slm arkadaşlar hamilelikte neye aşerdiniz ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?

merhaba arkadaşlar nelere aşerdiniz ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu? ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler doğrulruğu varmıdır acaba bilgilendirirseniz sevinirim.kaydirigubbakcemile3

Bnm hem eksi hem tatli cekti canim, ama ozellikle meyve aseriorum nar, ayva, kivi vs bebisimizde kiz:)

İlk üç ayda hep limon ekşi şeyler yemek istiyordum
Limona tuz döküp yiyordum. Çoğu zararlı biliyorum çok yemiyordum da.
Salatalarım çoook ekşi yapıyordum gerçi hala yapıyorum.
Canım kısır istiyordu bol ekşili

Sanırım tatlı istemiyordu canım midem bulanmasın diye olabilir.
Şimdi 25 haftalığım.
Hala ekşi seviyorum ama tatlıda seviyorum sütlü tatlılar canım istiyor cinsiyeti ise; :anneadayı:ğ bebeğim küçük bir adam :KK70::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok şükür

Limon+tuz+turşu = erkek
Tatlı ağzıma süremiyordum çikolatadan tiksiniyor, çayıma şeker bile atamıyordum. Yani ye tatlıyı çıkar hakkıyı uyduruk bir şey.

Cinsiyetini hala ogrenmedim ama aserme sadece bir kere basima geldi ki hamile oldugumu 2 gun sonrasinda ogrendim:)

Gece uykumdan uyandim, eksi elma dedim boyle:) gittim buldum gozlerim kapali yedim geri yattim. Senede 1-2 elma ya yerim ya yemem normalde hiiiiic aradigim birsey degildir:) ama fena halde csnim cekmisti

Bende yazayım bari merak edenler hala var ben bile mrk içindeyim.
Tatlı delisi olan ben Oglumda ilk 4 ay tatlıdan tiksindim kesinlikle görmek aklıma dahi getirmek istemiyordum. 4 aydan sonra hafiften yemeye başladım ama canım hep ekşi isterdi. Et süt yumurta vazgeçilmezimdi...hiç midem bulanmadı tansiyonum ve şekerim yüksekti sürekli...
Şimdi ise yine ekşi şeyler yemek hoşuma gidiyor tatlı şeyler canım istemese de yiyebiliyorum. Tahin pekmez tüketiyorum. Et süt yumurtadan tiksindim sadece yoğurt yiyebiliyorum. Midem çok bulanıyor tansiyonun düşük şekerim şimdilik normal... Hislerim erkek diyor Allahtan hayırlı evlatlar olmaları tek dileğim...

Ilk 3 ay tatlı görmek bile istemiyordum , midem bulanıyordu. Sadece tuzlu ve ekşi şeyler canım istiyordu. Sonuç - kız:KK19:

Hem tatlı hem eksi herşeyi yedim ben.. Asermek mi bilmiyorum ama bi tek burger King dondurması istemişti canım yana yana aradık makina bozuktu bulamamıştık sonradan yedim içim rahatladı... Su sıra aklım hep pastalarda sürekli pasta yiyesim var ama eksi pasta olacak çikolatalı değil.. Sonuç kizim olacak...

Çağla badem aşığı oldum resmen eriği de dört gözle bekliyorum. Can'ım sürekli ekşi tuzlu şeyler yemek istiyor tatlıyla pek aram Yok olsa yerim ama özellikle aşermiyorum tiksintim de tavuk oldu normalde severdim ama şu an görüntüsü bile fena yapıyor beni :bicak:

X