merhaba kızlar...GECEN AY ayın 18 inde regl olmuştum ,daha sonra eşimle ayın 3 ünde korunmadan ilişkiye girdik..tam da yumurtlama günümmüş :)
.5 günce gebelik testi almıştım sonuc negatif çıktı....ve hala regl olmadım 1 hafta önce regl olucakmışım gibi kasıklarım ve karnım agrıdı,gögüslerim şişti,sızladı,akıntım vardı,ancak belirtiler bir anda kayboldu,şu anda hiç bişeyim yok ve regl de yok...
gebelik belirtileri mi bunlar bilmiyorum ama bende olan belirtileri yazıyorum...
-en nefret ettiğim yemek olan çig köfteyi canımın asırı derecede çekmesi,ve alıp yemem..
-yemek yedikten yaklaşık 1 saat sonra tekrardan acıkmam ve gene yemek yemem,doyamıyorum
-ara sıra bacaklarımda ve kasıklarımda agrı
-hafif mide bulantıları
arkadasım bunlar hamilelik belirtileri gibi. ablamda henüz 2 haftalıkken iştahının açılmasından anlamıştı gebeliğini o derecede yemek yiyor ama doymuyordusenin reglin geçmiş idrar testi alıp yapabilirsin ama kesin sonuç dersen kan testi yaptır derim ben.
ama çiğ köfte yememelisin gebelikte ona dikkat et .
ayyy kızlar akşamüstü test aldım yaptım ama yine tek çizgi çıktı,kafayı yicem artık :SS en iyisi pazartesi kan testi yaptrmak...bi arkadasımda diyor ki hamileliği idrar testinde hiç görünmemiş,kan testi yaptırınca ortaya cıkmış...
pazartesi gidicem doktora bakalım hayırlısı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?