- 28 Kasım 2014
- 2.849
- 4.260
-
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
Allah göstermesin kötü birşey olsa söylerdi, kalbini ferah tut. başka bir hastanede tekrar yaptır, için rahatlayacaktır.
Canım aklına kötü şeyler getirme hemen, arkadaşlarda yorumlarda belirtmişler zaten, korkulacak bi durum yok. Rabbim kolaytirir inş. Kalbini ferah tut.
smear alınırken amaç hücre bütünlüğünü bozmadan almaktır.sanırım ilgili kişi ve kişiler bunu beceremeden işlem yapmışlar.o yüzden tekrar smear testi gerekli görmüşler.Arkadaslar merhaba, aranizda smear testi yaptiran var mi acaba?
Ben gecen ay yaptirdim sonucum bugun cikti. Doktorum bakti ve surati degisti. Senden tekrar smear alacagiz dedi. Neden diye sorunca da 'hucreler ölü çıkmış olmamis falan ,merak etme kötü bir sey yok' dedi. Bi kere korktum artik.
Testi yenilerken yine sordum kötü bir sey yok degil mi diye "hayir sadece mantarin var" dedi ama korktum bi kere. Ve su an gercekten cok kotu durumdayim.
Başına daha once boyle bir sey gelen var mi?
Smear testi olmamis deyip tekrar örnek alinan var mi?
Bi de hucreler ölü çıkmış bozulmus ne demektir??
Cok sagolun cidden. Yarin baska yerde yaptiracagim insallah. Allahim kimseyi hastalikla imtihan etmesin cidden..
Sagol canim benim. Insallah kötü bir sey degildir. Resmen esimle kendimizi kaybettik cok korktuk, Allahim korusun..
doktorun tanıdık bırımı?
bende yaptırmıstım 1 kere ama temız cıkmıstı takılmamıstı
hucreler olu derken ne acaba o
Sanirim dediginiz cok daha mantikli geliyor. Cok sagolun. Iyiki konu acmisim Allahima sukurler olsun rahatladim..smear alınırken amaç hücre bütünlüğünü bozmadan almaktır.sanırım ilgili kişi ve kişiler bunu beceremeden işlem yapmışlar.o yüzden tekrar smear testi gerekli görmüşler.
temiz çıkar sonuçlarınız, kalbinizi ferah tutun...
Tahmin ediyorum canım, Rabbim dert verip derman aratmasin inşaAllah.
Duamdasin...
doktorda tanıdık olmasa bısıden suphelense soylerdı dıye dusunuyorum zatenYok oyle pek tanidik degil.Demekki asagidaki arkadasin dedigi gibi iyi alamamislar ondan herhalde..
Sanirim dediginiz cok daha mantikli geliyor. Cok sagolun. Iyiki konu acmisim Allahima sukurler olsun rahatladim..
Hayir maalesef cocugum yok.. Yarin tekrar yaptiracagim bakalim hayirlisi..doktorda tanıdık olmasa bısıden suphelense soylerdı dıye dusunuyorum zaten
buarada cocugun varmıydı senın canım
Aynısı arkadaşıma dendi.
Sebebi ise lab. hatası çıktı. Zamanında analiz yapmadıkları için hücreler ölmüş. yani örnek aldıkları sıvı geçen süre içinde form değiştirdiği için gerekli tetkiklerde yapılmamış.
tekrar smear yapmışlardı.
sizinki de büyük olasılık lab. hatası olabilir. geçmiş olsun.
Arkadaslar merhaba, aranizda smear testi yaptiran var mi acaba?
Ben gecen ay yaptirdim sonucum bugun cikti. Doktorum bakti ve surati degisti. Senden tekrar smear alacagiz dedi. Neden diye sorunca da 'hucreler ölü çıkmış olmamis falan ,merak etme kötü bir sey yok' dedi. Bi kere korktum artik.
Testi yenilerken yine sordum kötü bir sey yok degil mi diye "hayir sadece mantarin var" dedi ama korktum bi kere. Ve su an gercekten cok kotu durumdayim.
Ablam sağlıkçı, smear testini bu konuda ehil birinin yapmasının çok gerekli olduğunu söylüyor. Smear çubuğunu etkili kullanması lazımmış. Ankarada olsanız, Düzen Laboratuvarına yonlendirmisti beni ablam. Sanırım siz İstanbul'dasiniz.Arkadaslar merhaba, aranizda smear testi yaptiran var mi acaba?
Bence örneği duzgunce alamamış doktor. Aklınıza kötü şeyler gelmesin.Evet sagolun cok guzel aciklamissiniz, aklim basimda olmadigi icin ben aciklayamadim maalesef...
ben yaptırdım canım bısey cıkmamıstı ama sorun yok dedıyse yoktur canım llutfen endıselenme kendı kabahatlerıdır ya testı bekletmıslerdır hucreler ölmustur onu dıyememıstır tabı cnm bence oyle ben de pıhtı testlerınde aynı seyı yasadım 4 faktor cıkmıs 3 u analız edılememıs kanı 3 aydır bekletıyorlar yaa sorun sende degıldır yanı cnm mantar da bı kaç fıtille gecerArkadaslar merhaba, aranizda smear testi yaptiran var mi acaba?