinif:Annesi o an çaresiz kaldı ne diyeceğini bilmiyordu. Düşündü düşündü düşündü ama bir cevap bulamadı. O an annesine çok kızdı ... Bana niye arkadaş bulmadınız diye haykırdı. Annesi oğlum sen bilgisayar oynamayı çok seviyordun bilgisayar senin arkadaşın yerindeydi diye sandım dedi.. Sonra oğluna gel sana sarılayım dedi...Sarıldılar... :lepi:O günden sonra smiley la herkes gurur duydu çok akıllı birçocuk olmuştu smiley... Hem temizlik işlerinin yarımını o yapıyordu anneside pek yorulmuyordu. Noel gecesi eve herkesi topladı.. Smiley o gece bir kıza aşık oldu.. :asigim:Kız onu bekliyordu. Birbirlerine baktılar.. Biraz dans ettiler.. :jeyyar:Gece olunca üst kata çıktılar. opuyorumnanaktanKız ona iyice baktıı....Veeee ŞenizOna bir öpücük kondurdu. :1hug:kaydirigubbakcemile5O günden sonra smiley çok mutlu oldu çünkü artık bir kız arkadaşı vardı..
lülülülülülüdelikafaduldenÇok eski zamanlarda bir smiley vardı Çok yaramazdı Yerinde duramaz hep oyun oynardı Bir gün babası ona kızdı senağlama :çok üzgünüm:Smiley ağladı ağladı ağladı a.s.Annesi oğluna kıyamadı yanına gidip ona çicek verdi... :uhm:CADIARZUSmiley o an düşüncelere daldı.. Bir arkadaşı olmasını çok istiyordu zaten arkadaşı yok diye evde kıpraşıp duruyordu .. Bir gün annesi evde bulaşık yıkarken Smiley yanına geldi Benim niye arkadaşım yok diye sordu :sinifsinif:Annesi o an çaresiz kaldı ne diyeceğini bilmiyordu. Düşündü düşündü düşündü ama bir cevap bulamadı. O an annesine çok kızdı ... Bana niye arkadaş bulmadınız diye haykırdı. Annesi oğlum sen bilgisayar oynamayı çok seviyordun bilgisayar senin arkadaşın yerindeydi diye sandım dedi.. Sonra oğluna gel sana sarılayım dedi...Sarıldılar... :lepi:O günden sonra smiley la herkes gurur duydu çok akıllı birçocuk olmuştu smiley... Hem temizlik işlerinin yarımını o yapıyordu anneside pek yorulmuyordu. Noel gecesi eve herkesi topladı.. Smiley o gece bir kıza aşık oldu.. :asigim:Kız onu bekliyordu. Birbirlerine baktılar.. Biraz dans ettiler.. :jeyyar:Gece olunca üst kata çıktılar. opuyorumnanaktanKız ona iyice baktıı....Veeee ŞenizOna bir öpücük kondurdu. :1hug:kaydirigubbakcemile5O günden sonra smiley çok mutlu oldu çünkü artık bir kız arkadaşı vardı..
cagla67 Ne Mutlu Türk'üm Diyene.. Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 1.121 2 40 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #2 çok sevimli...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
rapunzell_82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2008 3.406 2 42 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #3 ıste ask bu :1hug::1hug:
sevcangoksel Allahım sana emanetiz Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2008 6.096 14 42 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #5 gerçek aşk budur :asigim:
YAXGXMURCN ALLAHIM KUZUM SANA EMANET Kayıtlı Üye 31 Aralık 2007 4.827 23 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #6 sonra başladılar çalışmalara delikafadulden ne olsun hamileydiii leylek çıkmıştı bile yolaa ufaklık çıka geldi sonra delikafadulden sonrasını boşverinnnnn
sonra başladılar çalışmalara delikafadulden ne olsun hamileydiii leylek çıkmıştı bile yolaa ufaklık çıka geldi sonra delikafadulden sonrasını boşverinnnnn
YAXGXMURCN ALLAHIM KUZUM SANA EMANET Kayıtlı Üye 31 Aralık 2007 4.827 23 19 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #8 ayy kız ne fesatım benn delikafadulden hemen aklıma geldi şeytanlık ::))
_laylaylom_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2009 5.851 26 20 Eylül 2009 Konu Sahibi EU3 #9 mutlu bir son:asigim: canım çok şeker bunlar :1hug:....
YAXGXMURCN ALLAHIM KUZUM SANA EMANET Kayıtlı Üye 31 Aralık 2007 4.827 23 18 Kasım 2009 Konu Sahibi EU3 #11 müsait bir zamanda yazarım yada sen devam et delikafadulden bu aralar kafamı toparlayamıyorum