- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Haklısın, A Aycahan haklıymış, kadın beni uyarmaya çalıştı ama ben bir türlü anlayamadım. Ondan da özür dilerim A Aycahan ...üst yüze endoskopik olarak yapmış, deriyi iz kalır diye kesmemiş, katlamış ve iple çekmiş, o yüzden ipi tepemde kesince indi dediğin gibi ve evet, kesinlikle böyle bir talebim olmamıştı, herkes o gün (hemşireler, ameliyat ekibi, arkadaşlarım) beni durdurmaya çalıştı, ipleri kestirme, çok ince iş yapmış, çok güzel bozma diye ama ben asla öyle gezemem, biliyorum yakışmazdı bana ve haklı olduğumu görüyorum. Çünkü 47 yaşıma kadar öğrendim ki "hiçbir şeyin fazlası bana yakışmıyor".Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Anladığım kadarıyla üst yüze endokopi mi yapmış yoksa sadece iple mi asmış ? Bunu en başta demesi gerekirdi. İple asma geçici yöntem. Endoskopi kalıcı diye biliyorum ama sen zaten ilk gün istemediğin için gözleri eski haline getirtmişsin. Mantıken düşününce üstten fazla deri almamış iple asmış. Sende eski halini isteyince ipleri kesip eski haline getirmiş ama deriyi kesmediği için orada deri bolluğu kalmış. A Aycahan demekki ilk başta doğru teşhis koymuş . O üst yüzde derin face plan yapılmadığını demişti. Meme olayına gelince 450 cc çok büyük. Benim 325 cc üstelik dokum yoktu. Bayağı büyük. Bu kadar çok ameliyat inanki psikolojiyi zorlar. Bu nedenle memen küçük geliyor. Üstelik güzel diyorsun. Uçları kapayıp sadece görüntü koyabilirsin. Yüzün o şiş kısımları düzelirse bence artık hayatını yaşamaya bak. Adeta yeniden kendini yarattın. Çok da güzel oldun. Ama sürekli daha da mükemmeli ararsan maalesef böyle bir dünya yok. Bu konularda tecrübeli biri olarak yazıyorum. O ınstagramda gördüğümüz resimlerin hepsi photoshoplu. Hiç kimse kusursuz heykel gibi olmuyor. Eğer göze batan bir şey yoksa daha fazla risk alma derim.
O deri bolluğu umarım zamanla gidecek. Meme konusunda haklısın, artık peşini bırakacağım, yoruldum. Menopoza girmeden herşeyimi halletmek istemiştim. Yüzüm de düzelince istediğim formu yakalamış olacağım dediğin gibi.
Bunun dışında göze batan hiçbir şey yok. Sadece alnım yaşım ve aşırı kilo verdiğimden dolayısı kırışık biraz, bu saatten sonra botoks ile idare ederim