Aynen online sonuç görüntlemede falan bakabilmem lazım. Sana vermemeleri saçma olmuş. Bir dahakine artık sekreterlik kısmı mı nereden alabiliyorsan mutlaka kendine de al. Doktorun dediklerine bağlı kalmazsın rahatça öğrenirsin. kafanda soru işareti kalmaz. Ben ne öğrendiysem kendim araştırarak öğrendim. Doktor hiçbir şey anlatmıyor, kaç doktor gezdim. Bende de işte biyopsi temiz çıktıktan sonra sorarlar temiz çıkmaya başladı, bi kez daha temiz smear çıkınca gitmeyi bıraktım. Hem biyopsi temizdi diye rahatım hem de bir şey çıKar stresinden kaçıyorum hem de zaman ayırmamaktan.
Ama o zamanlar çok fazla mantar ilacı kullandım. Doktorlar kültür bile almadan kafalarına göre ilaç yazıyordu. Ve mantarım geçmiyordu. Sürekli git gel git gel kızdım artık doğru ilaç verin diye isyan edince kültür aldılar. sürekli mantar ilacı kullanmaktan ve içerinin yapısı bozulduğundan o şekilde kötü sonuçlarım çıkmış gibi bir sonuca ulaştık. Çok stresli zamanlar yaşadım.
Bir arkadaş daha yazmış, kötü bir şey çıksa bile korkacak bir şey yok artık. Bir sürü Aşama var, smearda bir şey çıksa bile biyopside kötü huylu bir şey Çıkma oranı Gençlerde çok düşük. Kaldı ki bir şey çıksın, leep işlemiyle ufak bi doku yüzeyi alıyorlar organlarına girmeden. korkulacak bir şey yok. Kaldı ki sana doktor kötü bir şey dememiş. Riskli bir şey olsa rutin kontrol edeceğiz derdi, kötü bir şey olsa da direk kolposkopi yapalım derdi.