Smear testi ve kültür testi yaptıran var mı yardım lütfeeennn

star88

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
28
0
16
Kastamonu
arkadaşlar smear ve kültür testi nasıl yapılıyo agrılı ve kanamalı mı oluyo yaptıran varsa yazabılırmı

arkadaşlar smear ve kültür testi nasıl yapılıyo agrılı ve kanamalı mı oluyo yaptıran varsa yazabılırmı

merhaba canım,smeaer testi vajinal muayane yapılırken vajina ağzından alınan akıntı örneği.o örnekten hem smear hemde kültür testi yapılıyo bildiğim kadarı ile...ama ne ağrılı nede kanamalı oluyor merak etme.eğer vajinal muayeneden korkmuyorsan çok basit bir işlem.doktor vajinal muayene yaparken smear için akıntı örneği alıyor.benim vajinal muayene korkum olmadığı için senede 1 kez mutlaka smear testi yaptırıyorum canım.

canım hiç korkmana gerek yok.. kanama falan olmuyo..ağrıda olmuyo..sen yeterki kasma kendini ..bende çok korkuyodum ilk gittğimde..boşunaymış..rahat bırak kendini zaten uzun sürmüyo .geçmiş olsunn

tşkler kızlar benim adet düzenım kafayı sıyırdı resmen gıdıorum dr vajınal muayne yapıp yolluyor bişi yok diye ama bu kanama neyın nesı anlam veremıyorum

Hiç korkulacak bir şey değilmiş. Ben ki iğneden bile korkan biri olarak çok tedirgin bir şekilde gittim ama korkulacak birşey yokmuş. Ne acı var ne de kanama. Ben kendimi kastığım halde doktorumun direktifleri doğrultusunda çok rahat bir şekilde yeptırdım. Doktorunuza korktuğunuzu mutlaka söyleyin çünkü doktorun yaklaşımı çok önemli.

Smear testi ve kultur sonucu ozel hastanede kac gunde cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…