Smear sonucu

Lana22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
170
45
28
İstanbul
Simir sonucu çıkmış ama 10gündür gidemedim sonuç kaybolmaz değil mi ya birde onu hastane den nerden alıyoruz. Netten bakmak için barkod no kayboldu delirecem ya

Simir sonucu çıkmış ama 10gündür gidemedim sonuç kaybolmaz değil mi ya birde onu hastane den nerden alıyoruz. Netten bakmak için barkod no kayboldu delirecem ya
yok mu e nabız sıfrenız? ben ordan bakıyorum herseye. . dosya olarak kalmaz sızın profılınıze ıslenıyo butun tahlıller randevular receteler ne varsa sisteme gırılıyo. hangı doktor yaptıysa dırek sonuc almak ıcın kapısına gıdın. tahlıl sonucu ıcın. randevu almaya gerek yok.

E nabız da patoloji sonucu göstermiyor. Hastanenin kendi sitesin de gösteriliyor ama barkod no da lazım, ben onu kaybettim bakamıyorum o yüzden

Kaybolmaz canım bende yaptırdım hastahane sisteminde sonuç zaten doktor ekrandan görüyor direk ama bu konu boşa gelmez doktora git mutlaka

Ketem de yapılan smear sonucunu e-nabızda göremedim... Sadece hastanede alınanlar mı gözüküyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…