Smear Testi

Canım aklına kötü şeyler getirme hemen, arkadaşlarda yorumlarda belirtmişler zaten, korkulacak bi durum yok. Rabbim kolaytirir inş. Kalbini ferah tut.

Allah göstermesin kötü birşey olsa söylerdi, kalbini ferah tut. başka bir hastanede tekrar yaptır, için rahatlayacaktır.

Cok sagolun cidden. Yarin baska yerde yaptiracagim insallah. Allahim kimseyi hastalikla imtihan etmesin cidden..

Canım aklına kötü şeyler getirme hemen, arkadaşlarda yorumlarda belirtmişler zaten, korkulacak bi durum yok. Rabbim kolaytirir inş. Kalbini ferah tut.

Sagol canim benim. Insallah kötü bir sey degildir. Resmen esimle kendimizi kaybettik cok korktuk, Allahim korusun..

doktorun tanıdık bırımı?
bende yaptırmıstım 1 kere ama temız cıkmıstı takılmamıstı
hucreler olu derken ne acaba o

smear alınırken amaç hücre bütünlüğünü bozmadan almaktır.sanırım ilgili kişi ve kişiler bunu beceremeden işlem yapmışlar.o yüzden tekrar smear testi gerekli görmüşler.
temiz çıkar sonuçlarınız, kalbinizi ferah tutun...

Cok sagolun cidden. Yarin baska yerde yaptiracagim insallah. Allahim kimseyi hastalikla imtihan etmesin cidden..

Sagol canim benim. Insallah kötü bir sey degildir. Resmen esimle kendimizi kaybettik cok korktuk, Allahim korusun..

Tahmin ediyorum canım, Rabbim dert verip derman aratmasin inşaAllah.

Duamdasin...

doktorun tanıdık bırımı?
bende yaptırmıstım 1 kere ama temız cıkmıstı takılmamıstı
hucreler olu derken ne acaba o

Yok oyle pek tanidik degil.Demekki asagidaki arkadasin dedigi gibi iyi alamamislar ondan herhalde..

Sanirim dediginiz cok daha mantikli geliyor. Cok sagolun. Iyiki konu acmisim Allahima sukurler olsun rahatladim..

Yok oyle pek tanidik degil.Demekki asagidaki arkadasin dedigi gibi iyi alamamislar ondan herhalde..

Sanirim dediginiz cok daha mantikli geliyor. Cok sagolun. Iyiki konu acmisim Allahima sukurler olsun rahatladim..
doktorda tanıdık olmasa bısıden suphelense soylerdı dıye dusunuyorum zaten
buarada cocugun varmıydı senın canım

Aynısı arkadaşıma dendi.
Sebebi ise lab. hatası çıktı. Zamanında analiz yapmadıkları için hücreler ölmüş. yani örnek aldıkları sıvı geçen süre içinde form değiştirdiği için gerekli tetkiklerde yapılmamış.
tekrar smear yapmışlardı.

sizinki de büyük olasılık lab. hatası olabilir. geçmiş olsun.

doktorda tanıdık olmasa bısıden suphelense soylerdı dıye dusunuyorum zaten
buarada cocugun varmıydı senın canım
Hayir maalesef cocugum yok.. Yarin tekrar yaptiracagim bakalim hayirlisi..

Sanirim oyle çünkü sonuc 1 ayda cikti. Bu cok uzun sureymis. Yarin tekrar yaptirayim baska bir yerde insallah bır sorun yoktur. Cok sagolun.

Arkadaşlar ben simdi cikiyorum cevap veren herkese cok tesekkur ederim. Mesajlarinizi sonra göreceğim icin gec cevap verecegim. Hayirli gunler dilerim..

arkadaslara katılıyorum zaten kotu bırsey olsa soyler cunku mutlaka bır sekılde tedavı baslardı
bu arada genelde her hastanenın ınternet sıtesınde laboratuar sonuc ekranı vardır ve genelde tahlıl tetkık orda görulur hastanenın ınternet sıtesıne bakın tahlıl sonucunuzu muhtemelen gırmıslerdır

canım bilgecem pek anlamam böyle detaylı tahlillerden ama şöylede bişi var aynı gün farklı hastanelerden kan tahlili verdim ve sonuçta kan sayımım bile farklı çıktı :) gönlünü ferah tut. belki de gerçekten numunede sorun çıktı ve sağlıklı bir sonuç alamadılar. tabi ki de ihmal etmezsin ama hemen yarın git başka bir hastaneye/laboratuvara tahlili tekrar yaptır. dualarımız seninle. inşallah hep beraber temiz sonucunu alacağız.

Ablam sağlıkçı, smear testini bu konuda ehil birinin yapmasının çok gerekli olduğunu söylüyor. Smear çubuğunu etkili kullanması lazımmış. Ankarada olsanız, Düzen Laboratuvarına yonlendirmisti beni ablam. Sanırım siz İstanbul'dasiniz.

ben yaptırdım canım bısey cıkmamıstı ama sorun yok dedıyse yoktur canım llutfen endıselenme kendı kabahatlerıdır ya testı bekletmıslerdır hucreler ölmustur onu dıyememıstır tabı cnm bence oyle ben de pıhtı testlerınde aynı seyı yasadım 4 faktor cıkmıs 3 u analız edılememıs kanı 3 aydır bekletıyorlar yaa sorun sende degıldır yanı cnm mantar da bı kaç fıtille gecer

Canm benim smear testini gerekli görüp yapmak istiyolar. Bende doğumdan sonra gittim kontrole banada yaptılar hiç bişe çıkmadı. Seninde ole olur allahın izniyle doktor ölü çıkmış demiş baksana muhtemelen yanlış aldı zaten bir sorun olsa ilk tahlildede gözükürdü. Demekki senden kaynaklı bi problem değil yanlış yapmışım ın üstü kapalı hali bence ölü çıkmış ama sende bişi yok demiş baksana. Mantar varsa bile 2 Fitille tamam. Üzülme sakin canm bişi yoktur allahın izniyle hem biz dua ediyoruz canm benim hayırlı haberlerini Bekliyoruz kardeşim))

Sonuclarin 1 ayda cikmasi sizin ornegin labrtvrda uzun sure bekletildigini gosteriyor. E haliyle hucrelerde tupte bekleye bekleye ölmüstür ve sonuc cikmamistir. Kendinizi boş yere uzmeyin. Ve şunu hic unutmayin kotü birsey olsa doktorunuz size mutlaka soylerdi cunku hicbir doktor sonuc ne olursa olsun uzulecek diye hastasindan saklamaz. Hatta insanların cogu doktor şak diye yuzume soyledi falan diye hayiflanir.
kalbinizj ferah utun mutluluk ve saglikla kalin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…