Smear Testi

Canım biz doktorların bütün hareket ve mimiklerinden anlam çıkarmaya çalışıyoruz ama onlar için bu çok rutin bir olay,kimbilir ne düşündü de öyle söyledi,bir de benim gözlemim doktorlarda birşeyi alistira alistira soyliyim diye bir kaygı yok pat diye Söylüyorlar sağolsunlar.sen içini ferah tut,ama başka bir yerde tekrar yaptir testi,geçmiş olsun.

Aaa kuzum konuyla alakali bi fikrm yok bn daha önce yaptrdm ama sükr temz cikti insallah sndede bsy cikmaz ya iyi düşünelim ii olsn

geçmiş olsun bir fikrim yok ama tek doktorla kalma canım başka doktorada git..

Cok tesekkir ederim yarin gidecegim insallah.
A tamam bunu dusunemedim bakacagim insallaH sagolun..

Cok sagol canim.benim. yarın tekrar yaptiracagim insallah..
Aa Istanbulda da düzen laboratuvari var. Sprem testini orda yaptirmistik. Aklima gelmedi. Evime yakin. Yarin orda yaptiririm.. cok sagolun..

Bilgece akıntın çoksa yada varsa smear sonuc çıkmayabiliyo.
Evet akintim asiri derecede cok. Mantardan dolayi. Belki de ondan sonuc cikmadi. Cok sagol ya..

Cok sagol canim insallah gecer mantarim da insallah senin de bi seyin yoktur. Bebisini de hayirlisiyla kucagina alirsin insallah.

Sagol canim.Allah razi olsun
.

Evet haklisiniz. yengemin eniştesi bagirsak kanseri olmus ve doktor yuzune demis ki Öleceksin. Adam.nasil agliyordu. Cok sinir bozucu.
Sagolun cevabiniz icin bu arada..
Bitanem bu kadar endişelnme lutfen eminol bişy olsa dktr soylerdi hiç korkma. Çunku dktrların çoğu çok vijdansız senin uzulup uzulmemeni umursamaz
Cok sagol canim valla.iyiki konu acmisim icim rahatladi..
Benden de cuma günü aldılar , 1 ay sonra çıkıyrmuş sonucu .. Geçmiş olsun canım
sizin de sonuc insallah temiz cikar.

Coo sagol canimsin. yarin baska yerde yaptiracagim insallah
Aaa kuzum konuyla alakali bi fikrm yok bn daha önce yaptrdm ama sükr temz cikti insallah sndede bsy cikmaz ya iyi düşünelim ii olsn

Cok sagol canim benimm

Ölü hücre hakkında bilgim yok ama kronik mantar diyince yazmak istedim. Benim önceki hamileliğimde defalarca tekrarladı. En son doktor eşinden geçiyor olabilir, korunsun dedi ve bir daha tekrarlamadı. Sizde de aynı durum olabilir mi?

Aaa? Çok sevindim, içiniz rahat bir şekilde yaptirirsiniz inşallah

Esime de tedavi verdi. Ikimiz birden uygulayacağız bakalim.her seyin hayirlisi insallah. .

Aaa? Çok sevindim, içiniz rahat bir şekilde yaptirirsiniz inşallah

Cok tesekkur ederim

Gecmis olsun sevgili bilgece annemde de bu tip birsey olmustu bir risk yok icin rahat olsun doktorun dogru soylemis...

Muhtemelen teste tabii tutulacak ornegi yeterince alamamislardir korkma iyi dusun temiz cikar allahn izniyle

bence boşuna korkuyorsun canım birşey olsa hemen söylerdi dr artık çok önem veriliyor böyle şeylere neden saklasın ki bir şey olsa

bence boşuna korkuyorsun canım birşey olsa hemen söylerdi dr artık çok önem veriliyor böyle şeylere neden saklasın ki bir şey olsa

Benim takintim aslinda. Mantikli dusununce bir sey olsa soyler neden tekrar yaptirsin ki diye dusunuyorum. Icim rahatladi ama yarin tekrar yaptiracagim baska yerde. Cok sagol ilgin icin

bende senede bir kere bazen iki kere yaptırıyorum. rutin muayenenin bir parçası zaten. bendede enfeksiyon çıkmıştı sadece bir kere. hücrelerin ölü cıkması testte bir şey ters giit demek. sizinle alakası yok. hücreler petri kapında çoğaltılıyor ortam koşulları yada kullanılan kimyaslar ph vs gibi değerlerden birinde yanlışlık olmuş yada örnek alan doktur örnek alamamış. bir sıkıntı olsa çıkardı içiniz rahat olsun.

Evet sanirim gercekten dert edecek bir sey yokmus. Cok sagolun.

Sevgili bilgece bence korkma bazi doktorlar test eksik cikinca da hemen yuzunu asiyor benim de kan testinde gwldi basima cea degeri istedi pasif hucre dedi kotu bisey yok dedi yolladi o gece nasil gecti bi ben bilirim ertesi sabah ozele gittim hemen ve normal aralikta genetik kanser varsa bu deger normal aralikta oldugu surece sorun yok korkma iyisin dedi de rahatladim sen sikma hemen canini allah gostermesin olsa saklamaz hicbir doktor babamizin cocugu degil ya uzmesin diye soylememezlik yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…