-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
geçmiş olsun bir fikrim yok ama tek doktorla kalma canım başka doktorada git..
A tamam bunu dusunemedim bakacagim insallaH sagolun..arkadaslara katılıyorum zaten kotu bırsey olsa soyler cunku mutlaka bır sekılde tedavı baslardı
bu arada genelde her hastanenın ınternet sıtesınde laboratuar sonuc ekranı vardır ve genelde tahlıl tetkık orda görulur hastanenın ınternet sıtesıne bakın tahlıl sonucunuzu muhtemelen gırmıslerdır
Cok sagol canim.benim. yarın tekrar yaptiracagim insallah..canım bilgecem pek anlamam böyle detaylı tahlillerden ama şöylede bişi var aynı gün farklı hastanelerden kan tahlili verdim ve sonuçta kan sayımım bile farklı çıktı :) gönlünü ferah tut. belki de gerçekten numunede sorun çıktı ve sağlıklı bir sonuç alamadılar. tabi ki de ihmal etmezsin ama hemen yarın git başka bir hastaneye/laboratuvara tahlili tekrar yaptır. dualarımız seninle. inşallah hep beraber temiz sonucunu alacağız.
Aa Istanbulda da düzen laboratuvari var. Sprem testini orda yaptirmistik. Aklima gelmedi. Evime yakin. Yarin orda yaptiririm.. cok sagolun..Ablam sağlıkçı, smear testini bu konuda ehil birinin yapmasının çok gerekli olduğunu söylüyor. Smear çubuğunu etkili kullanması lazımmış. Ankarada olsanız, Düzen Laboratuvarına yonlendirmisti beni ablam. Sanırım siz İstanbul'dasiniz.
Evet akintim asiri derecede cok. Mantardan dolayi. Belki de ondan sonuc cikmadi. Cok sagol ya..Bilgece akıntın çoksa yada varsa smear sonuc çıkmayabiliyo.
ben yaptırdım canım bısey cıkmamıstı ama sorun yok dedıyse yoktur canım llutfen endıselenme kendı kabahatlerıdır ya testı bekletmıslerdır hucreler ölmustur onu dıyememıstır tabı cnm bence oyle ben de pıhtı testlerınde aynı seyı yasadım 4 faktor cıkmıs 3 u analız edılememıs kanı 3 aydır bekletıyorlar yaa sorun sende degıldır yanı cnm mantar da bı kaç fıtille gecer
Sagol canim.Allah razi olsunCanm benim smear testini gerekli görüp yapmak istiyolar. Bende doğumdan sonra gittim kontrole banada yaptılar hiç bişe çıkmadı. Seninde ole olur allahın izniyle doktor ölü çıkmış demiş baksana muhtemelen yanlış aldı zaten bir sorun olsa ilk tahlildede gözükürdü. Demekki senden kaynaklı bi problem değil yanlış yapmışım ın üstü kapalı hali bence ölü çıkmış ama sende bişi yok demiş baksana. Mantar varsa bile 2 Fitille tamam. Üzülme sakin canm bişi yoktur allahın izniyle hem biz dua ediyoruz canm benim hayırlı haberlerini Bekliyoruz kardeşim))
Sonuclarin 1 ayda cikmasi sizin ornegin labrtvrda uzun sure bekletildigini gosteriyor. E haliyle hucrelerde tupte bekleye bekleye ölmüstür ve sonuc cikmamistir. Kendinizi boş yere uzmeyin. Ve şunu hic unutmayin kotü birsey olsa doktorunuz size mutlaka soylerdi cunku hicbir doktor sonuc ne olursa olsun uzulecek diye hastasindan saklamaz. Hatta insanların cogu doktor şak diye yuzume soyledi falan diye hayiflanir.
kalbinizj ferah utun mutluluk ve saglikla kalin...
Cok sagol canim valla.iyiki konu acmisim icim rahatladi..Bitanem bu kadar endişelnme lutfen eminol bişy olsa dktr soylerdi hiç korkma. Çunku dktrların çoğu çok vijdansız senin uzulup uzulmemeni umursamaz
sizin de sonuc insallah temiz cikar.Benden de cuma günü aldılar , 1 ay sonra çıkıyrmuş sonucu.. Geçmiş olsun canım
Coo sagol canimsin. yarin baska yerde yaptiracagim insallahCanım biz doktorların bütün hareket ve mimiklerinden anlam çıkarmaya çalışıyoruz ama onlar için bu çok rutin bir olay,kimbilir ne düşündü de öyle söyledi,bir de benim gözlemim doktorlarda birşeyi alistira alistira soyliyim diye bir kaygı yok pat diye Söylüyorlar sağolsunlar.sen içini ferah tut,ama başka bir yerde tekrar yaptir testi,geçmiş olsun.
Aaa kuzum konuyla alakali bi fikrm yok bn daha önce yaptrdm ama sükr temz cikti insallah sndede bsy cikmaz ya iyi düşünelim ii olsn
Amin cnm ins bi sorun yoktur iyi gidiyor simdilik
Amin cn en kisa zamada kardesimiz de gelsin insallahRabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.
Amin amin insallah hayirlisiyla..Amin cn en kisa zamada kardesimiz de gelsin insallah
Ölü hücre hakkında bilgim yok ama kronik mantar diyince yazmak istedim. Benim önceki hamileliğimde defalarca tekrarladı. En son doktor eşinden geçiyor olabilir, korunsun dedi ve bir daha tekrarlamadı. Sizde de aynı durum olabilir mi?Neden iki kere yaptirdin? Hangi sikayetin vardi acaba? Bi de ne kadar araliklarla yaptirdin acaba? Ilkinde sana da mi olmamis dediler yoksa senede bir tedbir olsun diye mi yapildi??
Bende kronik mantar var bunun icin gitmistim. Ama smear testi de aldilar . Cok sagolun..
Aaa? Çok sevindim, içiniz rahat bir şekilde yaptirirsiniz inşallahCok tesekkir ederim yarin gidecegim insallah.
A tamam bunu dusunemedim bakacagim insallaH sagolun..
Cok sagol canim.benim. yarın tekrar yaptiracagim insallah..
Aa Istanbulda da düzen laboratuvari var. Sprem testini orda yaptirmistik. Aklima gelmedi. Evime yakin. Yarin orda yaptiririm.. cok sagolun..
Evet akintim asiri derecede cok. Mantardan dolayi. Belki de ondan sonuc cikmadi. Cok sagol ya..
Cok sagol canim insallah gecer mantarim da insallah senin de bi seyin yoktur. Bebisini de hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.
Sagol canim.Allah razi olsun
.
Evet haklisiniz. yengemin eniştesi bagirsak kanseri olmus ve doktor yuzune demis ki Öleceksin. Adam.nasil agliyordu. Cok sinir bozucu.
Sagolun cevabiniz icin bu arada..
Cok sagol canim valla.iyiki konu acmisim icim rahatladi..
sizin de sonuc insallah temiz cikar.
Coo sagol canimsin. yarin baska yerde yaptiracagim insallah
Cok sagol canim benimm
Esime de tedavi verdi. Ikimiz birden uygulayacağız bakalim.her seyin hayirlisi insallah. .Ölü hücre hakkında bilgim yok ama kronik mantar diyince yazmak istedim. Benim önceki hamileliğimde defalarca tekrarladı. En son doktor eşinden geçiyor olabilir, korunsun dedi ve bir daha tekrarlamadı. Sizde de aynı durum olabilir mi?
Aaa? Çok sevindim, içiniz rahat bir şekilde yaptirirsiniz inşallah
Sagol canim cok tesekkur ederim.. Insallah bir sey yoktur tek temennim bu..Gecmis olsun sevgili bilgece annemde de bu tip birsey olmustu bir risk yok icin rahat olsun doktorun dogru soylemis...
Arkadaslar merhaba, aranizda smear testi yaptiran var mi acaba?
Ben gecen ay yaptirdim sonucum bugun cikti. Doktorum bakti ve surati degisti. Senden tekrar smear alacagiz dedi. Neden diye sorunca da 'hucreler ölü çıkmış olmamis falan ,merak etme kötü bir sey yok' dedi. Bi kere korktum artik.
Testi yenilerken yine sordum kötü bir sey yok degil mi diye "hayir sadece mantarin var" dedi ama korktum bi kere. Ve su an gercekten cok kotu durumdayim.
Başına daha once boyle bir sey gelen var mi?
Smear testi olmamis deyip tekrar örnek alinan var mi?
Bi de hucreler ölü çıkmış bozulmus ne demektir??
Muhtemelen teste tabii tutulacak ornegi yeterince alamamislardir korkma iyi dusun temiz cikar allahn izniyle
bence boşuna korkuyorsun canım birşey olsa hemen söylerdi dr artık çok önem veriliyor böyle şeylere neden saklasın ki bir şey olsa
bende senede bir kere bazen iki kere yaptırıyorum. rutin muayenenin bir parçası zaten. bendede enfeksiyon çıkmıştı sadece bir kere. hücrelerin ölü cıkması testte bir şey ters giit demek. sizinle alakası yok. hücreler petri kapında çoğaltılıyor ortam koşulları yada kullanılan kimyaslar ph vs gibi değerlerden birinde yanlışlık olmuş yada örnek alan doktur örnek alamamış. bir sıkıntı olsa çıkardı içiniz rahat olsun.
Soylerdi degil mi? Test olmamis falan demesi cok tuhafima gitti.. Surati da neden degisti anlamadim. Bi de agustosa kadar hamile kalmani yasakliyorum dedi. Ilac tedavisi verdi Mantar icin. Bir sey olsa ilk ona yogunlasirdi degil mi?
Ailemde cok sukur hic kanser olan yok.
Allah korusun, Allah kimseyi hastalikla imtihan etmesin.