bnm bugün 8. günüm...4. günde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...kan da yanlış çıkma ihtimali var mıdır yoksa erken mi davrandım...bende de saydığınız tüm belirtiler var...
bnm bugün 8. günüm...4. günde kan testi yaptırdım ama negatif çıktı...kan da yanlış çıkma ihtimali var mıdır yoksa erken mi davrandım...bende de saydığınız tüm belirtiler var...
cnm tşkler bilgin için...bi an testte yanlışlık olduğunu sanmıştım...az önce adet oldum...stresste yapmadım ama başka sebepler olabilir...bilgiler için tşklervalla benim bildiğim,adet bitiminden sonta 12. gün yumurtlama oluyoya eğer spermler tuttuysa 1 hafta içinde kan testinde çıkıyo zaten kan testi çok güvenilir yani ama tabi geç çıkarmı zannetmem çünkü8 gün geçti diyosun imkansız bişey ama stres yapıyorsan adetin ondan gecikmiş olabilir canım üzülme herşeyin hayırlısı yinede bekle sakin ol
merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...
gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...
-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
-akıntımın olması
-çok zayıf olmama ragmen göbişim çıkıo akşamları,ve çok sert...
ve şimdi sizden yardım istiyorum test almalıyım,kan testi mi yaptryım,daha bekliyim mi..lütfen bilgisi olanlar beni aydınlatsınlar :)
Allah bütün bebek isteyen anne adaylarının gönlüne göre versin sevgiler.......
arkadaslar gecen ay 1 ınde reglı oldum ve hep 1 hafta erken gelırdı.yumurtlama dönemınde esımle ılişkiye girdik .ve bugun 1 mart ve hala adetım gelmedı.kasıklarıma bıcak batırıyolarmıs gıbı oluyor.akıntı 1 haftadan beri cok gelıyor.kasıklarım taş gibi.ıdrar testı yaptım ama dun negatif cıktı sızce ben hamılemıyım fıkrınızı söylermısınız.test yaptrmalımıyım yoksa 1 kac gun daha beklemelemıyım.allah isteyen herkese nasip etsin inşlah.banada aminnnn:)
valla cok ıstıyroum.2 kere oldu fıyaskoya bende dustum ınslh bu sefer olmaz cnm ya :/:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?