- 9 Ekim 2007
- 1.594
- 861
- Konu Sahibi ELMAVETURTA
Merhaba, uzun zamandır giremedim... Bir bakıyorum hemenYazdım ama yanıt alamadım sizden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, uzun zamandır giremedim... Bir bakıyorum hemenYazdım ama yanıt alamadım sizden :)
Geçmiş olsun güzel görünüyor. Kaç liraya mal oldu ?Merhaba gıdılipo ve germe ile birlikte orta yüz ve temporal yapıldı,Bugün 14.günüm hala aynı yan tarafta ki şişlikler.Siz ne durumdasınız acaba düzeldi mi ?
Girdiğinizde boynunuz da ki topaklanma için bilgi verirseniz çok memnun olurumTamamen iyileşmişsiniz sanki,çok güzel görünüyorsunuz:) Toplam kaç ay sürdü gamzelerin çökmesi peki bunu merak ediyorum.Ameliyat tarihinizi hatırlayamadım da.
Girdiğinizde boynunuz da ki topaklanma için bilgi verirseniz çok memnun olurumBaktım, benim %90 sağ tarafta geçti, botoks da yaptırdım ama sol tarafta %80 geçti, farklı iyileşiyor. İç dikişler eridikten sonra yüz yerine oturmaya başladı, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor
Geçmiş olsun oldunuz mu? Nssılsınız?Selam, orta yüz germesi, göz kapagi ve cat eyes ameliyati olucam cuma günü, acaba cok agriniz oldumu? Cok korkuyorum
Ağrı 3. Günden sonra geçiyor ancak şişlik ve dikiş gamzeleri çok uzun sürüyor, yüz çok psikolojik bir işlem yani.Sabretmeniz gerekecek uzun süre benim 1,5 ay geçti hala yüzüm de dikiş gamzeleri varSelam, orta yüz germesi, göz kapagi ve cat eyes ameliyati olucam cuma günü, acaba cok agriniz oldumu? Cok korkuyorum
Merhaba,Baktım, benim %90 sağ tarafta geçti, botoks da yaptırdım ama sol tarafta %80 geçti, farklı iyileşiyor. İç dikişler eridikten sonra yüz yerine oturmaya başladı, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor
Bence muhteşem gürünüyorsunuz. Tüm yazılanları okumuştum, merak ettim son resminizi koydunuz mu diye bakayım dedim, gerçekten mükemmel olmuş. Tüm detaylar için çok teşekkür ederim, bize çok bilgi verdiniz. Mutluluğunuz bol olsunBaktım, benim %90 sağ tarafta geçti, botoks da yaptırdım ama sol tarafta %80 geçti, farklı iyileşiyor. İç dikişler eridikten sonra yüz yerine oturmaya başladı, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor
Baktım, benim %90 sağ tarafta geçti, botoks da yaptırdım ama sol tarafta %80 geçti, farklı iyileşiyor. İç dikişler eridikten sonra yüz yerine oturmaya başladı, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor
Ya siz harikasınız. Ne güzel yapmışsınız insan bakıp görüp içi rahatlıyor.Baktım, benim %90 sağ tarafta geçti, botoks da yaptırdım ama sol tarafta %80 geçti, farklı iyileşiyor. İç dikişler eridikten sonra yüz yerine oturmaya başladı, dışardan bakıldığında anlaşılmıyor
MerhabaBenim bugün 1. Ayım doldu. 5. Gün duş ve diş fırçalama yapabildim. Bromelain ilk 10 gün kullandım. 4 lt su içtim. Glütensiz beslendim. Ödem besleyen her şeyden kaçındım. Çok hızlı indi
Son durumunuz nasıl oldu? Çok güzel bir kadınsınız, umarım istediğiniz sonuç zamanla ortaya çıkmıştır.Bu sabah...
Eki Görüntüle 3209382
Merhaba
Ben derin plan yüz germe smas ve endoskopik ameliyatı oldum.
Doktor 2 ay hydrafacial ve nemlendirici sürme dedi.
Daha dogrusu bu ameliyat sonrasi cilt bakiminin nasil yapildigini bilmedigim için ben sordum oda onay verdi.
Ama ameliyattan 1 ay sonra simdiye kadar hiç sivilce sorunum olmamasına ragmen yüzümü sivilce bastı.
Bende nemlendirici kullanmaya basladim dün aksamdan beri.
Dermatoloğada gideceğim.
Sizdede böyle bi durum oldumu