- Konu Sahibi Umutdolu1903
-
Çok teşekkür ederim canım Ilgın için salı günü onkoloji ye gorunucem inşallah parça alirlar beklemekten çok yoruldum çünküYaranı yaktırmaktan korkma 1 yıl önce yaktirdim yaram bayağ büyüktü çok basit bir işlem bir kaç hafta öncede histeroskopi yöntemiyle polip aldırdım sonucun patolijiye gitti sonrasında hiç ağrı acı hissetmedim korkma yaptırman gerek ne varsa yaptır ki ilerlemesin
Dr gittiniz mi acabaÇok teşekkür ederim canım Ilgın için salı günü onkoloji ye gorunucem inşallah parça alirlar beklemekten çok yoruldum çünkü
Evet gittim doktora canım ama adet olmuştum bı işlem yapılmadı test sonucclarima baktı. Temizlenmiş ASCUS dedi bende hiç bişey anlamadım açıkçası tekrar gozukucem önümüzdeki haftaDr gittiniz mi acaba
Ben ameliyat icin değil testleriniz icin hasekiyi önermiştim, ben öğreniciyim malesef yüksek fiyatlı muayane ücretleri beni aşıyorİnşallah çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun sizin sorununuz nasıl başladı bu arada ever İstanbul'dayım acibademde Mete güngör adlı bir doktor varmış onkoloji jinekoloji uzmanı ona gözükmeye çalışıyorum bu sıra inşallah tabi
Bende siğil yok hpv tip saptanmadı çıktı ama rahimde yara var bide bu korkutuyor sadece deflagyn ilaç sanırım canım dimiBen ameliyat icin değil testleriniz icin hasekiyi önermiştim, ben öğreniciyim malesef yüksek fiyatlı muayane ücretleri beni aşıyorben mantarla basladı 2-3 ay sonra siğiller cıktı smear tipleme derken servikal hafif displazi, yüksek tip hpv varlıgı. Deflagyn kullanacağım simdilik hafif oldugu icin bi bakın isterseniz sizde
İçini ferah tut, hpv yok siğil yok daha ne ki. Yara donduruladabiliyor sanırım basit bi işlem. Dr danış canım deflagyn iyi geliyorsa onu kullan tabi daha basit :)Bende siğil yok hpv tip saptanmadı çıktı ama rahimde yara var bide bu korkutuyor sadece deflagyn ilaç sanırım canım dimi
İnşallah canım ilk bakıldığında pozitif cikmisti hpv ama sonra yapılan testler negatif çıktı birde anormal hücreler çok çıktı bnde yani kansere dönüşebilen hücre oluşumu tespit edildi birde rahim ağzı iltihabı bu ilacı kendim ALABİLİRMİYİM peki eczaneden yoksa doktor mu yazmaliİçini ferah tut, hpv yok siğil yok daha ne ki. Yara donduruladabiliyor sanırım basit bi işlem. Dr danış canım deflagyn iyi geliyorsa onu kullan tabi daha basit :)
Kendin alıyorsun canım ama devlet karsılamıyor zaten pahalı biraz 550 tl aylık 3 ay kullanmak gerekİnşallah canım ilk bakıldığında pozitif cikmisti hpv ama sonra yapılan testler negatif çıktı birde anormal hücreler çok çıktı bnde yani kansere dönüşebilen hücre oluşumu tespit edildi birde rahim ağzı iltihabı bu ilacı kendim ALABİLİRMİYİM peki eczaneden yoksa doktor mu yazmali
Merhabalar tekrar doktora gittiniz mi acaba ?? Bende 3 ay önce gitmiştim gebelik düşündüğüm için smear da ascus çıktı 3 ay sonra tekrar gel dedi yani bu ayMerhaba arkadaşlar bugün yine doktora gittim ve bana hiç bişey olmadığıni testlerinin temiz olduğunu bir yıl sonra tekrar smear yaptirmam gerektiğini söyledi eski yapılan testlerin önemsiz olduğunu ayrıca rahimde ki yaranın bebek sahibi olmaya engel olmadığını onu yaktirmasamda olur gibi şeyler söyledi açıkçası icim hala rahat değil şimdi tekrar bı randevu daha aldım başka biyerden daha gidicem mecbur
Hpv tiplemesi yapıldı mı ascusa sebep hpv mi acaba? Tipine bakılır ona göre yol izlenir gebeliğe engel değildir fakat tedavi olunması gerekir sonrasında gebelik çünkü Allah korusun rahim ağzını alabiliyorlar leep yada bişeyler bişeylerMerhabalar tekrar doktora gittiniz mi acaba ?? Bende 3 ay önce gitmiştim gebelik düşündüğüm için smear da ascus çıktı 3 ay sonra tekrar gel dedi yani bu ayacaba bu ascus gebeliğe engel mi, yada ne gibi yan etkileri var bilginiz var mı? Ben araştırdım fakat kendime ait bi cevap bulamadım.
Merhabalar bende hpv ASCUS macerasından sonra yumurtaligimda 48 cmlik bı kist olduğunu ve rahim içi sıvı birikimi olduğunuzda öğrendim yani hastaligima bı hastalık daha eklenmiş oldu böylelikleHpv tiplemesi yapıldı mı ascusa sebep hpv mi acaba? Tipine bakılır ona göre yol izlenir gebeliğe engel değildir fakat tedavi olunması gerekir sonrasında gebelik çünkü Allah korusun rahim ağzını alabiliyorlar leep yada bişeyler bişeyler
Yok öyle bişey yapılmadı dün tekrar gittim yani 2. Oldu yine smear aldı. Rahimde yara var ama yeni evli olduğun için dokunmak istemem doğum olur ondan sonra yakarım dedi. Ama bende ilişkide ağrı yada kanama vs olmuyor doktor bunlarıda sorduHpv tiplemesi yapıldı mı ascusa sebep hpv mi acaba? Tipine bakılır ona göre yol izlenir gebeliğe engel değildir fakat tedavi olunması gerekir sonrasında gebelik çünkü Allah korusun rahim ağzını alabiliyorlar leep yada bişeyler bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?