Smear testime bakar mısınız acil lütfennn

xesraxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
223
1
69
28
26
Merhaba arkadaşlar smear alındı ve 1 ay sonra çıkacak sonuçlar denildi şimdi aklıma geldi ve bakayım dedim ve sonuçlar iyi mi kötü mü bilmiyorum not olarak da testin tekrarlanmasını yazmışlar lütfen bu konuda bilgisi olan yazsın çok korkuyorum kötü birşey çıkacak diye şimdi testin sonucunun fotoğrafını da atıyorum bakıp yazarsanız çok sevinirim

Testim bu

Eklentiler

• IMG_0178.png
    100,5 KB · Görüntüleme: 30
Mukus veya kan nedeniyle hücreler değerlendirilemiyorsa veya hücreler yetersiz olarak değerlendirildi ise, smear testi yetersiz olarak yorumlanmaktadır. Bu durumda smear testini tekrarlamak gerekmektedir. Negatif smear sonucu demek, yeterli hücrelerin izlendiği ve bu hücrelerin normal olması demektir diye bi yazı buldum dr sizden tekrar isteyecektir raporda da yazıyor zaten stres yapmayin geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim internetten baktığımda kötü çıktığı yazıyordu ve çok korkmuştum içim rahatladı şuan Allah razı olsun

Çok teşekkür ederim internetten baktığımda kötü çıktığı yazıyordu ve çok korkmuştum içim rahatladı şuan Allah razı olsun
Rica ederim sonuç çıkalı 1 aydan fazla olmuş dr neden göstermediniz size yönlendirme yapardı bende baktigimda bu yazı çıktı internetten arastirmayin sonucu dr gösterin

Rica ederim sonuç çıkalı 1 aydan fazla olmuş dr neden göstermediniz size yönlendirme yapardı bende baktigimda bu yazı çıktı internetten arastirmayin sonucu dr gösterin
Başka hastalıklarımda vardı onlarla uğraştım derken ne aklıma geldi ne de vaktim oldu şimdi bakabildim Rabbim beterinden korusun inşallah vardır bunda da bir hayır Allahım kimseye dermansız hastalık vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…