slm arkadaşlar hamilelikte neye aşerdiniz ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?

ayrıca bir tabak turşuyu mideye indirdiğim zamanlar oldu...sonra domatesi ikiye bölüp bol bol yedim ... pek tatlıyla aram yok ama erkek bebek geliyoooo...akannehir

ben 19 haftalığım ve en başından beri ekşi tuzlu ve acı şeyler yiyorum tatlı hiç yiyemiyorum oğlum olacak

ılk çocuğumda sürekli tatlı yedim.. En çok çileğe ve yeşil bibere aşerdim... Çikolatayı kaşık kaşık yerdim... Tatlının her türlüsünü çok severdim... Et ve et ürünlerinden tiksindim ama ilk aylarda... Su ve süt dışında bütün içeceklerden özellikle çaydan çok tiksindim... Çaydanlıkları ortadan kaldırmıştım.. Eşim de evde çay içmeye hasret kalmıştı... Ekşi ve tuzlu çok yemedim... Canım istemezdi hiç... Sonuç olarak bir kızım oldu Allah'ın izniyle...

Şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz... Cinsiyeti henüz belli değil... Ekim sonu gibi öğreneceğiz... Ama aşermelerim ve yediğim-yemediğim şeyler çok farklı... Elmayı bile tuzlayıp yiyorum... Limonun kabuğunu soyup tuzlayıp yiyorum... 2 kere çok kuvvetli aşermem oldu... ılki pastırmaya, ikincisi çiğ köfteye... Aşermenin nasıl bişey olduğunu bu hamileliğimde anladım... Normal bi can istemesi değil... Sanki biri boğazıma yapışmış ve canımın istediği şeyi yemezsem o el boğazımdan hiç gitmeyecek gibi bir şey... Abcak böyle anlatılır :)) Son zamanlarda ise narı çok yer oldum... ışim gücüm ekşi ve tuzluyla... Tatlı yiyeceklerden o kadar çok tiksindim ki halsiz düşüyorum çoğu zaman şeker eksikliğinden midir nedir?... Çünkü acayip tatlı yiyen biriydim... Çikolatanın adını bile anmak midemi bulandırıyor... Hiç bir günümü çikolatasız geçirmeyen ben 3 aydır ağzıma koymadım... Ayrıca çaydan hiç tiksinmedim... Günde 2-3 bardak açık olmak kaydıyla içiyorum...

Bu arada bu sabah kahvaltıda taze fasulye ve acı biber yedim... Rüyamda gördüm sabah da yaptım yedim... Hayatta kahvaltıda çorba bile içemeyen ben koca bir tabak taze fasulyeyi indirdim mideye :)) Özellikle son 2 haftadır acıya düşkünleştim iyice....

Ayrıca mide bulantısı olayım iki hamileliğimde de aynı... Bir kere bile istifra etmedim ikisinde de... Sabahları hiç bulanmadı midem sadece akşamları çok az bulandı... Bulantı yaşamadım desem yalan olmaz o derece az...

Yani sözün özü iki hamileliğimde aşermelerim de canımın istedikleri ve istemedikleri uç noktalarda farklı... Eğer bu bebeğim de kız olursa tatlı - ekşi tezini çürüteceğim kendimce :))

Cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun... Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı versin inşallah...

Son düzenleme:
benimde canım çorba çekti hepp...çorbanın her türlüsünü sabah akşam her daim içtim...bunun yanı sıra sucuk sosis köfte gibi şeylerden acaip tiksindim..bende acı şeyleri çok seviyorum ama dokunacak diye yiyemiyorum çok fazla..geçen akşam yedim acı biber birkaç gün karnım ağrıdı

bende ilk hamileliğimde sürekli acı ve ekşi şeyler yedim
ve oğlum oldu
bundada canım ekşi ve acı istiyo ama hayırlısı bakalım

ilk hamileliğimde canım balık, turşu,acılı yemekler çekti.Kızım oldu.
Şimdi armut daha çok seviyorum ve sürekli tatlı istiyor canım.Bakalım cinsiyet nedir.

bu olay kişeden kişiye değişiyor galiba benim ilk hamileliğimde acayip tatlı istedi canım öyle böyle değil bi kilo baklavayı oturup yiyordum çantamda bi paket bayram şekeriyle geziyordum sonuç olarak kızım oldu şimdi ikinci bebeğimizi bekliyoruz canım ekşi ve acılı şeyler istiyor bırakın tatlıyı meyva bile yiyemiyorum ekşi olanların dışında doktorumuzun dediğine göre oğlumuz olacakmış rabbim hayırlısını versin

kesinlikle yalan bu hakkı ayşe olayı.ben tatlıda çok yerim ekşide oğlum olacak.hiç belli olmuyo yani.ayrıca yenen şeylerle ne alakası varki bu cinsiyet işinin hiç anlamıyorum.

bende ilk kızımdaaaa çokk eşkii yedimm limonn soyar yerdimmm

merhaba arkadaşlar.benimde 4 ayım bitiyor dün öğrendim erkek geliyorr.fakat hamileliğimin başından beri tatlıyı hiç yiyemedim hep ekşi ve tuzlu yiyorum halende aynyım belli olmuyor yani

sağolun arkadaşlar teşekkür ederim değişiyo demek hayırlısı olsun canlarım eli ayağı düzgün olsunda sağlıklı olsun yeter Allahın izniyle

bende oğlumda hep ekşi yemiştim erik limon tatlıdan tiksinmiştim önemli olan saglıkları tabi

Selam kızlar,

Ben limonata ve lokma tatlısına aş erdim ve Allah nasip ederse oğlum olacak..

Herkese kolay doğumlar diliyorum :)

Konuyu pörtletecem ama yazmadan edemedim;
Ilk cocugum kiz olmustu ve benim bir ara öğünüm baton kek uzerine yarim kg recel dokup yemekti. Yedigim pasta ve serbetli tatlilarin hesabi yoktur..sadece makarna,tatli ve balik ile beslenmistim diyebilirim...

Demek ki bebegin cinsiyeti ile annenin yedigi seylerin bir baglantisi yok..bunlar sadece halk istatistikleri...

ben cok tatli yiyorum ve oglusum olcak insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…